پاک کردن اکانت تلگرام [چگونه حساب تلگرامم را حذف کنم؟ | چطور دلت اکانت تلگرام بزنم؟]

اگر قصد دارید حساب تلگرام خود را برای همیشه حذف کنید، دو راه پیشرو دارید؛ در این مقاله هر دو روش حذف اکانت تلگرام را بررسی می‌کنیم.

پاک کردن اکانت تلگرام [چگونه حساب تلگرامم را حذف کنم؟ | چطور دلت اکانت تلگرام بزنم؟]
لیست مطالبی که در این مقاله می خوانید:

اگر شما یکی از میلیون‌ها کاربری هستید که از برنامه پیام‌رسان تلگرام استفاده می‌کنید، در ادامه مطلب همراه ما باشید. چون می‌خواهیم چگونگی حذف دائمی حساب تلگرام و مسائل امنیتی آن را توضیح دهیم.

نگرانی‌ها در مورد حریم خصوصی تلگرام مدت کوتاهی پس از راه‌اندازی در سال ۲۰۱۳ مطرح شد. تنظیمات پیش‌فرض برنامه ارتباطات بین شما و گیرنده را رمزگذاری نمی‌کند. اگر ویژگی Secret Chat را فعال نکنید، مکالمات شما در سرورهای تلگرام که در سراسر جهان قرار دارند ذخیره می‌شود.

تلگرام ادعا می‌کند اطلاعات چت ذخیره شده کاربران روی سرورهای آن‌ها رمزگذاری شده است و در صورت تمایل به بازیابی چت‌های قدیمی، آن‌ها اطلاعات را در خود ذخیره می‌کنند. با این حال این سؤال ایجاد می‌شود که چرا ذخیره داده‌های شما به‌صورت اختیاری انجام نمی‌شود یا چرا رمزگذاری سرتاسری تنظیمات پیش‌فرض نیست.

نگرانی‌های امنیتی در مورد تلگرام هنوز وجود دارد و بسیاری از متخصصان در مورد نحوه رمزنگاری سؤال‌های بسیار دارند؛ در نتیجه این بحث‌های شکل گرفته، در تعدادی از کشورها برنامه تلگرام ممنوع و فیلتر شده است.

بنابراین اگر نگران پروتکل‌ها و سیاست‌های رمزگذاری غیرمعمول تلگرام هستید یا به هر علتی دوست ندارید دیگر آنجا فعالیت کنید، در بخش‌های بعدی نحوه حذف دائمی اکانت تلگرام را آموزش دادیم.

چند روش مختلف برای حذف اکانت تلگرام وجود دارد. باید از قبل بدانید که پس از حذف، حساب کاربری شما قابل برگشت نیست. چت‌ها، لیست مخاطبین، گروه‌ها و تنظیمات دیگر حساب شما برای همیشه حذف خواهند شد؛ حتی اگر در آینده تلگرام را مجدداً نصب کنید.

تنظیمات خود تخریبی (Self-Destruction) یکی از ویژگی‌های امنیتی تلگرام است که پس از یک دوره عدم فعالیت، حساب حذف می‌شود. دوره پیش‌فرض خود تخریبی شش ماه عدم فعالیت است اما می‌توانید آن را به مدت زمان کوتاه‌تری تغییر دهید. روش انجام این کار به شرح زیر است:

در گوشی خود وارد حساب تلگرام خود شوید و مراحل زیر را طی کنید.

  1. وارد منوی تنظیمات (Settings) تلگرام شوید.
  2. روی عبارت حریم خصوصی و امنیت (Privacy and Security) کلیک کنید.

 -حساب-تلگرام--تنظیمات-self-distructer-01

3. به پایین اسکرول کنید و گزینه حذف حساب من در صورت عدم حضور (Delete my Account if I’m away for) را انتخاب کنید و مدت زمان را به ۱ ماه تغییر دهید.

 -حساب-تلگرام--تنظیمات-self-distructer-02

4. اگر از استفاده از تلگرام خودداری کنید، پس از پایان دوره یک ماهه حساب شما به همراه تمام مکالمات و مخاطبین شما حذف می‌شود.

