پایگاه داده یا همان دیتابیس ، یکی از مهمترین نیازها برای راه اندازی وب سایت و نرم افزارهای تحت وب بشمار میرود.
عموما برخی از نرم افزارهای تحت وب به صورت پیش فرض دیتابیس خود را ساخته و نیازی نیست که شما اقدام به ساخت کنید. اما اکثریت نرم افزارها و همچنین سیستم مدیریت محتوا مانند WordPress ، Dropal و … نیاز دارند تا قبل از نصب و راه اندازی دیتابیس مورد نظرشان ساخته شود.
از سری مطالب آموزش کنترل پنل پلسک در این بخش قصدداریم با آموزش ساخت دیتابیس در کنترل پنل پلسک در خدمت شما باشیم.
آموزش ساخت دیتابیس در کنترل پنل پلسک
1- ابتدا وارد کنترل پنل پلسک خود شوید.
2- سپس از منوی سمت راست بر روی گزینه Databases کلیک کنید.
3- در صفحه باز شده ، روی گزینه Add Database کلیک کنید.
همچنین در این بخش شما می توانید تنظیمات مربوط به دیتابیس را انجام دهید.
4- پس از باز شدن صفحه Add Database اطلاعات را به ترتیب زیر وارد نمایید.
– ابتدا نام دیتابیس را وارد کنید.
– سپس در صورت نیاز دیتابیس را به دامینی که می خواهید ربط دهید.
– در صورت نیاز به ساخت یوزر برای دیتابیس نام یوزر را وارد کنید.
– سپس پسورد و تاییدیه پسورد را وارد نمایید.
– در نهایت بر روی گزینه OK کلیک کنید.
دقت داشته باشید بهتر است برای دیتابیس هر دامنه یا نرم افزارهای مختلف یوزر مخصوص برای آن بسیازید.
در پایان شما موفق به ساخت دیتابیس مورد نیاز خود شده اید و می توانید از آن در سیستم مدیریت محتوا و یا نرم افزارهای دیگر بهره ببرید.
امیدواریم آموزش ساخت دیتابیس در کنترل پنل پلسک برای شما مفید واقع شده باشد.
در ادامه شما می توانید ویدئو آموزش ساخت دیتابیس در کنترل پنل پلسک را ملاحظه فرمایید.
همچنین برای خرید و استفاده از هاست ویندوز به همراه کنترل پنل پلسک از لینک زیر اقدام کنید.
","excerpt":null,"featured_image":{"main":"/wp-content/uploads/2016/05/Create-Database-on-Plesk.webp","lg":"/wp-content/uploads/2016/05/Create-Database-on-Plesk-830x390.webp","md":"/wp-content/uploads/2016/05/Create-Database-on-Plesk-768x472.webp","sm":"/wp-content/uploads/2016/05/Create-Database-on-Plesk-600x838.webp","xs":"/wp-content/uploads/2016/05/Create-Database-on-Plesk-280x172.webp","th":"/wp-content/uploads/2016/05/Create-Database-on-Plesk-56x56.webp"},"meta_description":"از سری مطالب آموزشی در بخش کنترل پنل پلسک در این مطلب با آموزش ساخت دیتابیس در کنترل پنل پلسک در خدمت شما کاربران گرامی آذرآنلاین خواهیم بود.","view_count":8679,"author_id":12,"audio_file":null,"sidebar_component":null,"published_at":"2016-05-28 06:06:26","redirect_url":null,"created_at":"2016-05-28 06:06:26","updated_at":"2023-07-18 08:54:22","likes_count":0,"modified_at":"1 سال پیش","author":{"id":12,"name":"رامین نوروزی","email":"ramin@gmail.com","active":0,"avatar":null,"about":null,"role_id":2,"created_at":"2023-05-03T19:09:33.000000Z","updated_at":"2023-05-03T19:09:33.000000Z","role":{"id":2,"name":"نویسنده","created_at":"2023-05-03T19:09:32.000000Z","updated_at":"2023-05-03T19:09:32.000000Z"}},"categories":[{"id":9,"name":"آموزش شبکه","slug":"آموزش-شبکه","description":null,"meta":{"meta_title":null,"meta_description":null,"icon":"/uploads/blog/categories/889163cd055cb1bd92.79444402.svg"},"parent_id":null,"created_at":"2017-07-26T04:27:10.000000Z","updated_at":"2023-07-11T06:56:49.000000Z","pivot":{"post_id":7567,"category_id":9}},{"id":2670,"name":"آموزش وردپرس","slug":"آموزش-وردپرس","description":null,"meta":{"meta_title":null,"meta_description":null,"icon":"/uploads/blog/categories/163963cd0500e46719.50925759.svg"},"parent_id":null,"created_at":"2021-02-14T08:20:28.000000Z","updated_at":"2023-06-17T10:20:52.000000Z","pivot":{"post_id":7567,"category_id":2670}}],"tags":[],"faqs":[],"liked_by_user":false,"sentiment":"0.00","sentiment_count":2,"similar_posts":[{"id":7300,"title":"بررسی کامل جزئیات نسخه لینوکس سرور CentOS ","slug":"بررسی-کامل-جزئیات-نسخه-لینوکس-سرور","content":"
سنتاواس یکی از توزیعهای محبوب لینوکس است که بهطور گسترده در محیطهای سازمانی استفاده میشود. این توزیع بهدلیل ثبات، امنیت و قابل اعتمادبودنش شناخته شده است. اگر بهدنبال سیستم عاملی رایگان و متنباز میگردید که پایدار، ایمن و قابل اطمینان باشد، CentOS یک انتخاب مناسب است. چه بخواهید سیستم عاملهای اختصاصی سازمان خود را جایگزین کنید یا دنبال راهحلی مقرون بهصرفه میگردید، سنتاواس قابلیتهای کاربردی و مفید دارد. در این مطلب به بررسی تاریخچه این سیستم عامل، تفاوت آن با سایر توزیعهای لینوکس و ویژگیهایی که آن را به انتخابی عالی برای محیطهای سازمانی تبدیل میکنند، خواهیم پرداخت. پس همراهمان بمانید.
\n
\n
معرفی CentOS
\n
CentOS مخفف Community Enterprise Operating System و یک Linux distro based on Red Hat Enterprise Linux (توزیع لینکوس بر اساس لینوکس شرکتی رد هت) است. لینوکس سرور CentOS سیستم عاملی محبوب، قدرتمند و متنباز بهشمار میرود که برای سازمانها، چه بزرگ باشند، کوچک یا تازه تاسیس باشند، انتخابی ایدهآل است. CentOS بهعنوان یکی از توزیعهای لینوکس، بر اساس کد منبع Red Hat Enterprise Linux (RHEL) طراحی شده است و عدهای بهطور داوطلبانه از سرتاسر جهان آن را توسعه دادهاند.
\n
یکی از مزایای اصلی سنتاواس، استفاده و توزیع رایگان آن است. چنین ویژگیهایی باعث میشود توزیع CentOS به گزینهای جذاب برای مشاغلی تبدیل شود که میخواهند هزینههای IT خود را کاهش دهند، بدون اینکه ریسک کرده باشند. سنتاواس همچنین قابلیت تنظیمپذیری بالایی دارد و میتوان آن را برای رفع نیازهای خاص یک سازمان بهطور اختصاصی طراحی کرد. این توزیع لینوکس، بهعنوان سیستمعاملی پایدار و ایمن طراحی شده است و از آن میتوانید در محیطهای مختلف استفاده کنید. این سیستم عامل قابلیتهای امنیتی متعدد مانند SELinux (لینوکس پیشرفته با امنیت) دارد که به حفاظت در برابر تهدیدها و آسیبپذیریهای احتمالی، کمک میکند. سنتاواس همچنین برنامه و ابزارهای کاربردی فراوانی دارد که معمولا در محیطهای سازمانی مانند Apache، MySQL و PHP استفاده میشوند.
\n
نسخههای CentOS براساس چرخه انتشار RHEL هستند، یعنی در مقایسه با سایر توزیعهای لینوکس اغلب با تاخیر منتشر میشوند. بااینحال، چنین تاخیری تضمین میکند که نسخههای CentOS پایدار و قابل اطمینان هستند. این نسخهها همچنین تا مدتها پشتیبانی میشوند و کسبوکارها میتوانند برای سالهای آینده نیز به استفاده از آنها تکیه کنند.
\n\n
RHEL چیست؟
\n
Red Hat Enterprise Linux (RHEL) توزیع لینوکسی محبوب و پرکاربرد در محیطهای سازمانی است که پلتفرمی پایدار و ایمن برای اجرای کارهای اداری و برنامههای لازم ارائه میدهد. با اینحال، RHEL محصولی تجاری است که برای استفاده از آن باید اشتراک پولی تهیه کنید. اما هزینه کردن برای برخی از کاربرانی که شاید به هر دلیلی بودجه لازم یا امکان خرید اشتراک را نداشته باشند، مشکل است.
\n
خوشبختانه چندین توزیع لینوکسی مبتنی بر RHEL وجود دارد که رایگان و متنباز هستند. این توزیعها با استفاده از کد منبع مشابه RHEL ساخته شدهاند و ویژگیها و عملکردهای مشابهی ارائه میدهند. محبوبترین توزیعهای مبتنی بر RHEL، سنتاواس، اوراکل لینوکس و ساینتیفیک لینوکس هستند. CentOS با هدف ارائه جایگزینی رایگان و منبع باز برای RHEL توسعه داده شده است. مشاغل، وبهاستها و توسعهدهندههایی که به پلتفرمی پایدار و قابل اعتماد برای کارهای خود نیاز دارند، از آن استفاده میکنند.
\n
اوراکل لینوکس نیز یکی دیگر از توزیعهای مبتنی بر RHEL است که میتوان از آن رایگان استفاده کرد. این برنامه برای کارهای سازمانی طراحی شده است و ویژگیهایی مانند Ksplice دارد که امکان بهروزرسانی هسته را بدون توقف فراهم میکند. ساینتیفیک لینوکس توزیعی است که Fermilab، CERN و سایر موسسات علمی از آن پشتیبانی میکنند. این توزیع لینوکس بهنحوی طراحی شده است تا بستری پایدار و امن برای انجام محاسبات و تحقیقات علمی باشد.
\n
\n
سرور CentOS 7 چیست؟
\n
CentOS 7 نیز از توزیعهای رایگان و منبع باز لینوکس مبتنی بر Red Hat Enterprise Linux (RHEL) 7 است. این توزیع طوری طراحی شده است که با RHEL 7 سازگار باشد و بتواند تمامی بستههای نرمافزاری و کاربردی مشابه RHEL 7 را اجرا کند. سرور CentOS 7 بهطور گسترده در صنایع مختلف برای هاستینگ وبسرورها، پایگاههای داده و سایر برنامههای ضروری استفاده میشود. این سرور پلتفرمی قوی و مقیاسپذیر است و میتواند بارهای ترافیکی بالا و کارهای پیچیده را با موفقیت مدیریت کند.
\n
این سیستم عامل با طیف گستردهای از بستههای نرمافزاری از پیش نصبشده از جمله وب سرور آپاچی، سرور پایگاه داده MySQL، زبان برنامه نویسی PHP و بسیاری دیگر ارائه میشود. همچنین از تعداد زیادی از زبانهای برنامهنویسی مانند پایتون، روبی، پرل و جاوا پشتیبانی میکند. در کنار چنین مزایایی، سرور CentOS 7 جامعه کاربری بزرگ و فعال از توسعهدهندگانی دارد که در توسعهاش سهیم هستند و از کاربرها پشتیبانی میکنند.
\n
\n
تاریخچه سنتاواس
\n
CentOS اولین بار در سال 2004 بهعنوان پروژهای جامعه محور منتشر شد. هدف این پروژه ایجاد جایگزینی رایگان و منبع باز برای لینوکس شرکتی رد هت(RHEL) بود. CentOS را گروهی از داوطلبان توسعه دادند که علاقه زیادی به لینوکس داشتند و میخواستند به جامعه کاربران کمک کنند. اولین نسخه از سنتاواس بر اساس کد منبع RHEL 2.1 بود، اما از آن زمان به بعد بهروزرسانی شد تا نسخههای جدیدتر رد هت را نیز شامل شود.
\n
\n
CentOS چه تفاوتی با سایر توزیعهای لینوکس دارد؟
\n
یکی از تفاوتهای اصلی CentOS با دیگر توزیعهای لینوکس این است که بر اساس کد منبع لینوکس است یعنی بسیاری از ویژگیها و قابلیتهای RHEL را دارد ولی برای استفاده از آن نیازی به هزینه ندارید. CentOS همچنین پروژهای جامعه محور است و عده بسیار زیادی با یکدیگر همکاری میکنند تا از پایدار، ایمن و قابل اعتماد بودن آن مطمئن شوند. CentOS از نظر چرخه انتشار با سایر توزیعهای لینوکس نیز فرق دارد. نسخه های CentOS طبق چرخه انتشار RHEL منتشر میشوند، یعنی اغلب در مقایسه با سایر توزیعهای لینوکس تاخیر دارند.
\n
\n
قابلیتهای CentOS
\n
CentOS قابلیتهای زیادی دارد که آن را تبدیل به انتخابی محبوب برای محیطهای سازمانی میکند. بعضی از قابلیتهای کلیدی آن عبارتاند از:
\n
\n
1. پایداری
\n
سنتاواس بهدلیل پایداری خود شناخته شده و طراحی آن طوری است که قابل اعتماد باشد و بستری پایدار برای برنامهها فراهم کند.
\n
\n
2. امنیت
\n
امنیت CentOS نیز شهرت دارد که شامل بسیاری از ویژگیهای امنیتی میشود که به محافظت در برابر تهدیدها کمک میکنند.
\n
\n
3. سازگاری
\n
سنتاواس با بسیاری از برنامههای کاربردی نرمافزاری و دستگاههای سختافزاری سازگار است. این امر ادغام با محیطهای موجود را آسان میسازد.
\n
\n
4. پشتیبانی
\n
سنتاواس پروژهای جامعه محور است؛ اما این بدان معنی نیست که پشتیبانی خوبی نداشته باشد. منبعها و انجمنهای آنلاین فراوانی هستند که میتوانند مشکلات کاربران را رفع کنند. همچنین نسخههای سنتاواس تا ده سال پشتیبانی میشوند و کاربران میتوانند برای پروژههای طولانیمدت خود به CentOS اعتماد کنند.
\n
\n
نحوه دریافت CentOS
\n
سنتاواس را میتوانید بهصورت رایگان از سایت رسمی آن به آدرس (https://www.centos.org) دانلود کنید. چندین نسخه از آن، از جمله CentOS 7 و CentOS 8 موجود هستند و میتوانید هر نسخهای را که نیاز دارید، دانلود کنید. پشتیبانی هر نسخه متفاوت با دیگری است. CentOS را میتوان روی انواع پلتفرمهای سخت افزاری از جمله دسکتاپ، لپتاپ، سرور و دستگاههای نهفته (embedded devices) نصب کرد. همچنین امکان نصب آن روی ماشینهای مجازی یا پلتفرمهای ابری وجود دارد.
\n
\n
نحوه نصب CentOS
\n
نصب CentOS فرآیندی ساده است. تنها باید مراحل زیر را دنبال کنید:
\n
1. فایل ISO CentOS را از سایت رسمی دانلود کنید.
\n
2. فایل ISO را روی یک دیویدی یا USB رایت کنید.
\n
3. DVD یا درایو USB را در دستگاهی قرار دهید که می خواهید CentOS روی آن نصب کنید.
\n
4. دستگاه خود را از روی DVD یا USB بوت کنید.
\n
5. برای نصب CentOS دستورالعملها را دنبال کنید.
