پاک کردن اکانت توییتر

اگر از بستر وبلاگ نویسی ۲۸۰ کاراکتری خسته شده‌اید و قصد پاک کردن اکانت توییتر خود را دارید، کافیست تا بیش از ۳۰ روز بعد از Deactivate کردن اکانت خود وارد آن نشوید.

پاک کردن اکانت توییتر
لیست مطالبی که در این مقاله می خوانید:

شکی نیست که توییتر می‌تواند اطلاعات زیادی را از اخبار فوری گرفته تا میم‌های خنده‌دار و بحث‌های پر جنب‌وجوش ارائه دهد. به همین دلیل این پلتفرم یکی از پرطرفدارترین شبکه‌های اجتماعی در جهان امروزی است.

با این حال گاهی فعالیت در آن می‌تواند بسیار طاقت فرسا، اعتیادآور و کاملاً ناخوشایند باشد. اگر از بستر وبلاگ نویسی ۲۸۰ کاراکتری خسته شده‌اید، ممکن است وقت آن رسیده باشد که یک‌بار برای همیشه از حساب کاربری خود خداحافظی کنید.

خوشبختانه اگر بدانید فرآیند حذف کردن اکانت در توییتر چگونه است، می‌دانید به‌راحتی می‌توانید آن را انجام دهید.

در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا چگونگی حذف اکانت توییتر را آموزش دهیم.

برای حذف دائمی حساب کاربری خود باید ابتدا آن را غیرفعال (Deactivate) کنید.

پس از غیر فعال کردن اکانت در توییتر به صورت موقت، اطلاعات شما به مدت ۳۰ روز ذخیره می‌شوند و در این مدت می‌توانید هر زمانی که مایل بودید حساب خود را دوباره فعال کنید. پس از ۳۰ روز، توییتر اطلاعات شما را پاک می‌کند و نمی‌توانید دوباره حساب خود را فعال کنید.

پس از غیرفعال شدن، نام کاربری، نام نمایشی و پروفایل شما دیگر در twitter.com یا در اپلیکیشن آن قابل مشاهده نخواهد بود.

اگر فکر می‌کنید ممکن است بخواهید در آینده به این پلتفرم بازگردید، توییتر توصیه می‌کند قبل از غیرفعال کردن حساب، نام کاربری و آدرس ایمیل خود را برای استفاده مجدد در دسترس قرار دهید.

برای انجام این کار فقط نام کاربری و آدرس ایمیل خود را در قسمت تنظیمات پروفایل تغییر دهید.

  1. به سایت توییتر بروید و وارد حساب خود شوید و در گوشه سمت چپ صفحه هوم توییتر روی عبارت More کلیک کنید.

-اکانت-توییتر---صفحه-اول-01

2. سپس تنظیمات و حریم خصوصی (Settings and Privacy) را انتخاب کنید.

-اکانت-توییت-Setting-&-privacy-02

3. با کلیک روی عبارت «Your Account»، از پایین منو روی غیرفعال کردن حساب خود (Deactivate Your Account) کلیک کنید.

-اکانت-توییت-Setting-deactivate-03

4. در پایین صفحه روی گزینه غیرفعال کردن (Deactivate) کلیک کنید.

-اکانت-توییت-deactivate-04

5. پسورد خود را وارد کرده و روی دکمه غیرفعال کردن (Deactivate) کلیک کنید.

-اکانت-توییت-confirm-deactivate-05

در پایان باید یک پنجره باز شود تا با تأیید پیام آن پاک کردن اکانت توییتر خود را تمام کنید.

  1. روی عکس پروفایل خود در گوشه بالا سمت چپ آهسته بزنید. سپس تنظیمات و حریم خصوصی (Settings and Privacy) را انتخاب کنید.

-اکانت-توییتر-آیفون-01

2. روی حساب کاربری (Account) کلیک کنید.

-اکانت-توییتر-آیفون-02

3. به پایین صفحه بروید و روی عبارت غیرفعال کردن حساب کاربری (Deactivate Your Account) بزنید.

-اکانت-توییتر-آیفون-03

4. رمز خود را وارد کرده و روی غیرفعال کردن حساب (Deactivate Account) بزنید تا درخواستتان تأیید شود.

-اکانت-توییتر-آیفون-04

1. روی عکس پروفایل خود در گوشه بالا سمت چپ آهسته بزنید. سپس تنظیمات و حریم خصوصی (Settings and Privacy) را انتخاب کنید.

-اکانت-توییتر-اندروید-01

2. روی حساب کاربری (Account) کلیک کنید.

-اکانت-توییتر-اندروید-02

3. پایین صفحه بروید و روی عبارت غیرفعال کردن حساب کاربری (Deactivate Your Account) بزنید.

-اکانت-توییتر-اندروید-03

4. پایین صفحه بروید و روی گزینه غیرفعال کردن (Deactivate) بزنید.

-اکانت-توییتر-اندروید-04_1

5. رمز خود را وارد کرده و روی غیرفعال کردن حساب (Deactivate Account) بزنید تا درخواستتان تأیید شود.

اگر قصد بازگردانی اکانت توییتر خود را داشتید، حتما باید قبل ۳۰ روز وارد حساب خود شوید و مجددا آن را استفاده کنید تا اطلاعات شما حذف نشود. اگر قصد حذف اکانت توییتر به صورت دائمی دارید، کافیست تا بیش از ۳۰ روز بعد از Deactivate کردن اکانت خود وارد آن نشوید تا حساب توییتر شما به صورت کامل حذف شود. با آموزش حذف حساب توییتر همراه شما بودیم و اکنون می‌توانید به سادگی حساب خود را از این شبکه اجتماعی حذف کنید.

نظرات کاربران


 
در حال بارگذاری...

برای مشاهده مطالب بیشتر به آکادمی آذرآنلاین مراجعه کنید

محتوای بیشتری برای بارگذاری وجود ندارید