turkey vps

جستجوی دامنه آذرآنلاین ، 
نتیجه آسان و فوری با ابزار پیشرفته بررسی مالکیت دامنه

با ابزار پیشرفته جستجو دامنه آذرآنلاین ، دامین مورد نظر خود را جستجو کنید و در صورتی‌که آدرس مدنظرتان ثبت نشده باشد، آن را فقط با چند کلیک ثبت کنید. در این ابزار، شما می‌توانید تمام پسوندها را به صورت یک‌جا جستجو کنید.

ir. تومان
org. تومان
pro. تومان
com. تومان
net. تومان
biz. تومان

خدمات دامنه آذرآنلاین

اگر دنبال دامنه برای راه اندازی کسب و کارت هستی ممکنه یکی از خدمات زیر برات لازم شه!

جستجوی دامنه

جستجوی دامنه به معنای جستجوی نام دامنه برای یک وب‌سایت خاص است. در حقیقت، وقتی که شما می‌خواهید یک وب‌سایت بسازید، باید یک نام دامنه مناسب برای آن انتخاب کنید. جستجوی دامنه به شما کمک می‌کند تا بررسی کنید که آیا نام دامنه‌ای که می‌خواهید انتخاب کنید، قبلاً توسط فرد دیگری ثبت شده است یا خیر. همچنین، با استفاده از جستجوی دامنه می‌توانید نام دامنه‌های مشابه یا نزدیک به نام دامنه‌ای که می‌خواهید بررسی کنید و در صورتی که آن‌ها قبلاً ثبت شده باشند، نام دامنه‌ی دیگری را انتخاب کنید. حال شاید از خود بپرسید اصلا دامنه چیست؟ در ادامه با شروع تعریفی از  دامنه این پست را آغاز می‌کنیم.

امکانات ثبت دامنه

آذرآنلاین در راستای ارائه خدمات ثبت دامنه ، امکانات فراوانی را دراختیار کاربران خود قرار می دهد که در ادامه این بخش با آن‌ها نیز آشنا خواهید شد. لازم به ذکر است که پس از ثبت دامنه در آذرآنلاین ، تمامی امکانات مدیریتی دامین در داشبورد آذرآنلاین، به‌صورت رایگان در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.

ثبت آنی دامنه

ثبت آنی دامنه پس از تکمیل مراحل خرید و پرداخت هزینه آن

هزینه مناسب

پرداخت مناسب ترین هزینه جهت ثبت و تمدید دامین با دریافت قیمت جهانی آن

قفل دامنه

امکان ارائه قفل برای دامنه جهت محفوظ ماندن اطلاعات دامنه و انتقال آن

انتقال دامنه

امکان انتقال سریع و آسان دامنه به آذرآنلاین

کنترل پنل اختصاصی

ارائه پنل مدیریت اختصاصی دامنه برای هر شخص در داشبورد آذرآنلاین با امکانات مختلف

مدیریت نیم سرور

مدیریت کامل نیم سرور دامنه با به‌روزرسانی سریع و بدون وقفه

تمدید دامنه

تمدید سریع و آسان دامنه در آذرآنلاین بدون طی کردن مراحل اضافه

ثبت مستقیم دامنه

ثبت مستقیم و خودکار تمامی دامنه ها در وب‌سایت آذرآنلاین

ایمیل رایگان

امکان بهره‌مندی از سرویس ایمیل هاست پس از ثبت دامنه با تنظیم نیم سرورها

دامنه چیست؟

دامنه(Domain) یک نام منحصر به فرد است که به یک آدرس آی پی متصل است تا بتوان به آسانی به آن آدرس آی پی دسترسی داشت.به عبارت دیگر، دامنه(Internet country-code top level domain for Iran) نامی است که به یک سایت یا صفحه وب تخصیص داده می‌شود تا کاربران به راحتی بتوانند به آن دسترسی پیدا کنند. مثلا 128.199.224.72 یک آدرس آی پی است اما google.com یک دامنه است که به آن آی پی متصل شده تا کاربران بتوانند با دامنه راحت‌تر از آی پی آن سایت را پیدا کنند.
دامنه‌ها شامل دو بخش هستند:
۱) نام دامنه که بخشی است که کاربران می‌بینند مثل google 
۲) سطح مشخص‌کننده دامنه که TLD مخفف آن است. مثل .com , .ir , .orgدر نتیجه یک دامنه کامل می‌تواند چنین باشد:
•         google.com•         archive.org•         yahoo.co.uk

انواع پسوند دامنه

انواع پسوندهای دامنه سایت که معمولا استفاده می شوند عبارتند از:
.com :  این پسوند برای دامنه های تجاری و شرکت ها استفاده می شود.
.net :  این پسوند عموما برای شرکت ها یا سازمانهایی که در زمینه شبکه و فناوری اطلاعات فعالیت دارند یا خدمات شبکه ای ارائه می دهند استفاده می‌شود.
.org :  پسوند مناسب برای سازمان های غیر انتفاعی و موسسات عمومی است..edu :  فقط به سازمان های آموزشی داده می شود.
.gov:  به صورت انحصاری برای سازمان ها و دولت ها اختصاص دارد..ir: پسوندی است که فقط به اشخاص و سازمان های ایرانی داده می شود.
.info:  این پسوند برای ارائه اطلاعات و راهنمایی مناسب است.
.xyz , .tech , .blog :  پسوندهای جدیدی هستند که برای انواع وب سایت ها به کار می روند.به طور کلی بسته به نوع سایت و حوزه فعالیت شما می توانید یک پسوند مناسب را انتخاب کنید.

سوالات متداول جستجوی دامنه

نیاز به کمک بیشتری دارید؟ما برای کمک به شما، روی خط هستیم!
4181   041

بررسی آزاد بودن دامنه

بررسی آزاد بودن دامنه قبل از جستجوی دامنه از اهمیت بالایی برخوردار است. بررسی آزاد بودن دامنه در ایران به چند روش امکان پذیر است:
1.  بررسی از طریق سایت ثبت اینترنت ایران (SID): برای بررسی آزاد بودن یک دامنه ir بهترین روش ثبت در سایت SID و استفاده از امکانات جستجوی دامنه آن است. با وارد کردن دامنه مورد نظر در کادر جستجوی دامنه سایت SID می‌توانید متوجه شوید که آیا آن دامنه آزاد است یا ثبت شده است.
2.  بررسی از طریق وب‌سایت‌های پربازدید جهانی: وب‌سایت‌هایی مانند Who.is ، DNSlookup.pro و .. اجازه می‌دهند که دامنه‌ مورد نظر را جستجو کنید و وضعیت آن را مشاهده نمایید.
3.جستجوی مستقیم در Google: با جستجوی دامنه مورد نظر در گوگل می‌توانید بفهمید که آیا سایتی با آن دامنه وجود دارد یا خیر. اگر نتایج جستجو کم باشد می‌توان نتیجه گرفت دامنه آزاد است.
4.  استفاده از اپلیکیشن‌ها و برنامه‌های مخصوص: اپلیکیشن‌ها و برنامه‌هایی وجود دارند که تنها برای بررسی آزاد بودن دامنه و جستجوی دامنه ایجاد شده‌اند. در صورت نیاز می‌توانید از آنها نیز استفاده کنید.

search-domain

نظرات کاربران

آذرآنلاین با بیش از یک دهه فعالیت خود در ارائه خدمات سرویسهای اینترنتی موفق به جلب رضایت مشتریان خود شده است که نظرات برخی از آنان را در ادامه خواهید خواند.

51

میانگین 3.46 از بین 13 رای