\n
در طول مراحل نصب، این سیستم عامل از شما میخواهد بسته موردنظرتان را نصب کنید و شما باید از میان پکیجهای موجود، یکی را انتخاب کنید.
\n
\n
نحوه استفاده از CentOS
\n
CentOS را میتوان در محیطهای مختلفی از جمله دسکتاپ، سرورها و دستگاههای نهفته استفاده کرد. همچنین میتوان از آن به عنوان سیستم عاملی همه منظوره یا پلتفرمی برای برنامههای خاص استفاده کرد. برای استفاده از CentOS، باید دانش اولیهای از دستورالعملها و ابزارهای لینوکس داشته باشید. منابع آنلاین زیادی وجود دارند که به شما در یادگیری نحوه استفاده از لینوکس کمک میکنند.
\n
\n
سخن نهایی
\n
سنتاواس یکی از توزیعهای لینوکس محبوب است که بهطور گسترده در محیطهای سازمانی استفاده میشود. این توزیع بهدلیل ثبات، امنیت و قابل اعتمادبودنش شناخته شده است. CentOS بر اساس کد منبع Red Hat Enterprise Linux (RHEL) است و عدهای بهطور داوطلبانه از سرتاسر جهان آن را توسعه دادهاند. به دلیل سازگاری CentOS، میتوانید از آن در محیطهای مختلف استفاده کند. این سیستم عامل همچنین رایگان و متنباز است و بههمین دلیل سازمانهایی که سیستم عاملی قابلاعتماد و بدون نیاز به هزینه برای لایسنس میخواهند، از آن استفاده میکنند.
","excerpt":"null","featured_image":{"sm":{"file":"dash/blog/posts/featured_images/sm/1402/06/12/195064f492aded6a72.86120087.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/blog/posts/featured_images/sm/1402/06/12/195064f492aded6a72.86120087.webp"},"md":{"file":"dash/blog/posts/featured_images/md/1402/06/12/421864f492ae0bba01.98080000.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/blog/posts/featured_images/md/1402/06/12/421864f492ae0bba01.98080000.webp"},"lg":{"file":"dash/blog/posts/featured_images/lg/1402/06/12/547264f492ae23d093.31653484.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/blog/posts/featured_images/lg/1402/06/12/547264f492ae23d093.31653484.webp"}},"meta_description":"حتما برای شما نیز پیش آمده است که برای نصب یک نرم افزار به دنبال ورژن لینوکس خود بگردید. در این مطلب بررسی کامل جزئیات نسخه لینوکس سرور آموزش داده شده است","view_count":12102,"author_id":54,"audio_file":null,"sidebar_component":null,"published_at":"2023-09-03 17:37:13","redirect_url":null,"created_at":"2015-02-11T07:11:57.000000Z","updated_at":"2023-09-03T10:35:34.000000Z","modified_at":"1 سال پیش","liked_by_user":false,"sentiment":"1.00","sentiment_count":2},{"id":7302,"title":"آموزش افزایش امنیت وب سایت با راهکارهای اصولی","slug":"افزایش-امنیت-وب-سایت","content":"
اگر میخواهید امنیت سایت خود را بالا ببرید، بهروز نگه داشتن نرم افزارها و پلاگینها، افزودن SSL، انتخاب گذر واژههای ایمن و استفاده از هاست و میزمان امن، تعدادی از تدابیر امنیتی است که باید رعایت کنید. اما قبل از هرچیزی بهتر است بدانید چه حملاتی سایت شما را تهدید میکند و سپس بهفکر جلوگیری از آنها باشید. ما در این مقاله در ابتدا حملات و تعدادی از رایجترین انواع آن را بررسی میکنیم و سپس به راهکارهای افزایش امنیت وب سایت میپردازیم. پس همراهمان بمانید.
\n
\n
حملات تهدید کننده امنیت سایت
\n
به هر نوع اقدامی که امنیت شبکه، نرم افزار یا سخت افزار کامپیوتری را تهدید کند، حمله سایبری میگوییم. اهداف هکرهایی که دست به چنین اقداماتی میزنند با یکدیگر متفاوت است، اما بهطور معمول قصد سرقت اطلاعات، ایجاد اختلال در سیستم، اخاذی یا آسیب به زیرساختها را دارند. شایعترین و خطرناکترین حملات سایبری که میتوانند به وب سایت شما آسیب برسانند، در زیر توضیح دادهایم.
\n
\n
1. حملات بروت فورس (Brute Force)
\n
یکی از روشهای تست نفوذ هکرها حمله جستجوی فراگیربروت فورس(cryptanalytic method for unauthorized users to access data via an exhaustive search) است. آنها در این حملات با آزمون و خطا رمزهای عبور، اطلاعات مربوط به احراز هویت و کلیدهای رمزنگاری را هک میکنند. بنابراین یکی از حملاتی که باید برای جلوگیری از آنها بهفکر افزایش امنیت وب سایت باشید، حملات بروت فورس است. بسته به نوع امنیت سایت شما، هکر میتواند اطلاعات وب سایت را سرقت کند، آن را به بدافزار آلوده کرده یا بهکلی از دسترس خارج کند. مدت زمان تکمیل پروسه حملات brute-force attackمیتواند از چند ثانیه تا چند ماه متغیر باشد.
\n\n
2. فیشینگ (Phishing)
\n
از شایعترین حملات سایبری که هر کاربر و مالک وبسایتی با آن مواجه شده، فیشینگ است. تلاش برای گرفتن اطلاعات از کاربر با جعل وبگاه یا همان فیشینگ(attempt to trick a person into revealing information) میتواند برای اطلاعات سایت بسیار خطرناک باشد. هکر در این روش حمله قدیمی، با ارسال لینک آلوده از طریق ایمیل، پیامک یا هر پلتفرم دیگری، تلفن همراه شما را هک میکند. معمولا هدف هکرها از فیشینگ سرقت اطلاعات حسابهای بانکی است. بنابراین برای محافظت از خود و کاربرانتان باید بهفکر افزایش امنیت وب سایت خود باشید. اگر شما نیز نگران حملات فیشینگ هستید میتوانید مطلب \"فیشینگ چیست؟\" را مطالعه کنید تا آگاهی خود را نسبت به این نوع حملات سایبری افزایش دهید.
\n\n
3. حملات دیداس (DDoS Attacks)
\n
حملات دیداس یکی از سختترین تهدیدهایی است که میتواند امنیت وب سایت شما را تهدید کند. در این حملات هکر کنترل از راه دور شبکههای آنلاین را بهدست میگیرد و با کمک کامپیوترها و دستگاههای آلوده شده توسط بدافزارها، یک حمله را علیه سایت شما برنامهریزی میکند. حملات دیداس با کمک رباتها قابل انجام است و همین باعث شده که امکان جلوگیری از این تهدیدها سختتر از دیگر روشها باشد. زیرا در فضای اینترنت هر ربات یک دستگاه قانونی بهشمار میآید و تفکیک رباتهای آلوده از ترافیک معمولی سایت مشکل است. مطمئنا مطلب \"حفاظت سایت وردپرس در برابر حملات DDoS\" میتواند برای شما مفید باشد.
\n\n
4. بدافزارها و باجافزارها
\n
ویروسها آشناترین حملات سایبری هستند که بیشتر ما میشناسیم. ویروسها که در دسته حملات DoS قرار میگیرند، نوعی بدافزار آلوده هستند که با نفوذ به سایت، آن را آلوده میکنند. بنابراین افزایش امنیت وب سایت در مقابل ویروسها، اهمیت بسیار زیادی دارد. بدافزارها برخلاف چیزی که فکر میکنیم، میتوانند تاثیرات بسیار جدی بر امنیت شبکه بگذارند تا حدی که حتی مدیران سایت نتوانند وارد آن شوند. بنابراین بهتر است روی هیچ لینک مشکوکی کلیک نکنید و تمام تدابیر لازم برای جلوگیری از ویروسها و باج افزارها را پیشبینی کنید.
\n
رایجترین بدافزارها که میتوانند امنیت وبسایت شما را به خطر بیندازند، عبارتاند از:
\n
\n
\n
باجافزار (Ransomware)
\n
\n
\n
تروجان (Trojan)
\n
\n
\n
ویروس (Virus)
\n
\n
\n
جاسوسافزار (Spyware)
\n
\n
\n
\n
راهکارهای افزایش امنیت وب سایت
\n
پس از بررسی رایجترین تهدیداتی که امنیت وب سایت شما را با خطر مواجه میکنند، بهتر است به راهکارهایی بپردازیم که میتوانند به شما در افزایش امنیت سایتتان کمک کنند.
\n
\n
1. بهروز نگه داشتن نرم افزارها و پلاگین ها
\n
نرم افزارها و پلاگینهای بهروز نشده، میتوانند وب سایت شما را از لحاظ امنیتی دچار مشکل کنند. بنابراین اولین کاری که باید برای افزایش امنیت سایت خود انجام دهید، پاک کردن نرم افزارها و پلاگینهایی است که از آنها استفاده نمیکنید. در قدم بعد، پلاگینها و نرمافزارهایی که فعال هستند و از آنها استفاده میکنید، بهروزرسانی کنید. در غیر این صورت ممکن است با مشکلات جدی امنیتی روبرو شوید و حتی مجبور به انجام تعمیرات سیستمی باشید.
امنسازی URLهای سایتتان، نقش جدی در افزایش امنیت وب سایت دارد. بنابراین اهمیت دارد تا با استفاده از یک URL ایمن، از اطلاعات خود و کاربرانتان محافظت کنید. SSL از جمله پروتکلهایی است که از امنیت اطلاعات شخصی کاربران با ایجاد رمزگذاری در زمان انتقال این اطلاعات، محافظت میکند. همچنین دیگر ویژگی این پروتکل، جلوگیری از دسترسی افراد نامناسب به دادههای کاربران است. بسیاری از وب سایتهای معتبر مانند GlobalSign از این پروتکل استفاده میکنند. علاوهبر افزایش امنیت سایت، SSL میتواند رتبه سئوی سایتتان را نیز افزایش دهد و عملکرد آن در موتورهای جستجو را بهبود بخشد. برای خرید گواهی امنیت ssl میتوانید از لینک خرید ssl آذرآنلاین به راحتی سایت خود را ایمن کنید.
\n
\n
3. فعال کردن HTTPS
\n
پروتکل دیگری که میتوانید از آن برای افزایش امنیت وب سایت خود استفاده کنید، HTTPS است. این پروتکل تضمین میکند تا سایت شما یک اتصال آنلاین ایمن داشته باشد و از دسترس هکرها و بدافزارهای آنلاین دور بماند.
\n
\n
4. انتخاب رمز عبور پیچیده
\n
بارها و بارها در مطالب مرتبط با امنیت سایت و بهطور کلی امنیت در فضای مجازی، درباره اهمیت انتخاب گذرواژه هوشمند خواندهایم اما کمتر کسی این نکته مهم را در نظر میگیرد. همانطور که در زمان بررسی انواع حملات سایبری اشاره کردیم، بسیاری از حملات از طریق آزمون و خطای گذرواژه شما قابل انجام هستند. بنابراین سعی کنید رمز عبور خود را پیچیده و هوشمندانه انتخاب کنید. یکی از بزرگترین اشتباهات امنیتی که میتوانید مرتکب شوید، استفاده از رمز عبور یکسان در پلتفرمهای مختلف است. در نتیجه این تصمیم اشتباه، با هک یکی از حسابهایتان، اطلاعات بقیه آنها نیز در اختیار هکرها قرار میگیرد. بنابراین برای افزایش امنیت وب سایت خود، از رمزهای پیچیده و منحصر بهفرد برای ورود به آن استفاده کنید.
\n
بهترین رمزهای عبور، آنهایی هستند که پیچیده و تصادفی باشند و در جای دیگری از آنها استفاده نکرده باشید. اگر مشکل بهخاطر سپردن این رمزها را دارید، میتوانید از رمزها در یک فایل آفلاین نگهداری کنید. همچنین میتوانید از سرویسها و نرم افزارهایی استفاده کنید که وظیفه آنها، حفظ و نگهداری رمز شما است یا رمز یک بار مصرف به شما ارائه میکنند. اقدام دیگری که میتوانید برای افزایش امنیت سایت خود انجام دهید، تغییر گذرواژهتان در فواصل زمانی کوتاه است. هرگز رمز خود را بهمدت بیش از 2 ماه یکسان نگه ندارید و حتما آن را به گذرواژههایی که احتمال حدس زدن آنها کم است، تغییر دهید. رمز عبورتان باید ترکیبی از اعداد، علائم و حروف انگلیسی کوچک و بزرگ باشد.
\n
\n
5. استفاده از سرویس هاست و میزبانی سایت ایمن
\n
آخرین راهکار برای افزایش امنیت وب سایت، استفاده از هاست و میزبان ایمن است. برای انتخاب میزبان سایت خود باید زیاد جستجو کنید و در میان گزینههای موجود، آنهایی را انتخاب کنید که امکانات امنیتی بیشتری در اختیارتان قرار میدهند. بسیاری از میزبانها با ارائه ویژگیهای امنیتی کمک به محافظت از دادههای سایت شما کمک میکنند و جلوی بسیاری از حملات و تهدیدهای سایبری را میگیرند. بنابراین انتخاب یک هاست یا میزبان ایمن برای سایت به شما کمک میکند تا امنیت سایت خود را افزایش دهید. برای داشتن هاست مناسب و ایمن میتواند از آذرآنلاین به خرید هاست مناسب و معتبر اقدام کنید.
\n
\n
سخن نهایی
\n
امنیت یکی از مهمترین مباحث دنیای آنلاین امروز است. دادههای افراد در شبکههای اجتماعی، سایتها و دیگر پلتفرمها، اطلاعات مهمی هستند که در صورت انتقال آنها به هکرها، امنیت آنها با تهدید جدی روبهرو خواهد بود. بنابراین اولین چیزی که ضرورت دارد، شناسایی انواع حملات سایبری و سپس پرداختن به راههای افزایش امنیت وب سایت است. حملات بروت فورس، فیشینگ، دیداس و بدافزارها و باجافزارها، از جدیترین تهدیدهای سایبری هستند که میتوان با کمک فعال کردن پروتکلهای SSL و HTTPS و همچنین استفاده از گذرواژه ایمن، بهروز کردن نرم افزارها و پلاگینها و انتخاب هاست مناسب از آنها جلوگیری کرد.
","excerpt":"null","featured_image":{"sm":{"file":"dash/blog/posts/featured_images/sm/1402/06/14/372264f7223bb89d88.07697853.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/blog/posts/featured_images/sm/1402/06/14/372264f7223bb89d88.07697853.webp"},"md":{"file":"dash/blog/posts/featured_images/md/1402/06/14/619964f7223bcd5c54.53100637.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/blog/posts/featured_images/md/1402/06/14/619964f7223bcd5c54.53100637.webp"},"lg":{"file":"dash/blog/posts/featured_images/lg/1402/06/14/911764f7223be7f012.58580821.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/blog/posts/featured_images/lg/1402/06/14/911764f7223be7f012.58580821.webp"}},"meta_description":"اولین چیزی که هنگام راه اندازی سایت برای حفظ اطلاعات خود نیاز دارید، شناسایی با انواع حملات سایبری و سپس پرداختن به راههای افزایش امنیت وب سایت است. ","view_count":9257,"author_id":54,"audio_file":null,"sidebar_component":null,"published_at":"2023-09-05 16:21:09","redirect_url":null,"created_at":"2015-02-14T09:06:21.000000Z","updated_at":"2023-09-05T09:19:28.000000Z","modified_at":"1 سال پیش","liked_by_user":false,"sentiment":"0.50","sentiment_count":2},{"id":7304,"title":"آموزش روش های افزایش امنیت WHMCS","slug":"افزایش-امنیت-whmcs","content":"
افزایش امنیت WHMCS یک ضرورت اجتناب ناپذیر است که اغلب سازمانهایی که از این ابزار استفاده میکنند به دنبال روشهای آن هستند تا سیستمی امن و مطمئن برای نگهداری دادههای مشتریان خود داشته باشند. امنیت یکی از مهمترین مباحثی است که در زمان استفاده از ابزارهای مختلف همچون WHMCS به آن توجه میشود، برای افزایش امنیت WHMCS راهکارهای مختلفی وجود دارد تا دادههای کاربران از دسترس هکرها در امان باشد. در ادامه این مقاله چند روش برای افزایش امنیت WHMCS را به صورت تصویری با شما درمیان میگذاریم تا با استفاده از این روشها بتوانید امنیت اطلاعات WHMCS را افزایش دهید. قبل از آموزش روشهای افزایش امنیت بهتر است مطلب \"آشنایی با WHMCS\" را مطالعه کنید تا با این سیستم آشنا شوید.