اعمال تنظیمات خود تخریبی به شما این امکان را می‌دهد که در دوره عدم فعالیت، نظر خود را تغییر دهید؛ اما اگر نمی‌خواهید منتظر بمانید و قصد دارید بلافاصله حساب تلگرام خود را حذف کنید، در ادامه آن را نیز توضیح دادیم.

در برنامه تلگرام گزینه حذف اکانت تلگرام وجود ندارد، این کار باید از طریق مرورگر وب در دستگاه گوشی همراه یا رایانه شما انجام شود. این مراحل ساده را دنبال کنید:

  • وارد صفحه غیرفعال سازی تلگرام شده و شماره تلفن حساب خود را در قالب صحیح بین المللی وارد کنید. (کد کشور ایران به‌صورت +98 است.)

-اکانت-تلگرام-تلگرام-وب-01

  • سپس از شما خواسته می‌شود کد تاییدی را که به شماره تلفن همراه شما ارسال شده است، اضافه کنید.
  • در صفحه بعد نیز می‌توانید در صورت دلخواه دلیل خروج را وارد کنید.

-اکانت-تلگرام-تلگرام-وب-02

  • سپس یک پنجره باز می‌شود و می‌پرسد آیا از پاک کردن اکانت تلگرام خود مطمئن هستید؟
  • سپس روی «بله حساب مرا حذف کن (Yes, Delete My Account)» کلیک کنید.

-حساب-تلگرام--تنظیمات-self-distructer-03

  • اکانت تلگرام شما اکنون حذف شده است و می‌توانید برنامه را از دستگاه خود حذف کنید.

اگر نظرتان تغییر کرد، به احتمال زیاد چند روزی طول می‌کشد تا بتوانید یک حساب کاربری جدید در تلگرام ایجاد کنید.

قبل از حذف تلگرام، ممکن است بخواهید داده‌های خود یعنی چت، عکس و سایر رسانه‌ها را منتقل کنید.

برای بارگیری داده‌های خود در قالب JSON یا HTML به آخرین نسخه Telegram Desktop نیاز دارید.

برای منتقل کردن داده‌های خود:

  • ‌Telegram Desktop را باز کرده و تنظیمات (Settings) را انتخاب کنید.

-حساب-تلگرام-دانلود-اطلاعات-از-تلگرام-01

  • در منوی تنظیمات، گزینه Advanced را انتخاب کنید.

-حساب-تلگرام-دانلود-اطلاعات-از-تلگرام-02

  • سپس انتقال داده‌های تلگرام (Export Telegram Data) را انتخاب کنید.

-حساب-تلگرام-دانلود-اطلاعات-از-تلگرام-03

  • سپس انتقال اطلاعات چت (Export Chat History) را انتخاب کنید و نوع داده‌ای را که می‌خواهید انتقال دهید، انتخاب کنید.

-حساب-تلگرام-دانلود-اطلاعات-از-تلگرام-04

  • اکنون می‌توانید داده‌های تلگرام خود را به‌صورت آفلاین مشاهده کنید.

تلگرام یکی از پیام‌رسان‌های پرطرفدار در سطح جهانی است که امکانات مختلفی در اختیار کاربران قرار می‌دهد. چنانچه قصد دارید حساب تلگرام خود را برای همیشه حذف کنید، دو راه پیشرو دارید که در این محتوا هر دو روش حذف اکانت تلگرام را بررسی کردیم. در روش اول اگر در بازه یک ماهه از حذف حساب خود منصرف شدید، می‌توانید با استفاده مجدد از تلگرام و لغو تنظیمات Self-Distruct به حساب خود دسترسی داشته باشید اما در روش دوم، با استفاده از تلگرام وب و حذف دائمی اکانت تلگرام راه برگشتی به حساب خود را نخواهید داشت.

نظرات کاربران


 
در حال بارگذاری...

برای مشاهده مطالب بیشتر به آکادمی آذرآنلاین مراجعه کنید

محتوای بیشتری برای بارگذاری وجود ندارید