آموزش تغییر پسورد لینوکس

در این آموزش از سری آموزش های دستورات لینوکس در سرور مجازی ، آموزش تغییر پسورد لینوکس در محیط ترمینال توسط دستورات لینوکس آموزش داده شده است.

آموزش تغییر پسورد لینوکس

تغییر پسورد در سیستم عامل های مختلف امری است که هر کاربر ممکن است نیاز به آن داشته باشید .

در این مقاله  قصد داریم نحوه تغییر پسورد لینوکس در محیط ترمینال را به صورت مرحله به مرحله توضیح دهیم .

مراحل تغییر پسورد لینوکس

1 – برای این کار ابتدا باید توسط نرم افزار Putty به ترمینال لینوکس خود متصل شوید .

جهت دانلود نرم افزار می توانید از لینک رو به رو استفاد کنید. ( دانلود Putty )

2 –  در مرحله بعد باید ای پی سرور مجازی خود را در قسمت host name or ( ip address)  وارد کرده وپورت نیز روی 22قرار گرفته سپس روی گزینه open کلیک کنید .

putty

بعد از وارد کردن اطلاعات صفحه زیر را نمایش خواهد داد که با کلیک روی گزینه yes  می توانید وارد محیط لینوکس شوید.

 

2

 

3 – پس از باز شدن ترمینال یوزر و پسورد ارسال شده از سمت شرکت مربوطه را وارد کرده تا لاگین شوید .

4 –  در این مرحله بعد از لاگین شدن با وارد کردن دستور  passwd  root ( یا هر یوزری که روی سرور قرار دارد ) پسورد جدید خود را وارد کنید.

3

 

دقت داشته باشید که در این قسمت 2 مرتبه پسورد از شما دریافت می گردد و پسورد تایپ شده نمایش داده نمی شود ،

بهتر هست پسورد را درجایی نوشته و کپی برداشته سپس با استفاده از ماوس با کلیک راست PASTE  نمایید .

پس از وارد کردن پسورد در نهایت با عبارت passwd: all authentication tokens updated successfully پسورد شما به درستی تغییر خواهد کرد .

در صورت نیاز به تغییر پسورد یوزری دیگر، به غیر یوزر لاگین شده، از دستور زیر استفاده کنید .

ساختار دستور:

passwd username

مثال:

passwd ali
یا
passwd admin

امیدواریم دستور تغییر پسورد در لینوکس برای شما مفید واقع شده باشد .

 

نظرات کاربران