\n
\n
روش های افزایش امنیت WHMCS چیست؟
\n
روشهای مختلفی برای افزایش امنیت WHMCS وجود دارد، تغییر نام پوشه ادمین سیستم مدیریت هاستینگ WHMCS یکی از مهمترین اقدامات امنیتی برای افزایش امنیت WHMCS است. به صورت کلی 6 روش برای افزایش امنیت WHMCS وجود دارد که سازمانها با استفاده از این روشها میتوانند به راحتی امنیت سیستم نرم افزاری WHMCS را افزایش دهند و اطلاعات کاربران خود از خطرات امنیتی هکرها دور نگه دارند.
\n
\n
آموزش تصویری افزایش امنیت WHMCS از طریق هاست
\n
با استفاده از آموزش تصویری افزایش امنیت WHMCS از طریق هاست میتوانید به راحتی تنظیمات امنیتی معرفی شده در WHMCS را انجام دهید و در اسرع وقت امنیت اطلاعات را در این نرم افزار افزایش دهید. در این بخش قصد داریم 6 روش متداول برای افزایش امنیت WHMCS را به شما معرفی کنیم، روشهای افزایش امنیت به شرح زیر است:
\n
\n
روش اول: تغییر نام پوشه ادمین سیستم مدیریت هاستینگ WHMCS
\n
با توجه به اینکه انتقال دایرکتوری ادمین به روت WHMCS امکان پذیر نیست، شما باید برای افزایش امنیت WHMCS نام پوشه ادمین سیستم مدیریت هاستینگ WHMCS را تغییر دهید. برای تغییر نام پوشه ادمین سیستم مدیریت هاستینگ WHMCS فقط میتوانید از کاراکترهای استاندارد لاتین a-z و 0-9 استفاده کنید. این روش یکی از آسان ترین روشهای افزایش امنیت دادههای این سیستم نرم افزاری است که برای اعمال کردن آن باید به صورت زیر عمل کنید:
\n
گام اول: وارد سی پنل شوید و سپس در File Manager مسیر پوشه حاوی فایل های WHMCS را باز کنید.
\n
گام دوم: پوشه admin را انتخاب کرده و بر روی گزینه Rename کلیک کنید.
\n
گام سوم: در پنجره محاوره ای باز شده نام دلخواه جدید را وارد نمایید و بر روی دکمه Rename Folder کلیک نمایید.
\n\n
گام چهارم: بعد از تغییر نام پوشه ادمین باید بر روی فایل Configuration.php هم تغییراتی ایجاد کنید، زیرا زمانی که مسیر پوشه ادمین تغییر داده شود باید در WHMCS و در فایل Configuration.php هم نام جدید پوشه مدیریت را تعریف کرد تا WHMCS بتواند آن را پیدا کند. برای این کار باید فایل php را انتخاب کرده و بر روی دکمه Edit کلیک کنید.
\n\n
گام پنجم: در صفحه جدیدی که باز میشود باید در صفحه کد ادیتور قبل از تگ پایانی باید این کد زیر را وارد کنید:
\n
$customadminpath = \"mycustomfoldername\";
\n
\n
روش دوم: انتقال 3 پوشه Attachments، Downloads و Themplates_C
\n
گام اول: برای انتقال 3 پوشه Attachments، Downloads و Themplates_C به پوشه روت باید به File Manager و پوشه Portal بروید و 3 پوشه مورد نظر را به حالت انتخاب قرار دهید و بر روی دکمه Move کلیک کنید. در این مرحله سیستم از شما مسیر جدید جهت انتقال پوشهها را میپرسد. برای انتقال به روت باید در قسمت مسیر مقصد هیچ کاراکتر جدیدی را وارد نکنید و بر روی دکمه move کلیک نمایید.
\n\n
گام دوم: در این حالت 3 پوشه به روت منتقل میشود ولی برای اینکه پوشهها پراکنده نباشد و در بین فایلها و پوشههای دیگر قرار نگیرد، باید یک پوشه جدید در روت بسازید و سپس 3 پوشه مورد نظر را به این پوشه در روت منتقل کنید. برای این کار باید در حافظه WHMCS سه پوشه جدید را مطابق تصاویر زیر ایجاد کنید. در این مرحله، username همان نام یوزر هاست Cpanel شما است.
\n
\n\n
روش سوم: محدود کردن دسترسی IP به مدیریت WHMCS به وسیله فایل .htaccess
\n
برای افزایش امنیت WHMCS، اگر کارکنان شما از آدرسهای ثابت IP استفاده میکنند با محدود کردن دسترسی به یک مجموعه خاص از IP ها، امنیت سیستم نرم افزاری WHMCS را افزایش دهید.
\n
\n
وارد cPanel شوید.
\n
به بخش File Manager بروید.
\n
به مسیر دایرکتوری ادمین WHMCS بروید. معمولاً این مسیر public_html/admin یا مشابه آن است.
\n
اگر فایل .htaccess قبلاً وجود دارد، آن را انتخاب کنید. در غیر این صورت، یک فایل جدید به نام .htaccess ایجاد کنید.
\n
اگر فایل .htaccess وجود دارد، روی آن کلیک راست کنید و گزینه Edit را انتخاب کنید.
\n
اگر فایل وجود ندارد، بر روی + File کلیک کنید و یک فایل جدید با نام .htaccess ایجاد کنید، سپس آن را ویرایش کنید.
\n
\n\n
\n
محتویات زیر را به فایل .htaccess اضافه کنید یا در صورتی که فایل قبلاً وجود داشته و کدهای مشابهی در آن است، آنها را ویرایش کنید:
\n
\n
order deny,allow\nallow from 12.34.5.67\nallow from 98.76.54.32\ndeny from all
\n
\n
روی دکمه Save Changes کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شوند.
\n
بعد از انجام تغییرات، حتماً دسترسیها را تست کنید تا مطمئن شوید که فقط IPهای مجاز میتوانند به ناحیه مدیریت دسترسی پیدا کنند و سایر IPها مسدود شدهاند.
\n
\n
\n
نکات مهم:
\n
تنظیمات IP: اگر میخواهید دسترسی را به یک رنج از IPها یا زیرشبکهها محدود کنید، میتوانید از الگوی زیر استفاده کنید. به عنوان مثال، برای اجازه دسترسی به تمام IPهای 192.168.1.*، از کد زیر استفاده کنید:
\n
\n
order deny,allow\nallow from 192.168.1.\ndeny from all\n
\n
\n
\n
روش چهارم: محدود کردن امتیازات دیتابیس
\n
برای محدود کردن امتیازات دیتابیس به تنها دستوراتی که برای استفاده روزانه نیاز دارید (یعنی DELETE, INSERT, SELECT, UPDATE)، باید دسترسیهای کاربر دیتابیس را از طریق ابزار مدیریت دیتابیس مانند phpMyAdmin یا MySQL Workbench تنظیم کنید. در ادامه، مراحل این کار را به صورت دقیق شرح میدهم:
\n
\n
وارد کنترل پنل cPanel شوید.
\n
به بخش phpMyAdmin بروید.
\n
از لیست دیتابیسها، دیتابیس مربوط به WHMCS خود را انتخاب کنید.
\n
به قسمت Privileges (امتیازات) بروید.
\n
کاربری که میخواهید امتیازات آن را تغییر دهید، پیدا کنید و بر روی گزینه Edit Privileges (ویرایش امتیازات) کلیک کنید.
\n
\n\n
تنظیم امتیازات
\n
در صفحه ویرایش امتیازات، از لیست دستورات، فقط موارد زیر را فعال کنید:
\n
\n
SELECT: برای خواندن دادهها.
\n
INSERT: برای اضافه کردن دادهها.
\n
UPDATE: برای بهروزرسانی دادهها.
\n
DELETE: برای حذف دادهها.
\n
\n
سایر دستورات مانند CREATE, DROP, ALTER, GRANT, و غیره را غیرفعال کنید.
\n
بعد از تنظیم امتیازات مورد نظر، بر روی دکمه Go یا Save کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شوند.
\n
\n
روش پنجم: ایجاد Protect (حفاظت)
\n
ایجاد Protect (حفاظت) هم یکی از روشهای افزایش امنیت WHMSC است که برای اعمال آن باید گامهای زیر را مطابق تصویر انجام دهید.
\n
\n
وارد حساب کاربری cPanel خود شوید.
\n
به بخش File Manager بروید.
\n
به مسیر دایرکتوری WHMCS خود بروید. معمولاً این مسیر public_html یا مشابه آن است.
\n
دایرکتوری مدیریتی که نام آن را تغییر دادهاید پیدا کنید.
\n
بر روی دایرکتوری مورد نظر کلیک راست کنید.
\n
از منوی باز شده گزینه Password Protect را انتخاب کنید.
\n
\n\n
\n
وارد صفحه Directory Privacy خواهید شد.
\n
از بخش Security Settings، تیک گزینه Password protect this directory را فعال کنید.
\n
در قسمت Name of the protected directory، نام دلخواه برای پوشه محافظت شده را وارد کنید.
\n
روی دکمه Save کلیک کنید.
\n
\n\n
\n
به بخش Create User بروید.
\n
در قسمت Username، نام کاربری مورد نظر خود را وارد کنید.
\n
در قسمت Password، رمز عبور کاربر را وارد کنید. توصیه میشود از Password Generator استفاده کنید تا رمز عبور شما از امنیت بالاتری برخوردار باشد.
\n
روی دکمه Save کلیک کنید.
\n
\n\n
\n
روش ششم: پوشه CRONS را منتقل کنید
\n
پوشه \"crons\" حاوی فایلهای همگام سازی مربوط به دامنه است، بنابراین بهتر است این پوشه را به خارج از پوشه public_html منتقل کنید تا از فعال کردن آن توسط کاربران خارجی یا همان هکرها جلوگیری شود. برای این کار باید سه گام زیر را به ترتیب انجام دهید.
\n
گام اول: فایل /crons/config.php را ویرایش کنید.
\n
گام دوم: مسیر دایرکتوری WHMCS را مطابق تصویر زیر در این مرحله با وارد کردن کد زیر مشخص کنید.
\n
\n
\n\n
\n
\n
$whmcspath = ‘/home/username/public_html/whmcs/’;
\n
\n
\n\n
\n
\n
\n
\n
سخن پایانی
\n
WHMCS یک ابزار قدرتمند برای مدیریت مشتری است که امنیت آن برای سازمان ارائه دهنده خدمات اهمیت زیادی دارد، برای افزایش امنیت سیستم WHMCS انجام 6 روش ذکر شده در این مقاله اهمیت زیادی دارد و با اعمال این روشها احتمال اینکه هکرها بتوانند به این سیستم حمله کنند به میزان قابل توجهی کاهش مییابد.
","excerpt":"null","featured_image":{"sm":{"file":"dash/blog/posts/featured_images/sm/1402/06/20/626364feae4d2aa8e2.99618841.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/blog/posts/featured_images/sm/1402/06/20/626364feae4d2aa8e2.99618841.webp"},"md":{"file":"dash/blog/posts/featured_images/md/1402/06/20/594464feae4d3d81e5.64009105.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/blog/posts/featured_images/md/1402/06/20/594464feae4d3d81e5.64009105.webp"},"lg":{"file":"dash/blog/posts/featured_images/lg/1402/06/20/583564feae4d558e91.45119538.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/blog/posts/featured_images/lg/1402/06/20/583564feae4d558e91.45119538.webp"}},"meta_description":"برای افزایش امنیت WHMCS روشهای مختلفی وجود دارد که محدود کردن دسترسی IP به مدیریت WHMCS به وسیله فایل .htaccess یکی از این روشها است.","view_count":8770,"author_id":54,"audio_file":null,"sidebar_component":null,"published_at":"2024-08-11 13:31:40","redirect_url":null,"created_at":"2015-02-14T15:49:09.000000Z","updated_at":"2024-08-14T06:31:32.000000Z","modified_at":"4 ماه پیش","liked_by_user":false,"sentiment":0,"sentiment_count":0}]},"postComments-آموزش-ساخت-دیتابیس-کنترل-پنل-پلسک":[{"id":21127,"name":"حسین","email":"optimus0098@gmail.com","content":"سلام\r\nخواهش میکنم ازتون بگید چطور باید فایل دیتابیسی که خوردم ساختم رو ( با اسکیول سرور )\r\nرو توی این هاست آپلود کنم؟\r\nهیجای اینترنت من این آموزشو ندیدم و نخواهم دید و چجو باید متصلش کنم ؟؟\r\nت رو خدا کمک کنید ممنون","user_recommends":0,"approved":1,"ip":"5.250.44.124","parent_id":null,"post_id":7567,"created_at":"2018-06-29T05:11:48.000000Z","updated_at":"2018-06-30T10:41:46.000000Z","replies":[{"id":21128,"name":"آبتین حیدرآبادیان","email":"abtin.heydarabadian@gmail.com","content":"اگر دیتابیس به صورت لوکال ساختید و در نظر دارید آن را بر روی سرور پلسک آپلود کنید \r\nباید از ریموت SQL استفاده کنید.\r\nآموزش آن در سایت قرار دارد \r\nدر ابتدا آن از طریق ریموت به سرور پلسک نصب بشید و سپس از روی سیستم خود آن را آپلود کنید","user_recommends":0,"approved":1,"ip":"46.224.79.21","parent_id":21127,"post_id":7567,"created_at":"2018-06-30T10:43:03.000000Z","updated_at":"2018-06-30T10:43:03.000000Z"}]}],"page-/هاست-لینوکس/":{"id":63,"slug":"هاست-لینوکس","component":{"template":"
هاست لینوکس ایران و اروپا ، خرید هاست لینوکس (Linux)
آذرآنلاین با استفاده از سرورهای قدرتمند مجهز به هاردهای SSD و همچنین آخرین نسخه از نرمافزارهای مربوط به هاست لینوکس، سرعت و عملکرد بینظیری را به کاربران خود ارائه میدهد. این ترکیب از سختافزار پیشرفته و نرمافزارهای بهروز، باعث میشود که وبسایتهای شما با سرعت بالا و کارایی مطلوب در دسترس کاربران قرار گیرد. با هاست لینوکس آذرآنلاین، شما هم از سرعت فوقالعاده و هم از پایداری و امنیت بالا برخوردار خواهید شد تا تجربهای عالی برای کاربران خود فراهم کنید.
برای راه اندازی سایت نیاز به هاستینگ قابل اطمینان دارید؟ با سرویس های متنوع هاست آذرآنلاین به راحتی سرویس مورد نظر خود را پیدا کنید.
\n\n \n\n\n \n\n
خرید هاست لینوکس
اگر از طرفداران پر و پا قرص سیستم عامل لینوکس(Linux operating system) هستید و قصد دارید پروژههای خود را با استفاده از سرورهای قدرتمند لینوکس مدیریت کنید، پلنهای هاست لینوکس آذرآنلاین گزینهای ایدهآل برای شما خواهند بود. این سرویسها جزو بهترین پلنهای هاست لینوکس موجود در بازار هستند که با هاردهای SSD پرسرعت و آخرین نسخه نرمافزارهای مربوطه طراحی و ارائه شدهاند.هاست لینوکس آذرآنلاین با ترکیب بهترین سختافزارها و نرمافزارها، به شما این امکان را میدهد که از سرعت لود بالا(High loading speed)، آپ تایم عالی(Up time) و امکانات کاربردی بینظیر بهرهبرداری کنید. این ویژگیها بهویژه برای افرادی که نیاز به کدنویسی و طراحی وبسایت دارند، بسیار حیاتی است.اگر شما هم در زمینه برنامهنویسی وب فعالیت میکنید و به دنبال هاستی حرفهای برای پروژههای خود هستید، خرید هاست لینوکس آذرآنلاین انتخابی مطمئن و مناسب برای شماست. سرعت بالا، امنیت و پایداری(Security and stability) این هاست، به شما کمک میکند تا وبسایتهای خود را با اطمینان کامل مدیریت کنید.
هاست لینوکس Linux Hosting چیست؟
هاست لینوکس (Linux Host) یکی از بهترین گزینهها برای میزبانی وبسایتهای مبتنی بر PHP و سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) است. اگر به دنبال راهاندازی وبسایت خود با استفاده از سیستمهای مدیریت محتوا همچون وردپرس، جوملا و دیگر CMSها هستید، هاست لینوکس آذرآنلاین با سرورهای قدرتمند و بهینهشده به شما این امکان را میدهد که به راحتی CMS خود را نصب کرده و وبسایت خود را به سطح بالاتری ارتقا دهید.Network Host یا میزبان وب، فضایی است که به شما کمک میکند تا وبسایت خود را در فضای اینترنت راهاندازی و منتشر کنید. با استفاده از هاست لینوکس آذرآنلاین، شما از امکانات بینظیری نظیر پایداری بالا، امنیت قوی، سرعت لود عالی و سازگاری کامل با PHP بهرهمند خواهید شد، که همه این موارد برای توسعه وبسایتهای پویا و پروفشنال ضروری هستند.اگر قصد دارید وبسایت منحصر به فرد خود را طراحی کنید و از CMSهایی مانند وردپرس و جوملا برای ارتقای وبسایت استفاده کنید، هاست لینوکس آذرآنلاین با پشتیبانی کامل از این سیستمها، بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.
لایسنس و افزونه های پریمیوم به صورت رایگان
Softaculous
با این پلاگین میتوانید در سیپنل تمامی اپها، CMS ها و اسکریپتهای پرطرفدار و محبوب را تنها با چند کلیک نصب کنید؛ از وردپرس گرفته تا PHP، Java و پرل.
LiteSpeed Cache
اگر به دنبال افزونهای جهت افزایش سرعت وردپرس سایت خود هستید، لایتاسپیدکش بهترین گزینه برای شماست.
JetBackup
با امکانات گسترده جت بکآپ به راحتی از بخشهای مختلف وبسایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید تا همیشه از بابت مشکلات احتمالی خیالتان راحت باشد.
Wordpress Toolkit
با این جعبه ابزار به سادگی و با چند کلیک وردپرس نصب کرده و قالبها و افزونههای وردپرسی خود را مدیریت کنید.
CloudFlare
با دسترسی آسان به کلودفلر در سی پنل، سرعت و سئو سایت خود را بهبود دهید و سایت خود را در مقابل حملات DDoS و آسیب های امنیتی حفظ کنید.
امکانات سرویس میزبانی وب
آذرآنلاین با در نظر گرفتن اهمیت بسیار بالای سرویس میزبانی وب یا هاستینگ در تجارت الکترونیک، برای ارائه این خدمات، برترین سرورهای خود را در معتبرترین دیتاسنترهای جهان به همراه امکانات پیشرفته به کار گرفته است که در ادامه با امکانات مختلف این سرویس آشنا خواهید شد.
راه اندازی
تمامی سرویسهای هاست آذرآنلاین بهصورت فوری راه اندازی و تحویل داده میشود.
دسترسی Terminal در هاست
تمامی کاربران میتوانند از طریق ترمینال دستورات خود را اجرا نمایند.
سخت افزار قدرتمند
سرویس هاست لینوکس ، از سرورهای مدرن در دیتاسنترهای معتبر اروپا ارائه میشود.
ایمیل نا محدود
قابلیت ساخت ایمیل به تعداد نامحدود در تمامی پلن های هاستینگ وجود دارد.
امنیت
استفاده از فایروال اختصاصی باعث جلوگیری از آپلود شل مخرب و نفوذ هکرها میشود.
پارک دامنه نا محدود
قابلیت پارک دامنه به تعداد نا محدود در تمامی پلن های هاستینگ وجود دارد.
نصب سیستم مدیریت محتوا
نصب خودکار بیش از ۱۰۰ سیستم مدیریت محتوا روی هاست ، به صورت آنی انجام میشود.
بک آپ خودکار
سیستم خودکار تهیه بک آپ از کلیه اطلاعات هاست ، روی تمامی سرویسهای هاست فعال است.
پشتیبانی
پشتیبانی 24 ساعته در 7 روز هفته از طریق تیکت ، تماس و چت آنلاین
سرویسهای میزبانی وب لینوکس
پلنهای هاست لینوکس آذرآنلاین با استفاده از بهروزترین سختافزارها و دیتابیسهای مطمئن نظیر MySQL/MariaDB به شما این امکان را میدهند که از عملکردی پایدار و سرعت بالا برخوردار شوید. این هاستها با سیستمعامل کلود لینوکس (CloudLinux) و کنترل پنل سی-پنل (cPanel) طراحی شدهاند، تا مدیریت وبسایت شما را آسانتر کرده و امکانات گستردهای مانند هاست پایتون، هاست وردپرس، هاست ابری و انواع پلنهای متنوع را برای نیازهای مختلف شما فراهم کنند. برای افرادی که مخاطبان اصلی آنها فارسی زبان و ساکن ایران هستند، هاست لینوکس آذرآنلاین با میزبانی در داخل ایران گزینهای اقتصادی و مناسب است. به دلیل وجود دیتابیسهای این سرورها در داخل کشور، این سرویسها با بالاترین سرعت و پهنای باند به شما ارائه میشوند، که تجربهای بینظیر از سرعت و کارایی را برای کاربران ایرانی به ارمغان میآورد. اگر به دنبال هاست لینوکس ارزان و بهصرفه هستید، کافی است که پلنهای هاست لینوکس آذرآنلاین را مشاهده کرده و بسته به نیازها و سلایق خود از میان آنها انتخاب کنید. با آذرآنلاین، میتوانید بهترین سرویسها را با قیمتهای مقرون به صرفه تجربه کنید.
سوالات متداول هاست لینوکس
\n\n \n\n\n \n\n
آموزش و مقالات در مورد IT، هاستینگ و شبکه در بلاگ ما بخوانید.
جدیدترین اخبار تکنولوژی، آموزشهای بهروز دنیای وب، برنامه نویسی، شبکه، سرور مجازی، لینوکس و ویندوز را در بخش آموزش سایت آذرآنلاین برای شما آوردهایم تا در مسیر رسیدن به اهدافتان، با خیال راحتتری قدم بردارید.
ورود به بلاگ
\n\n \n\n\n \n\n
چرا خرید هاست لینوکس؟
برای طراحی یک اپلیکیشن یا وبسایت، شما به یک میزبان حرفهای نیاز دارید تا تمامی اطلاعات و کدهای برنامهنویسی خود را از رایانه شخصی به رایانه مخاطبان منتقل کنید. در حقیقت، کامپیوتری که به عنوان سرور استفاده میشود، به یک شبکه رایانشی متصل است و این امکان را فراهم میآورد که دادهها به درستی به مخاطب نمایش داده شوند.وقتی وبسایت یا اپلیکیشن خود را میسازید، تمامی دادهها اعم از تصاویر، فایلها و کدهای منبع در رایانه شما ذخیره میشود. اما این رایانه به تنهایی قادر به نمایش این دادهها به کاربران نیست. به همین دلیل به سرور نیاز دارید که به طور دائم به اینترنت متصل باشد تا بتوانید اطلاعات خود را به مخاطبانتان انتقال دهید.
هاست لینوکس با استفاده از سیستمعامل لینوکس کار میکند که به دلیل پایداری و امنیت بالا، انتخاب بسیاری از مدیران حرفهای است. اگر با لینوکس آشنایی دارید، مطمئناً با امکانات و ویژگیهای بینظیر آن نیز آشنا هستید. هاست لینوکس به شما این امکان را میدهد که با استفاده از قدرت سختافزاری بالا و پشتیبانی از نرمافزارهای قدرتمند، بهترین عملکرد را در سایت یا اپلیکیشن خود داشته باشید. این هاست انتخاب افرادی است که به دنبال سرعت، امنیت و پایداری در پروژههای خود هستند.
"},"data":{"metaTitle":"هاست لینوکس | خرید هاست لینوکس پرسرعت ایران و اروپا","metaDescription":"هاست لینوکس ارزان و پرسرعت, هاست لینوکس ایران و اروپا, خرید هاست ,Linux (Linux Hosting) هاست لینوکس با پایداری (Uptime) و سرعت بالا، پشتیبانی 24/7","metaImage":"https://storage.azaronline.com/storage/photos/uploads/Pages/linux-host.svg"},"is_published":true,"created_at":"2023-04-04T07:45:43.000000Z","updated_at":"2024-11-14T08:33:31.000000Z","rating":"4.15","rate_count":20},"plans-store":null,"pagesListهاست":null,"faqList28":null,"home-postList":null,"pageRateundefined":null,"pageRateCountundefined":null,"postListSidebar":[{"id":9006,"title":"بهترین جایگزین ها برای نرم افزار Docker کدام هستند؟ معرفی 8 جایگزین برای داکر","slug":"جایگزین-های-داکر","content":"
از داکر (Docker) میتوان به عنوان بهترین پلتفرم ایزوله سازی نام برد که در اصطلاح فنی به آن \"open-source software for deploying and running of containerized applications\" نیز گفته میشود. شکی نیست که داکر از هر لحاظ که فکر کنید کاربردی و کامل است و هر روز هم کاملتر و قویتر خود را با شرایط جدید بروزرسانی میکند. اما این نرمافزار قدرتمند همیشه هم بی نقص نیست و در شرایط خاصی میتواند برای کاربران خود دردسر ساز شود. شرایط خاصی مثل تجاری بودن نسخه منبع باز و شرکتی و حتی امکاناتی که در نرمافزارهای دیگر وجود دارد اما هنوز به داکر نیامده است؛ همگی میتوانند دلایلی باشند که کاربران تصمیم بگیرند که مواردی به غیر از داکر را نیز تجربه کنند. در این مقاله ابتدا یک تعریف کوتاه از Image Container خواهیم داشته تا این سیستم و شیوه کار داکر آشنا شوید و سپس به معرفی ابزارهای مشابه خواهیم پرداخت.
\n
\n
Image Container چیست؟
\n
Image Container در واقع یک شیوه اجرا برای نرمافزارها در یک محیط ایزوله شده است؛ به گونهای که نرمافزارها تنها در محیط کانتاینر اجرا شوند و اجازه دسترسی به قسمتهای دیگر سیستمعامل و حافظه را نداشته باشند. در این شیوه برای اجرای نرمافزارها از کتابخانههای خود سیستمعامل استفاده میشود تا فایل پکیج شده Image Container با پایینترین حجم ذخیره شود و تنها به اندازه ابزارهای مورد نیاز نرمافزار فضا اشغال کند. تا قبل از استفاده از این شیوه، توسعه دهندگان نرمافزارهای حساس خود را در ماشینهای مجازی اجرا و تست میکردند؛
\n
از این رو منابع زیادی برای اجرای خود ماشین مجازی صرف میشد تا نرمافزاری که شاید تنها به یک دهم منابع نیاز داشت، در یک حجم زیاد و پردازش سنگین اجرا شود. بنابراین روش Image Container ابداع شد تا ماشین مجازی به عنوان یک واسط برداشته شود و نرمافزار مستقیم از سیستمعامل اصلی اجرا شود. اجرا به شیوه Image Container به شما امکان میدهند برنامهها را به طور سریع و آسان در هر محیطی اجرا کنید.
\n
موارد استفاده از معماری Image Container
\n
\n
\n
توسعهدهندگان: Image Container شیوهای عالی برای توسعهدهندگان است که میخواهند برنامههای خود را در کانتینرها اجرا و آزمایش کنند.
\n
\n
\n
مدیران سیستم: Image Container ابزاری قدرتمند برای مدیران سیستم است که میخواهند کانتینرها را در سرورها مدیریت کنند.
\n
\n
\n
کاربران DevOps: اجرا به روش Image Container ابزاری مفید برای توسعه دهندگان و کاربران DevOps است که به کمک آن میتوان خط فرمانهای CI/CD را با استفاده از کانتینرها ایجاد کنند.
\n
\n
\n
\n
داکر Docker چیست؟
\n
داکر یک پلتفرم متنباز برای مدیریت کانتینرها است که به شما امکان میدهد برنامهها را به صورت ایزوله و قابل حمل اجرا کنید. داکر از Image Container ها برای بستهبندی برنامهها و وابستگیهای آنها استفاده میکند. داکر ابزاری قدرتمند برای توسعهدهندگان، مدیران سیستم و کاربران DevOps است که میخواهند برنامهها را به طور کارآمد و قابل اعتماد اجرا کنند. داکر ابزاری قدرتمند و انعطافپذیر است که میتواند برای طیف وسیعی از موارد استفاده استفاده شود.
\n
از ویژگیهای Docker میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
\n
\n
\n
قابلیت حمل : برنامههای کانتینری را میتوان به راحتی بین سیستمهای مختلف جابجا کرد.
\n
\n
\n
ایزوله : هر کانتینر در محیط خود اجرا میشود، که از تداخل با سایر برنامهها جلوگیری میکند.
\n
\n
\n
قابل مقیاس : میتوانید به راحتی تعداد کانتینرهای در حال اجرا را برای مقیاسبندی برنامه خود افزایش یا کاهش دهید.
\n
\n
\n
کارآمد : داکر از منابع سیستم به طور کارآمد استفاده میکند.
\n
\n
\n
امن : داکر از مکانیزمهای امنیتی پیشرفتهای برای حفاظت از برنامهها استفاده میکند.
\n
\n
\n
برای اطلاعات بیشتر درباره داکر میتوانید به وبسایت رسمی Docker به آدرس docker.com مراجعه کنید.
زمانی که کاربران به یک نرمافزار خاص عادت میکنند، تمایل به استفاده از دیگر نرمافزارها نخواهند داشت؛ مخصوصاً اگر آن نرمافزار رایگان هم باشد. اما دلایل خاصی وجود دارد که کاربران تصمیم بگیرند از یک نرمافزار به یک نرمافزار دیگر مهاجرت کنند. در مورد داکر هم دلایلی وجود دارد که کاربران تمایل داشته باشند موارد دیگر را هم تست کنند. در ادامه مروری خواهیم داشت که چرا این اتفاق رخ میدهد و کاربران تصمیم میگیرند موارد دیگری را تجربه کنند.
\n
تجاری شدن داکر برای شرکتهای بزرگ
\n
شرکت داکر در سال 2022 اعلام کرد که استفاده از این نرمافزار در ابعاد گسترده مانند شرکتهای بزرگ، دیگر رایگان نیست و در نسخههای جدید باید از Docker Buisiness برای استفاده این شرکتها استفاده شود. همچنین یک نسخه هم به نام Docker Personal برای افرادی مثل فریلنسرها، توسعه دهندگان مستقل، بیزینسهای کوچک، جامعه متن باز و اهداف آموزشی عرضه کرد تا جامعه کاربران خود را از دست ندهد. زمانی که یک نرمافزار متنباز و رایگان به یکباره تصمیم به تجاری شدن میگیرد، یک شوک به جامعه کاربران خود وارد میکند و توسعه دهندگان دیگر نیز از این فرصت استفاده میکنند و نسخههای مشابه و رایگان را جهت جمع آوری حمایتهای مالی ارائه میدهند.
\n
از طرفی تمامی کسب و کارها سیاستهای کاری خود را مبتنی بر کاهش هزینههای تمام شده قرار میدهند و طبیعی است که مواردی را انتخاب کنند که نیازی به پرداخت هزینه اضافه نداشته باشند. در این شرایط مهاجرت به یک نسخه مشابه و کم هزینه تر، یکی از راهکارهای شرکتهای تجاری و بزرگ برای کاهش هزینههایشان است. همچنین بودجه بندی برای پروژهها نیز میتواند از دیگر دلایل باشد. گاهی شرکتها با اینکه سرمایه کافی دارند، اما پروژه مورد بحث آنها بگونهای است که باید با بودجه پایین سازگاری داشته باشد. معمولاً زمانی که یک شرکت چندین پروژه را همزمان پیش میبرد، مسئله بودجهبندی برای هر پروژه، میتواند چالش برانگیز شود.
\n
امکانات بیشتر نسبت به داکر
\n
توسعه دهندگان همیشه سعی در رقابت و بهتر بودن نرمافزارهای خود میکنند. بنابراین طبیعی است که برای داکر هم رقبایی بهتر پیدا شوند که امکاناتی به مراتب بیشتر و در عین حال رایگان را در اختیار کاربران قرار دهند. گاهاً دو نرمافزار را دیدهایم که در طی یک رقابت سخت درحال بروزرسانی و پیشی گرفتن از هم بودند؛ اما یکی از آنها تنها بخاطر انتخاب یک استراتژی بد، به مرور از دور خارج و منسوخ شد. نمونه بارز آن را میتوان در سیستمعاملهای لینوکسی دید. برای مثال رقابت توزیعهای Ubuntu Server و Open Suse و یا Ferora. امروز کمتر کسی با توزیع فدورا آشنایی دارد، اما تقریباً همه کاربران لینوکس Ubuntu را میشناسند. یا سیستمعامل Oracle Solaris که با وجود لینوکس کسی از وجودش خبر ندارد. در مورد پلتفرمهای ایزوله مانند داکر نیز چنین شرایطی پیش آمده و کاربران در حال آزمایش و انتخاب بهترین گزینه هستند.
از زمان معرفی پلتفرم Docker تا کنون چندین نرمافزار دیگر نیز توانستهاند خود را به عنوان کانتاینرهای قابل اطمینان به کاربران معرفی کنند. این کانتاینرهای جدید حتی بین خودشان هم در رقابت هستند. به اندازه Docker بالغ نیست و برخی از ویژگیهای Docker را ندارد؛ اما همچنان در حال بروزرسانی است. با اینحال میتوان به آینده آن امیدوار بود. از آنجا که کاربران ایرانی با هر دو سیستمعامل ویندوز و لینوکس سرکار دارند، Podman بهترین گزینه برای ایرانیان است. در ادامه مقاله به معرفی و بررسی آنها خواهیم پرداخت.
Podman یک ابزار متنباز و رایگان برای مدیریت کانتینرها است که از همان API Docker استفاده میکند. Podman به شما امکان میدهد بدون نیاز به نصب Docker Engine، کانتینرها را ایجاد، اجرا و مدیریت کنید. رابط کاربری این پلتفرم بسیار مشابه داکر است؛ از این رو کار کردن با آن آسان است و کاربران قدیمی داکر احساس غریبی نمیکنند. برای دانلود و نصب Podman میتوانید به وبسایت رسمی آن به آدرس podman.io مراجعه کنید.
از ویژگیهای Podman میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
\n
\n
\n
متن باز : Podman یک ابزار متن باز است که به صورت رایگان در دسترس است.
\n
\n
\n
مستقل از داکر : Podman به Docker Engine نیاز ندارد، به این معنی که میتوانید از آن در هر محیطی، حتی بدون نصب Docker، استفاده کنید.
\n
\n
\n
امن : Podman از ویژگیهای امنیتی پیشرفتهای مانند sandboxing و isolation استفاده میکند.
\n
\n
\n
سبک : Podman یک ابزار سبک و کمحجم است که از منابع سیستم کمتری استفاده میکند.
\n
\n
\n
کراس پلتفرم : Podman در سیستمعاملهای مهم نظیر ویندوز، لینوکس و مک اجرا میشود؛ بنابراین همیشه و همه جا در دسترس قرار دارد.
\n
\n
\n\n
مقایسه Podman با Docker
\n
\n
\n\n
\n
\n
Podman
\n
\n
\n
Docker
\n
\n
\n
\n
\n
کاملاً رایگان
\n
\n
\n
نسخه تجاری پولی است
\n
\n
\n
\n
\n
امکانات آن کامل است اما امکانات پیشرفته هنوز تعبیه نشدهاند
\n
\n
\n
امکانات بیشتری را در خود جای داده
\n
\n
\n
\n
\n
سبک تر از داکر اجرا میشود
\n
\n
\n
نیاز به پردازش و منابع بالاتری دارد
\n
\n
\n\n
\n
\n
\n
Buildah
\n
ابزاری برای ساخت Image Container است که از استاندارد داکر استفاده میکند و میتواند از Image ها بدون نیاز به داکر، daemon بسازد، که میتواند برای CI/CD و خط فرمان خودکار مفید باشد. Builda تنها بر روی سیستمعامل لینوکس نصب و اجرا میشود. از این رو جامعه کاربران کوچکتری نسبت به Docker و Podman دارد.
\n\n
از ویژگیهای Buildah میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
\n
\n
\n
سرعت بالا : Buildah از تکنیکهای پیشرفتهای برای ساخت Image Container استفاده میکند که سرعت ساخت را به طور قابل توجهی افزایش میدهد.
\n
\n
\n
قابلیت حمل بالا : Buildah Image ها را به صورت لایه ای می سازد، که قابلیت حمل آنها را بین سیستم های مختلف افزایش می دهد.
\n
\n
\n
سادگی استفاده : Buildah رابط کاربری ساده و آسانی دارد که استفاده از آن را برای کاربران مبتدی و باتجربه آسان میکند.
\n
\n
\n
امنیت بالا : Buildah از مکانیزمهای امنیتی پیشرفتهای مانند sandboxing و isolation برای حفاظت از Image ها در حین ساخت استفاده میکند.
\n
\n
\n
مستقل از داکر : Buildah بدون نیاز به داکر یا وابستگیهای آن، به طور مستقل عمل میکند.
\n
\n
\n
برای دانلود و نصب Buildah به آدرس buildah.io مراجعه کنید.
امکانات آن کامل است اما امکانات پیشرفته هنوز تعبیه نشدهاند
\n
\n
\n
امکانات بیشتری را در خود جای داده
\n
\n
\n
\n
\n
تنها در لینوکس اجرا میشود
\n
\n
\n
در تمامی سیستمعاملها اجرا میشود
\n
\n
\n
\n
\n
سبک تر از داکر اجرا میشود
\n
\n
\n
نیاز به پردازش و منابع بالاتری دارد
\n
\n
\n
\n
\n
سرعت بالاتری از داکر دارد
\n
\n
\n
به دلیل حجم پردازشها، سرعت متوسط است
\n
\n
\n\n
\n
\n
\n
BuildKit
\n
BuildKit نسل جدید ابزارهای ایمیج کانتینر است که به شما امکان میدهد Image ها را به صورت سریع، کارآمد و امن بسازید. BuildKit از تکنیکهای پیشرفتهای مانند caching و build parallelization استفاده میکند تا سرعت ساخت Image ها را به طور قابل توجهی افزایش دهد. BuildKit خود بخشی از معماری داکر است و در واقع نسخه سبک تر و کم حجم شده از داکر را ارائه میدهد.
\n
از ویژگیهای BuildKit میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
\n
\n
\n
سرعت بالا : این ابزار Image ها را به طور قابل توجهی سریعتر از ابزارهای سنتی مانند Docker build و Buildah می سازد.
\n
\n
\n
کارایی بالا : BuildKit از منابع سیستم به طور کارآمدتری استفاده میکند و به شما امکان میدهد Image ها را با استفاده از منابع کمتر بسازید.
\n
\n
\n
امنیت بالا : BuildKit از مکانیزمهای امنیتی پیشرفتهای مانند sandboxing و isolation برای حفاظت از Image ها در حین ساخت استفاده میکند.
\n
\n
\n
قابلیت حمل : این ابزار Image ها را به صورت لایه لایه می سازد، که قابلیت حمل آنها را بین سیستم های مختلف افزایش میدهد.
\n
\n
\n
سادگی در استفاده : BuildKit رابط کاربری ساده و آسانی دارد که استفاده از آن را برای همه کاربران مبتدی و باتجربه آسان میکند.
یک ابزار متن باز برای ساخت، اجرا و مدیریت کانتینرها است که از App Container Specification (ACS) استفاده میکند. Rkt یک پلتفرم مستقل از توزیع است که میتواند برای استقرار برنامهها در هر محیطی استفاده شود.
\n
از ویژگیهای Rkt میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
\n
\n
\n
امنیت بالا : rkt از مکانیزمهای امنیتی پیشرفتهای مانند sandboxing و isolation برای حفاظت از کانتینرها استفاده میکند.
\n
\n
\n
قابلیت حمل بالا : rkt Image ها را به صورت لایه لایه اجرا می کند، که قابلیت حمل آنها را بین سیستم های مختلف افزایش می دهد.
\n
\n
\n
سادگی استفاده : rkt رابط کاربری ساده و آسانی دارد که استفاده از آن را برای کاربران مبتدی و باتجربه آسان میکند.
\n
\n
\n
مستقل از داکر : rkt بدون نیاز به داکر یا وابستگیهای آن، به طور مستقل عمل میکند.
\n
\n
\n
سبک و کممصرف : rkt ابزاری سبک و کممصرف است که از منابع سیستم کمتری استفاده میکند.
Containerd نسل جدید موتور کانتینر است که توسط بنیاد Cloud Native Computing Foundation (CNCF) پشتیبانی میشود. Containerd جایگزینی برای Docker Engine است که به شما امکان میدهد Image Container ها را به صورت سریع، کارآمد و امن اجرا کنید.
\n
از ویژگیهای Containerd میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
\n
\n
\n
سرعت بالا: Containerd تصاویر را به طور قابل توجهی سریعتر از Docker Engine اجرا میکند.
\n
\n
\n
کارایی بالا: Containerd از منابع سیستم به طور کارآمدتری استفاده میکند.
\n
\n
\n
امنیت بالا: Containerd از مکانیزمهای امنیتی پیشرفتهای مانند sandboxing و isolation برای حفاظت از کانتینرها استفاده میکند.
\n
\n
\n
قابلیت حمل بالا: Containerd تصاویر را به صورت لایه ای اجرا می کند، که قابلیت حمل آنها را بین سیستم های مختلف افزایش می دهد.
\n
\n
\n
سادگی استفاده: Containerd رابط کاربری ساده و آسانی دارد که استفاده از آن را برای کاربران مبتدی و باتجربه آسان میکند.
\n
\n
\n
برای استفاده از این پلتفرم میتوانید به آدرس containerd.io مراجعه کنید.
\n
مقایسه Containerd با Docker Engine
\n
\n
\n\n
\n
\n
Containerd
\n
\n
\n
Docker
\n
\n
\n
\n
\n
کاملاً رایگان
\n
\n
\n
نسخه تجاری پولی است
\n
\n
\n
\n
\n
مستقل از داکر کار میکند
\n
\n
\n
امکانات بیشتری را در خود جای داده
\n
\n
\n
\n
\n
رابط کاربری ساده
\n
\n
\n
رابط کاربری پیچیده
\n
\n
\n
\n
\n
سبک تر از داکر اجرا میشود
\n
\n
\n
نیاز به پردازش و منابع بالاتری دارد
\n
\n
\n
\n
\n
سرعت بالاتری از داکر دارد
\n
\n
\n
به دلیل حجم پردازشها، سرعت متوسط است
\n
\n
\n\n
\n
\n
\n
Kubernetes
\n
Kubernetes یک پلتفرم متنباز برای مدیریت کانتینرها در مقیاس بزرگ است که به شما امکان میدهد برنامههای کانتینری خود را به صورت خودکار استقرار، مقیاسبندی و مدیریت کنید. Kubernetes توسط Google توسعه یافته و توسط جامعه بزرگی از توسعهدهندگان و شرکتها پشتیبانی میشود. Kubernetes یک ابزار پیچیده است و یادگیری آن ممکن است زمانبر باشد. با این حال، منابع آموزشی زیادی برای کمک به شما در شروع کار با Kubernetes وجود دارد.
\n
از ویژگیهای Kubernetes میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
\n
\n
\n
مقیاسبندی : Kubernetes میتواند برنامههای کانتینری شما را به طور خودکار در سراسر خوشهای از ماشینها مقیاسبندی کند.
\n
\n
\n
خودکارسازی : Kubernetes استقرار و مدیریت برنامههای کانتینری را خودکار میکند، که نیاز به دخالت دستی را کاهش میدهد.
\n
\n
\n
قابلیت حمل : Kubernetes برنامههای کانتینری را به صورت قابل حمل بین ابرهای مختلف و محیطهای on-premise جابجا میکند.
\n
\n
\n
قابلیت اطمینان : Kubernetes از مکانیزمهای مختلفی برای افزایش قابلیت اطمینان برنامههای کانتینری شما استفاده میکند.
\n
\n
\n
امنیت : Kubernetes از مکانیزمهای امنیتی پیشرفتهای برای حفاظت از برنامههای کانتینری شما استفاده میکند.
\n
\n
\n
برای دانلود استفاده از Kubernetes میتوانید به آدرس kubernetes.io مراجعه کنید.
\n
\n
LXD
\n
LXD (Linux Containers) ابزاری قدرتمند و متنباز برای ساخت و مدیریت ماشینهای مجازی لینوکس (VM) است. LXD از فناوری کانتینر برای ایجاد ماشینهای مجازی به صورت سریع، کارآمد و ایزوله استفاده میکند. LXD دارای یک ابزار خط فرمان برای مدیریت کانتینرهای Linux است و از cgroups و namespaces برای ایجاد محیطهای جداگانه برای هر کانتینر استفاده میکند. به این نکته نیز توجه داشته باشید که LXD یک ابزار نسبتاً جدید است و هنوز در حال توسعه است. با این حال، به سرعت در حال محبوبیت است و به عنوان یک جایگزین قدرتمند برای ابزارهای سنتی مجازیسازی مانند VirtualBox و VMware در نظر گرفته میشود.
\n
از ویژگیهای LXD میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
\n
\n
\n
سرعت بالا : LXD ماشینهای مجازی را به طور قابل توجهی سریعتر از ابزارهای سنتی مانند VirtualBox و VMware ایجاد میکند.
\n
\n
\n
کارایی بالا : LXD از منابع سیستم به طور کارآمدتری استفاده میکند و به شما امکان میدهد VMها را با استفاده از منابع کمتر بسازید.
\n
\n
\n
قابلیت حمل : LXD ماشینهای مجازی را به صورت لایه لایه می سازد، که قابلیت حمل آنها را بین سیستم های مختلف افزایش می دهد.
\n
\n
\n
سادگی استفاده : LXD رابط کاربری ساده و آسانی دارد که استفاده از آن را برای کاربران مبتدی و باتجربه آسان میکند.
\n
\n
\n
امنیت بالا : LXD از مکانیزمهای امنیتی پیشرفتهای مانند sandboxing و isolation برای حفاظت از VMها استفاده میکند.
Portainer یک رابط کاربری گرافیکی (GUI) قدرتمند و متنباز برای مدیریت کانتینرها و خوشههای Docker است. Portainer به شما امکان میدهد تصاویر کانتینر را دانلود و اجرا کنید، کانتینرها را متوقف و راهاندازی مجدد کنید، شبکهها و حجمها را مدیریت کنید و موارد دیگر.
\n\n
از ویژگیهای Portainer میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
\n
\n
\n
سادگی استفاده : Portainer رابط کاربری ساده و آسانی دارد که استفاده از آن را برای کاربران مبتدی و باتجربه آسان میکند.
\n
\n
\n
قابلیت مشاهده : Portainer اطلاعات کاملی در مورد کانتینرها، تصاویر، شبکهها، حجمها و سایر اجزای Docker ارائه میدهد.
\n
\n
\n
مدیریت قدرتمند : Portainer به شما امکان میدهد کانتینرها و خوشههای Docker را به طور کامل مدیریت کنید.
\n
\n
\n
قابلیت حمل : Portainer را میتوان در هر سیستم عاملی که Docker را اجرا میکند، اجرا کرد.
\n
\n
\n
امنیت بالا : Portainer از مکانیزمهای امنیتی پیشرفتهای برای محافظت از کانتینرها و خوشههای شما استفاده میکند.
امروز برای هر کاری ده ها ابزار وجود دارد که انتخاب را کمی برای کاربران سخت کرده است. هر کدام از آنها ویژگیهای خاص خود را دارند و هر کدام ممکن است در شرایط خاصی بهتر از دیگر ابزارها عمل کنند. اگر بخواهیم یک انتخاب منطقی بین این ابزارها داشته باشیم، باید اول از همه پشتیبانی و بروزرسانی و دوم کارایی و قدرت آن ابزار را در نظر بگیریم. ممکن است شما بخواهید از یک نسخه ساده سازی شده از داکر استفاده کنید، بنابراین Rkt و BuildKit میتوانند گزینههای مناسبی برای شما باشند. اما اگر میخواهید تنها در محیط لینوکس از یک نسخه بسیار سبک استفاده کنید، بهتر است Buildah و یا LXD را انتخاب کنید که با نرمافزارهای لینوکسی سازگاری فوقالعادهای دارند.
\n
در نهایت در بین موارد که معرفی کردیم، دو گزینه بیشتر از همه قابل اعتماد هستند.گزینه اول Podman است که تقریباً با خود داکر فرق زیادی ندارد. Podman نه تنها امکانات کاملی را به شما عرضه میکند، بلکه در تمامی سیستمعاملهای مطرح، قابل نصب و استفاده است. گزینه دوم Kubernetes است که از سمت شرکت گوگل ارائه شده و پشتیبانی میشود. همین که بدانیم گوگل یک ابزار را توسعه داده کافی است تا به قدرت آن ابزار ایمان بیاوریم. استراتژی گوگل بر مبنای کیفیت و قدرت است. در صورتی که یکی از محصولات گوگل موفق نشوند، گوگل آن را بدون تعصب از دور خارج میکند. بنابراین همین که Kubernetes توانسته موفق به کار خود ادامه دهد، به معنی این است که میتوان به این ابزار اعتماد کرد.
","excerpt":"null","featured_image":{"sm":{"file":"dash/blog/posts/featured_images/sm/1403/09/18/447867555455215e37.76897991.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/blog/posts/featured_images/sm/1403/09/18/447867555455215e37.76897991.webp"},"md":{"file":"dash/blog/posts/featured_images/md/1403/09/18/260367555455620381.96621587.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/blog/posts/featured_images/md/1403/09/18/260367555455620381.96621587.webp"},"lg":{"file":"dash/blog/posts/featured_images/lg/1403/09/18/3437675554557645b0.20688249.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/blog/posts/featured_images/lg/1403/09/18/3437675554557645b0.20688249.webp"}},"meta_description":"از زمان معرفی پلتفرم Docker تا کنون چندین نرمافزار دیگر نیز توانستهاند خود را به عنوان کانتاینرهای قابل اطمینان به کاربران معرفی کنند.","view_count":44,"author_id":54,"audio_file":null,"sidebar_component":null,"published_at":"2024-12-08 12:20:33","redirect_url":null,"created_at":"2024-12-08T08:09:57.000000Z","updated_at":"2024-12-08T08:50:24.000000Z","modified_at":"1 روز پیش","author":{"id":54,"name":"Mina seyfollahzadeh","email":"mina.seyfolahi69@gmail.com","active":1,"avatar":{"file":"dash/avatars/1402/04/04/7840649819238e6383.35257331.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/avatars/1402/04/04/7840649819238e6383.35257331.webp"},"about":null,"role_id":2,"created_at":"2023-05-03T19:09:33.000000Z","updated_at":"2024-08-26T07:01:24.000000Z"}},{"id":9005,"title":"افزونه امنیتی ModSecurity در سرور میزبانی وب چیست؟","slug":"modsecurity-چیست؟","content":"
یکی از روشهایی که هکرها برای هک کردن وبسایتها بکار میگیرند، تزریق کدهای SQL و به اصطلاح \"SQL Injection\" برای نفوذ به دیتابیس است. در صورتی که تدابیر امنیتی را در مورد بانک اطلاعات MySQL درنظر گرفته نشود، احتمال هک وبسایت از طریق تزریق دستورات SQL بسیار زیاد است. برای جلوگیری از نفوذ به این روش، میتوان فرمها و فیلدهای ورودی را توسط افزونههای امنیتی مانند ALL in One Security (AIOS) ایمن کرد. اما برای جلوگیری از نفوذ به شیوه SQL Injection یک افزونه دیگر به نام ModSecurity است که بر روی وبسرور نصب میشود.
ModSecurity یک افزونه امنیتی قدرتمند و متنباز است که به عنوان یک فایروال وب اپلیکیشن (WAF) عمل میکند و بر روی سرورهای وب نصب میشود. این افزونه با تحلیل و بررسی ترافیک ورودی به وبسایت، به تشخیص و جلوگیری از حملات مخرب کمک میکند. به عبارت دیگر ModSecurity یک فایروال است که بین کدهای PHP و دیتابیس فیلتر امنیتی ایجاد میکند و قبل از اینکه PHP درخواستها را به MySQL ارسال کند، ModSecurity کدهای SQL درخواستها را بررسی میکند و سپس در صورت امن بودن درخواستها به آنها اجازه ارسال به سرویس MySQL میدهد. در واقع افزونه ModSecurity یک سطح بالاتر از زبان PHP و تمامی CMS ها و فریمورکها قرار میگیرد و مانند یک مأمور کنترل، دستورات SQL وارسی میکند.
فایروالها به عنوان نگهبانان شبکه، درخواستهای ورودی و خروجی را بررسی و براساس قوانین از پیش تعریف شده، به آنها اجازه عبور یا مسدود شدن میدهند. در سیستمهای لینوکسی، iptables به عنوان یک ابزار قدرتمند برای مدیریت فایروال عمل میکند و با کنترل netfilter، ترافیک شبکه را در لایههای پایین فیلتر میکند. اما iptables صرفاً بر اساس آدرس IP، پورت و پروتکل ترافیک را کنترل کرده و توانایی تشخیص حملات پیچیده و هدفمند به اپلیکیشنهای وب را ندارد.
\n
از سوی دیگر، ModSecurity به عنوان یک فایروال وب اپلیکیشن (WAF) عمل کرده و با تحلیل محتویات درخواستها، آنها را با الگوهای حملات شناخته شده مقایسه میکند. این ابزار به صورت بلادرنگ، ترافیک ورودی را بازرسی کرده و از وبسایت در برابر حملاتی مانند تزریق SQL، XSS و سایر تهدیدات محافظت میکند. برخلاف iptables که یک ابزار عمومی است، ModSecurity به طور خاص برای محافظت از اپلیکیشنهای وب طراحی شده و به عنوان یک لایه امنیتی اضافی بر روی سرورهای وب نصب میشود.
همانطور که میدانید سرورها همگی بصورت پیشفرض فایروالهای قدرتمندی را نصب دارند. اما این ابزارهای امنیتی در لایه پایین و قبل از اجرای کدهای PHP اجرا میشوند و یا بر روی خود کدها نظارت میکنند. اما پس از آن نمیتوانند عملکرد نهایی کدها را بررسی کنند. در صورتی که یک کد سالم ممکن است به ابزاری برای انتقال و اجرای یک کد مخرب، مانند تزریق کدهای SQL تبدیل شود و این وضعیت در دیدرس فایروال نیست. از این رو بین مفسر PHP و MySQL یک لایه امنیتی نیاز از که کدهای SQL نیز مورد بررسی قرار بگیرند. در ادامه چند نمونه از وظایف ModSecurity را بررسی میکنیم.
\n
\n
\n
لایه امنیتی اضافی: ModSecurity به عنوان یک لایه دفاعی اضافی بر روی سرورهای وب عمل میکند و با شناسایی الگوهای حمله، از نفوذ هکرها جلوگیری میکند.
\n
\n
\n
جلوگیری از حملات متنوع: این افزونه قادر است انواع مختلفی از حملات مانند تزریق SQL، XSS، CSRF، فایل اینکلوژن و بسیاری دیگر را تشخیص دهد.
\n
\n
\n
قابل تنظیم: ModSecurity بسیار قابل تنظیم است و میتوان آن را با توجه به نیازهای خاص هر وبسایت پیکربندی کرد.
\n
\n
\n
رایگان و متنباز: این افزونه به صورت رایگان در دسترس است وکد منبع آن نیز در مخزن گیتهاب منتشر شده است که امکان سفارشیسازی آن را فراهم میکند.
\n
\n
\n\n
چگونه ModSecurity کار میکند؟
\n
ModSecurity با تحلیل درخواستهای HTTP ورودی به وبسایت، آنها را با مجموعه قوانین از پیش تعریف شده مقایسه میکند. اگر درخواست با هر یک از این قوانین مغایرت داشته باشد، ModSecurity میتواند اقداماتی مانند مسدود کردن درخواست، ثبت وقایع، یا تغییر محتوا را انجام دهد.
\n
\n
مزایای استفاده از ModSecurity
\n
\n
\n
افزایش امنیت وبسایت: با شناسایی و جلوگیری از حملات، ModSecurity به طور قابل توجهی امنیت وبسایت را افزایش میدهد.
\n
\n
\n
کاهش ریسک نفوذ: این افزونه با مسدود کردن حملات، از نفوذ هکرها به شیوه SQL Injection جلوگیری کرده و ریسک سرقت اطلاعات حساس کاهش میدهد.
\n
\n
\n
افزایش اطمینان کاربران: با استفاده از ModSecurity، کاربران میتوانند با اطمینان بیشتری از وبسایت شما استفاده کنند، زیرا میدانند که اطلاعات آنها ایمن است.
\n
\n
\n
کاهش هزینههای ناشی از حملات: شناسایی و جلوگیری از حملات در مراحل اولیه، میتواند از هزینههای ناشی از ترمیم خسارات و از دست رفتن دادهها جلوگیری کند.
\n
\n
\n
شناسایی نقص در پروتکل HTTP: با توجه به پیکربندی که در تنظیمات ModSecurity انجام میدهید، میتواند مشکلات امنیتی پروتکل HTTP را تشحیص دهد و آنها را به وبمستر گزارش کند.
\n
\n
\n
جلوگیری از نفوذ تروجان: تروجانها میتوانند از طریق SQL Injection نیز اقدام به خواندن اطلاعات و جاسوسی کنند.
\n
\n
\n
تشخیص خودکار رباتهای مخرب: همه رباتهایی که وارد وبسایت میشوند، موتور جستجو نیستند. روزانه چند درصد از این رباتها برای استخراج اطلاعات و یا تلاش برای نفوذ به بانک اطلاعات وارد وبسایتها میشوند. ModSecurity میتواند این رباتها را تشخیص دهد و جلوی فعالیت آنها را تا حدود زیادی بگیرد.
\n
\n
\n
\n
محدودیتهای ModSecurity
\n
\n
پیچیدگی تنظیمات: پیکربندی ModSecurity کمی پیچیده است و نیاز به دانش فنی دارد.
\n
کاهش عملکرد: در برخی موارد، میتواند باعث کاهش عملکرد سرور شود.
\n
تشخیص اشتباه: ممکن است برخی از درخواستهای قانونی را به عنوان تهدید شناسایی کند.
\n
\n
\n
غیرفعال کردن ModSecurity (توصیه نمیشود)
\n
غیرفعال کردن ModSecurity هرگز توصیه نمیشود، مگر اینکه شما بخواهید بر روی وبسایت تست امنیت انجام دهید. معمولاً متخصصان امنیت و تست نفوذ گاهی به غیرفعال کردن ModSecurity نیاز خواهند داشت. برای غیرفعال کردن ModSecurity کافی است مراحل زیر را دنبال کنید:
\n
1. ابتدا وارد کنترل پنل خود شوید و از بخش SECURITY صفحه ModSecurity را باز کنید. همانطور که مشاهده میکنید، در این صفحه ModSecurity بصورت پیشفرض فعال است.
\n\n
2. سپس در کادری که نمایش داده میشود بر روی دکنه Disable All کلیک کنید تا ModSecurity غیرفعال شود.
\n\n
3. اگر از چندین دامنه در یک هاست استفاده میکنید، میتوانید این افزونه را برای هر کدام از دامنهها بصورت مجزا غیرفعال کنید. بدین صورت غیرفعال کردن ModSecurity برای یک دامنه، تأثیری بر دیگر دامنهها نخواهد داشت.
\n\n
سخن پایانی
\n
استفاده از افزونه ModSecurity یک ضرورت است که برای تمامی وبسایتها و وبسرورها پیشنهاد میشود. این افزونه میتواند از اطلاعات حیاتی کاربران شما محافظت کند؛ اطلاعاتی که لو رفتن آنها ممکن است به پایان کسبوکار شما منجر شود. البته این افزونه تنها یکی از فایروالهای ضروری است که باید نصب و فعال باشد. اولین اقدام در شروع راهاندازی وبسایت این است که از نصب و فعال بودن تمامی افزونهها و فایروالهایی که برای امنیت وبسایت ضروری هستند، مطمئن شوید.
","excerpt":null,"featured_image":{"sm":{"file":"dash/blog/posts/featured_images/sm/1403/09/14/3592674ffa2e3570d0.01752172.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/blog/posts/featured_images/sm/1403/09/14/3592674ffa2e3570d0.01752172.webp"},"md":{"file":"dash/blog/posts/featured_images/md/1403/09/14/9904674ffa2e5e85b9.48948106.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/blog/posts/featured_images/md/1403/09/14/9904674ffa2e5e85b9.48948106.webp"},"lg":{"file":"dash/blog/posts/featured_images/lg/1403/09/14/2918674ffa2e7c0d43.55717087.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/blog/posts/featured_images/lg/1403/09/14/2918674ffa2e7c0d43.55717087.webp"}},"meta_description":"ModSecurity یک افزونه امنیتی قدرتمند است که با تحلیل و بررسی ترافیک ورودی به وبسایت، به تشخیص و جلوگیری از حملات مخرب کمک میکند.","view_count":151,"author_id":54,"audio_file":null,"sidebar_component":null,"published_at":"2024-12-04 10:14:06","redirect_url":null,"created_at":"2024-12-04T06:43:58.000000Z","updated_at":"2024-12-04T06:43:58.000000Z","modified_at":"5 روز پیش","author":{"id":54,"name":"Mina seyfollahzadeh","email":"mina.seyfolahi69@gmail.com","active":1,"avatar":{"file":"dash/avatars/1402/04/04/7840649819238e6383.35257331.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/avatars/1402/04/04/7840649819238e6383.35257331.webp"},"about":null,"role_id":2,"created_at":"2023-05-03T19:09:33.000000Z","updated_at":"2024-08-26T07:01:24.000000Z"}},{"id":8172,"title":"آموزش نصب Root Certificate(گواهی ریشه) در گوگل کروم و فایرفاکس","slug":"install-root-certificate-on-chrome","content":"
با گسترش روزافزون خدمات مبتنی بر وب، استفاده از گواهیهای SSL برای تامین امنیت ارتباطات اینترنتی امری ضروری شده است. این گواهیها اگرچه سطحی از امنیت را فراهم میکنند؛ اما توسط مرورگرها به عنوان گواهیهای معتبر شناخته نمیشوند و همین امر باعث نمایش هشدارهای امنیتی و کند شدن دسترسی به این سرویسها میگردد. در این مقاله، به شما آموزش میدهیم که چگونه با نصب گواهی ریشه (Root Certificate) در گوگل کروم، این مشکل را برطرف کرده و به صورت امن به این سرویسها دسترسی پیدا کنید.
\n
\n
گواهی ریشه (Root Certificate)
\n
هنگامی که شما به یک وبسایت امن وارد میشوید، پیشوند آدرس آن از http به https تغییر کرده و نمادی شبیه قفل در کنار آن ظاهر میگردد. این نشان میدهد که وب سایت مورد نظر از پروتکل امن SSL/TLS استفاده میکند. این پروتکل با رمزگذاری دادههایی که بین مرورگر شما و سرور وب سایت رد و بدل میشود، امنیت ارتباط را تضمین مینماید.
\n
به عبارت سادهتر، SSL/TLS مانع از دسترسی افراد غیرمجاز به اطلاعات شخصی شما میشود و اطمینان حاصل میکند که شما با وبسایت واقعی و مورد نظرتان در ارتباط هستید. برای بهرهمندی از این لایه امنیتی، وبسایتها باید از مراجع صدور گواهی دیجیتال (CA) گواهی امنیتی دریافت نمایند. این مراجع، پس از تایید هویت و اعتبار یک وبسایت، گواهی امنیتی صادر میکنند. در میان این گواهیها، گواهی ریشه از اهمیت ویژهای برخوردار است.
گواهی ریشه، به عنوان بالاترین سطح اعتماد در یک سیستم امنیتی عمل میکند و امنیت کل سیستم به آن وابسته است. توسعهدهندگان وبسایتها به دلایل مختلفی از جمله حفظ امنیت اطلاعات کاربران و افزایش اعتماد آنها به وبسایت، از گواهیهای ریشه استفاده مینمایند.
\n
\n
آموزش گام به گام نصب گواهی ریشه (Root Certificate) در گوگل کروم
\n
مراحل نصب گواهی ریشه در گوگل کروم به صورت زیر است.
\n
1.مرورگر گوگل کروم را باز کنید.
\n
2.در گوشه بالا سمت راست، روی سه نقطه عمودی کلیک نمایید تا منوی تنظیمات باز شود.
\n
3.گزینه Settings (تنظیمات) را انتخاب کنید.
\n\n
4.در پایین صفحه تنظیمات، روی گزینه Advanced (پیشرفته) کلیک نمایید.
\n
5.در بخش Privacy and security (حریم خصوصی و امنیت)، گزینه Manage certificates (مدیریت گواهیها) را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.
\n\n
6.در تب های بالا تب trusted root certification authorities را بزنید
\n
7. در پنجره جدید، دکمه Import (وارد کردن) را فشار دهید.
\n\n
8.در پنجره باز شده، روی دکمه Browse (مرور) کلیک کنید و فایل گواهی ریشه دانلود شده (معمولا با پسوند CER یا DER) را انتخاب نمایید.
\n
9.سپس روی دکمه Open (باز کردن) کلیک کنید.
\n
10.مراحل بعدی را با کلیک روی دکمه Next (بعدی) دنبال نموده تا فرآیند نصب کامل شود.
\n
\n
\n
آموزش گام به گام نصب گواهی ریشه (Root Certificate) در فایرفاکس
\n
برای نصب گواهی ریشه در مرورگر فایرفاکس مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید.
\n
1.گواهی ریشه را از وبسایت رسمی سرویس مورد نظر یا از طریق پشتیبانی آن دانلود نمایید. معمولا این گواهی در بخش دانلودها یا پشتیبانی قابل دسترسی است. مطمئن شوید که گواهی دانلود شده معتبر و مربوط به سرویس مورد نظر شما باشد.
\n
2.مرورگر فایرفاکس را باز کرده و به منوی اصلی بروید.
\n
3.گزینه Options (یا Preferences در برخی نسخهها) را انتخاب کنید.
\n\n
4.در بخش Privacy & Security، به پایین صفحه بروید و روی گزینه View Certificates کلیک نمایید.
\n\n
5.در پنجره جدید، دکمه Import انتخاب کنید.
\n\n
6.فایل گواهی ریشه دانلود شده را انتخاب کرده و روی Open کلیک نمایید.
\n\n
7.فایرفاکس از شما میخواهد که تایید کنید میخواهید این گواهی را به لیست گواهیهای معتمد خود اضافه کنید. روی OK کلیک نمایید.
\n\n
8. پس از اتمام فرآیند نصب، فایرفاکس را کاملا ببندید و دوباره باز کنید تا تغییرات اعمال شوند.
\n
\n
نکات مهم
\n
\n
\n
قبل از نصب هر گواهی ریشه، از معتبر بودن آن اطمینان حاصل کنید. نصب گواهیهای ریشه جعلی میتواند امنیت سیستم شما را به خطر بیندازد.
\n
\n
\n
اگر پس از نصب گواهی ریشه همچنان با مشکل مواجه هستید، ممکن است گواهی دانلود شده ناقص یا آسیب دیده باشد. همچنین، شاید نیاز به تنظیمات اضافی در فایرفاکس یا سرویس مورد نظر داشته باشید.
\n
\n
\n
به خاطر داشته باشید که گواهیهای خود امضا شده به اندازه گواهیهای صادر شده توسط مراجع صدور گواهینامه شناخته شده امن نیستند. بهتر است از سرویسهایی استفاده کنید که از گواهیهای معتبر استفاده میکنند.
\n
\n
\n
\n
اهمیت Root Certificate
\n
گواهی ریشه، نقش حیاتی و مهمی در تامین امنیت وبسایتها ایفا می کند. این گواهی دیجیتال، به عنوان یک امضای معتبر، به مرورگرها اطمینان میدهد که یک وبسایت یا سرویس آنلاین، همان کسی است که ادعا مینماید. به زبان سادهتر، گواهی ریشه، مهر تاییدی است بر هویت یک وبسایت و نشان میدهد که میتوان به آن اعتماد کرد.
\n
این گواهی، با ایجاد یک زنجیره اعتماد، امکان تبادل اطلاعات امن بین کاربران و سرورها را فراهم میکند. بدون گواهی ریشه، هر کسی میتواند ادعا نماید که یک وبسایت معتبر است و اطلاعات کاربران را به خطر بیندازد.
\n
اهمیت گواهی ریشه، در این است که آن را میتوان به عنوان یک کلید اصلی در دنیای رمزنگاری در نظر گرفت. تمام گواهیهای دیجیتال دیگر، از جمله گواهیهایی که برای وبسایتها صادر میشوند، به این گواهی ریشه وابسته هستند. اگر یک مهاجم بتواند به گواهی ریشه دسترسی پیدا کند، میتواند به راحتی هویت وبسایتها را جعل نماید و به اطلاعات کاربران دسترسی پیدا کند. به همین دلیل، امنیت گواهیهای ریشه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و سازمانهای مسئول صدور این گواهیها، اقدامات امنیتی بسیار قوی را برای محافظت از آنها به کار میگیرند.
\n
\n
مرجع صدور گواهی ریشه
\n
مرکز صدور گواهی ریشه (CA)، یک نهاد قابل اعتمادی است که به عنوان یک مرجع صدور گواهی دیجیتال عمل میکند. این مراکز، گواهیهای امنیتی SSL/TLS را صادر میکنند که به وبسایتها اجازه میدهد تا ارتباطات رمزنگاری شده با کاربران برقرار نمایند. به عبارت سادهتر، CAها مانند شناسنامههای دیجیتالی برای وبسایتها عمل میکنند و به کاربران اطمینان میدهند که وبسایتی که به آن مراجعه مینمایند، همان وبسایتی است که ادعا میکند و اطلاعات شخصی آنها در امنیت خواهد بود. علاوه بر وبسایتها، CAها در تامین امنیت امضاهای دیجیتال نیز نقش مهمی ایفا میکنند و به کاربران کمک مینمایند تا صحت و اصالت اسناد الکترونیکی را تایید کنند.
\n
\n
چه زمانی نیاز به نصب Root Certificate است؟
\n
نصب گواهینامه ریشه زمانی ضروری است که شما یا سازمانتان از یک سیستم امنیتی سفارشی استفاده میکنید که به یک مرجع صدور گواهینامه (CA) اختصاصی متکی است. این CAها معمولا در سازمان های بزرگ یا برای کاربردهای خاص استفاده میشوند و گواهینامههای صادر شده توسط آنها در لیست گواهینامههای ریشه پیشفرض سیستمعاملها و مرورگرها وجود ندارد. در این حالت، برای برقراری ارتباط امن با سرورهایی که از این گواهینامهها استفاده میکنند، باید گواهینامه ریشه مربوطه را به صورت دستی نصب کرد.
\n
\n
عملکرد Root Certificate
\n
همانطور که اشاره شد گواهیهای ریشه، بخش حیاتی زیرساخت کلید عمومی (PKI) هستند و نقش بسیار مهمی در تامین امنیت ارتباطات آنلاین ایفا میکنند. به عبارت سادهتر، گواهی ریشه، مانند یک مهر تایید نهایی است که به مرورگرها اطمینان میدهد که یک وبسایت یا نرمافزار، همان چیزی است که ادعا مینماید.
\n
علاوه بر ایجاد اعتماد، گواهیهای ریشه کاربردهای دیگری نیز دارند. آنها به مرورگرها اجازه میدهند تا اتصالات HTTPS را تایید کرده و ارتباطات امنی را برقرار کنند. همچنین، گواهیهای ریشه در تایید نرمافزارهای امضا شده دیجیتالی، مانند بهروزرسانیهای سیستمعامل و برنامهها، نقش مهمی ایفا مینمایند.
\n
با استفاده از گواهیهای ریشه، میتوان اطمینان حاصل کرد که نرمافزارها معتبر هستند و توسط توسعهدهندگان رسمی ایجاد شدهاند. علاوه بر این، گواهیهای ریشه در رمزگذاری ارتباطات، مانند ایمیل و انتقال داده، نیز کاربرد دارند و به حفظ محرمانگی اطلاعات کمک میکنند.
\n
\n
نقش مرورگرها در تایید هویت وبسایتها
\n
مرورگرهای وب نقش بسیار مهمی در تایید هویت وبسایتها و برقراری ارتباط امن ایفا میکنند. این نرمافزارها به صورت پیشفرض حاوی مجموعهای از گواهیهای ریشه معتبر هستند که توسط مراجع صدور گواهینامه شناخته شده صادر شدهاند. هنگامی که شما به یک وب سایت امن دسترسی پیدا مینمایید، مرورگر شما گواهی ارائه شده توسط آن وبسایت را با این گواهیهای ریشه مقایسه میکند.
\n
اگر این گواهیها معتبر تشخیص داده شوند و زنجیره اعتماد برقرار گردد، مرورگر به شما اطمینان میدهد که با وبسایت مورد نظر به صورت مستقیم و ایمن در ارتباط هستید. به این ترتیب، مرورگرها به عنوان واسطی بین کاربران و وبسایتها عمل کرده و از اطلاعات شخصی و حساس شما محافظت میکنند.
\n
\n
نتیجهگیری
\n
به طور کلی، می توانیم بگوییم که نصب گواهی ریشه در مرورگرهای گوگل کروم و فایرفاکس یک فرایند ضروری برای دسترسی امن به برخی از وبسایتها و سرویسهای آنلاین است. زمانی که یک وبسایت از گواهی امنیتی خود امضا شده استفاده میکند، مرورگرها به طور پیشفرض آن را به عنوان یک گواهی معتبر تشخیص نمیدهند و ممکن است دسترسی به آن را مسدود نمایند.
\n
با نصب گواهی ریشه موردنظر، این مشکل برطرف شده و مرورگر میتواند هویت وبسایت را تایید کرده و ارتباط امنی را برقرار کند. با این حال، بسیار مهم است که تنها گواهیهای ریشه معتبر و دانلود شده از منابع قابل اعتماد را نصب نمایید.
\n
نصب گواهیهای نامعتبر، میتواند امنیت سیستم شما را به خطر بیندازد. به طور کلی، نصب گواهی ریشه یک فرایند ساده است که با دنبال کردن چند مرحله مشخص قابل انجام است و به شما امکان میدهد تا به طیف گستردهتری از سرویسهای آنلاین دسترسی داشته باشید.
","excerpt":"null","featured_image":{"sm":{"file":"dash/blog/posts/featured_images/sm/1403/09/19/884667568cab5a02d2.64763648.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/blog/posts/featured_images/sm/1403/09/19/884667568cab5a02d2.64763648.webp"},"md":{"file":"dash/blog/posts/featured_images/md/1403/09/19/303567568cabb28ad2.05544800.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/blog/posts/featured_images/md/1403/09/19/303567568cabb28ad2.05544800.webp"},"lg":{"file":"dash/blog/posts/featured_images/lg/1403/09/19/525867568cabc99859.73916829.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/blog/posts/featured_images/lg/1403/09/19/525867568cabc99859.73916829.webp"}},"meta_description":"در این بخش از سری مطالب آموزش گوگل کروم به آموزش نصب Root Certificate در گوگل کروم خواهیم پرداخت تا بتوانید از این طریق به نصب گواهینامه امنیتی سرویس....","view_count":13806,"author_id":54,"audio_file":null,"sidebar_component":null,"published_at":"2024-12-04 10:08:00","redirect_url":null,"created_at":"2018-07-26T01:43:49.000000Z","updated_at":"2024-12-09T06:37:50.000000Z","modified_at":"5 ساعت پیش","author":{"id":54,"name":"Mina seyfollahzadeh","email":"mina.seyfolahi69@gmail.com","active":1,"avatar":{"file":"dash/avatars/1402/04/04/7840649819238e6383.35257331.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/avatars/1402/04/04/7840649819238e6383.35257331.webp"},"about":null,"role_id":2,"created_at":"2023-05-03T19:09:33.000000Z","updated_at":"2024-08-26T07:01:24.000000Z"}},{"id":9004,"title":"بهترین ابزارهای هوش مصنوعی ساخت عکس برای اندورید","slug":"هوش-مصنوعی-ساخت-عکس-برای-اندورید","content":"
از دو سال پیش که استفاده از هوش مصنوعی گسترش بیشتری پیدا کرد، هر روز با ابزارها و کاربردهای مختلفی از آن روبرو هستیم. ابزارهای هوش مصنوعی ساخت عکس اندروید یکی از بهترین و محبوبترین کاربردهای AI محسوب میشود. اگر با این نرم افزارها آشنایی داشته باشید، میتوانید برای موقعیتهای مختلف از آنها برای تولید تصاویر استفاده کنید.
\n
بعضی از این اپلیکیشنها این امکان را برای شما فراهم میکنند که با تلفیق سبکهای هنری مختلف، تصاویر بینظیری بسازید. البته لازم است تا ابتدا با بهترین نرم افزارهای تولید تصویر با هوش مصنوعی آشنا شوید. پس تا پایان مقاله همراه ما باشید.
تقریبا از یک دهه پیش و با معرفی Google Deep Dream این امکان وجود داشت تا با استفاده از هوش مصنوعی، تصاویر مختلفی را تولید کرد. با این حال از 2023 و بعد از استقبالی که از هوش مصنوعی ChatGPT شد، افراد بیشتری از AI استفاده میکنند.
\n
با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی ساخت عکس اندروید میتوان تصاویر جدید، عجیب و بدون محدودیتی خلق کرد. تنها کافی است تا خواسته خود را از هوش مصنوعی مشخص کنید. هرچه بتوانید جزئیات واضحتری را مشخص کنید، تصویر تولید شده به تصور ذهنی شما نزدیکتر خواهد بود.
\n
نرم افزارهای تولید تصویر با هوش مصنوعی علاوه بر سیستم ویندوز و لینوکس، روی سیستم عاملهای گوشی تلفن همراه یعنی اندروید و IOS نیز فعال هستند. البته ما در این مطلب به سراغ ابزارهای هوش مصنوعی در اندروید خواهیم رفت.
\n
مزیت استفاده از نرم افزارهای تولید تصویر با هوش مصنوعی اندروید این بوده که دسترسی به آنها سادهتر است. تنها چیزی که بین شما و تصاویر ساخته شده توسط AI وجود دارد، خلاقیت است. هرچه خلاقیت بیشتری داشته باشید، تصاویر متفاوتتر و خاصتری تهیه میشود
اگر با بهترین ابزارهای طراحی تصویر با هوش مصنوعی اندروید آشنایی داشته باشید، میتوانید با توجه به نیاز خود از آنها استفاده کنید. هرکدام از این ابزارهایی که در ادامه معرفی میکنیم، مزایا و معایب خاص خود را دارند.
\n
هوش مصنوعی Midjourney
\n
یکی از بهترین ابزارهای هوش مصنوعی ساخت عکس اندروید، Midjourney است. با استفاده از این AI میتوانید باکیفیتترین آثار هنری دیجیتال را خلق کنید. اگر به طور همزمان از چند نرم افزار هوش مصنوعی برای تولید تصویر کار کرده باشید، میتوانید متوجه تفاوت فوق العاده Midjourney با دیگر ابزارها شوید.
تصاویر خروجی بسیار شفاف و واضح هستند؛ به طوری که به سختی میتوان باور کرد واقعی نیستند. از دیگر مزایای آن وجود کامیونیتی گستردهای بوده که میتوان از آن برای تولید تصاویر بیشتر الهام گرفت.
\n
در اوایل معرفی این هوش مصنوعی، یکی از مشکلات افراد رابط کاربری پیچیده آن بود. با این حال، کم کم فضای آن کاربرپسند شد. علاوه بر این، به دلیل کاربران بسیار زیاد هر از چندگاهی به حالت تعلیق درمیآید و مجدد چند روز فعال میشود.
\n
البته هوش مصنوعی Midjourney رایگان نیست و باید حداقل اشتراک ماهانه 10 دلار آن را خریداری کرده باشید. برای افرادی که به طور مداوم نیاز به تولید تصاویر مختلف دارند، پرداخت این هزینه چندان مشکلی ایجاد نمیکند.
هوش مصنوعی پرقدرت دیگری که بزرگترین رقیب برای Midjourney محسوب میشود، DALL-E 3 است. نسخه قبلی یعنی DALL-E 2 نیز بسیار خوب بود اما سومین نسخه از هر لحاظ پیشرفتهای قابل توجهی داشته است. OpenAI در نوامبر 2022 برای اولین بار DALL-E 2 را معرفی کرد که به سرعت به محبوبترین ابزار تولید تصاویر هوش مصنوعی تبدیل شد. بعد از راهاندازی DALL-E 3، نسخه قبلی غیرفعال شد.
برای استفاده از این نرم افزار تولید تصویر با هوش مصنوعی لازم است تا عضویت ChatGPT Plus را داشته باشید که هزینه آن ماهانه 20 دلار است. پس از عضویت میتوانید از طریق چت جیپیتی به موتور DALL-E دسترسی پیدا کنید. در صورتی که کاربر رایگان هستید در روز تنها میتوانید 2 تصویر با کمک این هوش مصنوعی بسازید.
یکی دیگر از نرم افزارهای تولید تصویر با هوش مصنوعی Adobe Firefly است. Adobe برای سالها بهترین نرمافزارهای ویرایش تصویر را تولید کرده است. به همین دلیل عجیب نیست که توانسته یکی از بهترین AIهای تولید تصویر را معرفی کند.
برای دسترسی به این موتور هوش مصنوعی، تنها کافی است تا وارد سایت شده و درخواست خود را برای تولید تصویر تایپ کنید. یکی از بزرگترین ویژگیهای Adobe Firefly این است که میتوانید یک تصویر مرجع را وارد کنید تا هوش مصنوعی از آن به عنوان الگو استفاده کند.
\n
از مهمترین مزایای Firefly این است که میتواند با فتوشاپ ادغام شود. بنابراین علاوه بر تولید، برای ویرایش تصاویر نیز میتوان از آن استفاده کرد. البته عدهای اعتقاد دارند که بخش Text-to-Image آن به خوبی DALL-E و Midjourney نیست.
\n\n
هوش مصنوعی Leonardo
\n
بسیاری از شرکتهای توسعه دهنده هوش مصنوعی تصویری قوانین سخت و محکمی دارند. به همین دلیل شما نمیتوانید تصاویر شخصیتهای عمومی یا علائم تجاری را به شکلی کاملا واقعی تولید کنید. این در حالی است که Leonardo یکی از نرم افزارهای تولید تصویر با هوش مصنوعی بوده که سختگیریهای کمتری دارد.
با استفاده از Leonardo میتوانید تصاویر شخصیتهای معروف یا کارتونی را طراحی و اجرا کنید. البته توصیه میشود تا از این ابزارها برای تولید تصاویر نامناسب بهره نبرید. با هر پرامپت میتوانید چهار تصویر از Leonardo دریافت کنید. هزینه استفاده از آن روزانه به تعداد محدودی رایگان است اما برای استفاده بیشتر باید اشتراک آن را خریداری کنید.
\n\n
هوش مصنوعی Craiyon
\n
Craiyon یکی از اپلیکیشن های هوش مصنوعی ساخت عکس اندروید بوده که در ابتدا DALL-E mini نام داشت. البته شرکت توسعه دهنده آن OpenAI نیست، بلکه دلیل این نامگذاری این است که یک جایگزین منبع باز برای افراد علاقهمند است.
این هوش مصنوعی میتواند همه کارهایی را که DALL-E انجام میدهد، با بازخوانی دقیقتری ارائه دهد. یکی از مشکلات آن این است که برای رندر گرفتن باکیفیت از تصاویر تولید شده لازم است تا حداقل یک دقیقه صبر کنید. مزیت مهم آن علاوه بر اینکه دقت بالایی در تولید تصاویر دارد، رایگان بودن آن است. رایگان بودن در کنار امکان ارائه درخواستهای نامحدود، Craiyon را به ابزاری مناسب تبدیل کرده است.
\n
\n
نرم افزارهای تولید تصویر با هوش مصنوعی چه ویژگی هایی دارند؟
\n
شاید بپرسید که چه ضرورتی به استفاده از اپلیکیشن های هوش مصنوعی ساخت عکس اندروید وجود دارد. اصلا این نرم افزارها چه ویژگیهایی دارند که لازم است به سراغ آنها برویم. در پاسخ باید بگوییم که هر ابزار تکنولوژیک جدیدی که معرفی میشود، برای عدهای از افراد مفید است.
\n
این ابزارها به شما کمک میکنند تا بتوانید تصاویری خلاقانه و خارج از دنیای واقعی خلق کنید. مثلا تصویر سگی که در حال نوشیدن قهوه در یک کافه پاریسی در شبی بارانی است؛ چیزی نیست که شما به طور واقعی آن را مشاهده کنید. بنابراین این ابزارها به شما کمک میکنند تا بتوانید جنبههای دیگری از ذهن را درگیر کنید.
\n
بنابراین در صورتی که علاقهمند به خلق تجربههای جدید هستید، میتوانید با نگاهی به ویژگیهای بهترین ابزارهای طراحی تصویر با هوش مصنوعی اندروید، از آنها استفاده کنید.
\n
\n
امکان تولید تصویر با استفاده از متن
\n
یکی از مهمترین ویژگیهای اپلیکیشن های طراحی عکس هوش مصنوعی اندروید این است که میتوانید به کمک چند خط دستور، تصویر دلخواه را دریافت کنید. به عنوان مثال در DALL.E که معروفترین و محبوبترین نرمافزار تولید تصویر است، با نوشتن دستور تصویر تولید میشود.
\n
به عنوان مثال میتوانید درخواست کنید تا عکسی از مایکل جکسون روی صحنه کنسرت در حال خواندن شعر در صورتی که ونسان ونگوگ در حال کشیدن تصویر او در بین جمعیت نشسته، تولید کند. خواهید دید که هوش مصنوعی موردنظر با در کنار هم قرار دادن دستورات شما، چه تصاویری را تولید میکند.
\n\n
امکان ویرایش و ادیت تصاویر
\n
وظیفه هوش مصنوعی تنها تولید تصاویر نیست بلکه میتواند تصاویر موجود و فعلی را نیز ادیت کند. این ابزارهای هوش مصنوعی ساخت عکس اندروید میتوانند بر اساس درخواست کاربر، ابعاد، رنگ، تنظیم نور و سایه تصاویر را تغییر دهند.
\n
به عنوان مثال در یکی از خیابانهای شلوغ عکسی از خود گرفتهاید اما مردم و ماشینها در پس زمینه آن به چشم میخورند. با استفاده از این ابزارها میتوانید سوژههای اضافی را از داخل عکس حذف کنید. علاوه بر این میتوانید یک تصویر موجود را با استفاده از AI تبدیل به یکی از نقاشیهای معروف کنید. مثلا همان عکس خودتان را تبدیل به یکی از نقاشیهای سالوادور دالی کنید.
\n
\n
امکان تعامل با کاربر برای دریافت سفارش شخصی
\n
نرم افزارهای تولید تصویر با هوش مصنوعی میتوانند با کاربر تعامل داشته تا از نیاز او باخبر شوند. در اختیار قرار دادن گزینههای مختلف برای ویرایش تصاویر، باعث میشود تا تصویر نهایی همان شود که کاربر درخواست کرده بود. ممکن است در این مسیر بارها عکس بازتولید شود اما در نهایت، نتیجه مورد قبول خواهد بود. از ابزارهای AI به شکلهای مختلف و در حوزههای متنوعی میتوان استفاده کرد. علاوه بر حوزه گرافیک، در زمینه مد و فشن، معماری، طراحی شهری و حتی دکوراسیون داخلی نیز میتوان استفاده کرد.
\n
\n
پشتیبانی از سبکهای هنری
\n
یکی از بهترین ویژگیهای ابزارهای تولید تصویر با هوش مصنوعی این است که با سبکهای هنری مختلف از جمله امپریالیسم، کلاسیک، انتزاعی و حتی دیجیتال آشنا هستند. بنابراین زمانی که شما یک دستور متنی را در سبکهای هنری مختلف درخواست کنید، نتایج متنوعی به شما میدهد.
\n
\n
ضرورت استفاده از اپلیکیشن های هوش مصنوعی ساخت عکس اندروید
\n
استفاده از اپلیکیشن های هوش مصنوعی ساخت عکس اندروید، انتخابی جدید هستند. میتوان با دانلود کردن وکتورها و تصاویر مختلف و کنار هم قرار دادن آنها یک تصویر دیجیتالی ساخت. از طرفی با قلمموی نقاشی یا قلم نوری، نقاشیهای جدیدی کشید.
\n
همه این موارد راههایی هستند که به کمک آنها میتوان تصاویر جدید خلق کرد. انتخاب اینکه چه مسیری را برای ساخت عکس در اندروید انتخاب کنید به عهده شما است. بنابراین میتوان گفت هیچ ضرورتی در استفاده از این ابزارها نیست اما بهرهمندی از تکنولوژيهای جدید به شما کمک میکند تا به یک فرد با مهارت بیشتر تبدیل شوید.
\n
\n
نحوه کار با ابزارهای هوش مصنوعی ساخت عکس اندروید
\n
- در قدم اول برای کار با اپلیکیشن های هوش مصنوعی ساخت عکس اندروید باید وارد گوگل پلی شوید. یکی از نرم افزارهای دلخواه خود را دانلود کرده و نصب کنید. این مراحل ساده و درست مانند هر نرم افزار دیگری است.
\n
- هنگامی که وارد اپلیکیشن میشوید، معمولا با یک رابط کاربری ساده به ساخت حساب کاربری راهنمایی میشوید. این مرحله نیز درست مانند ثبت نام در نرم افزارهای دیگر است.
\n
-حالا باید به سراغ اضافه کردن ورودیها بروید. یکی از مرسومترین روشها نوشتن دستور متنی با Prompt است. هوش مصنوعی به کمک Prompt میتواند نیاز شما را دریافت کند. سپس تصویر مورد نظر را خلق کند. دستور شما هرچیزی میتواند باشد؛ فقط دقت کنید تا هرچه دقیقتر درخواست خود را مطرح کنید، نتیجه بهتری دریافت خواهید کرد.
- بعد از اینکه تصویر اولیه تولید شد میتوانید آن را سفارشی سازی کنید. هر تغییری دلخواهی در رنگ، تصویر، نور و موارد دیگر که مورد نیاز است را وارد کنید تا نتیجه جدیدی ساخته شود.
\n
- بعد از اینکه کار شما با بهترین ابزارهای طراحی تصویر با هوش مصنوعی اندروید به پایان رسید، وقت آن است که از آن خروجی بگیرید. معمولا نرم افزارها به شما اجازه میدهند تا تصویر را ذخیره کرده یا به اشتراک بگذارید.
\n
\n
آیا استفاده از اپلیکیشن های طراحی عکس هوش مصنوعی اندروید رایگان است؟
\n
اپلیکشن های طراحی عکس هوش مصنوعی اندروید هم به صورت رایگان هم به صورت پولی در اختیار شما هستند. بعضی از این ابزارها به طور کامل رایگان هستند اما امکانات زیادی ارائه نمیدهند. اغلب برنامههایی که امکانات بالایی دارند، به صورت پولی عرضه میشوند.
\n
با این حال در بعضی موارد مانند موتور DALL.E این امکان برای شما فراهم است تا با هر ایمیل، برای مدتی به صورت رایگان استفاده کنید. بنابراین اگر امکان پرداخت هزینه برای استفاده از اپلیکیشن را ندارید، میتوانید یک بار ثبت نام کرده و تا مدت زمان مشخص از ابزارها به صورت رایگان استفاده کنید.
\n
\n
نتیجه گیری
\n
در این مقاله به معرفی اپلیکیشن های هوش مصنوعی ساخت عکس اندروید پرداختیم. علاوه بر این نحوه کار با آنها و مزایای هرکدام را بررسی کردیم. موضوع مهمی که وجود دارد و نباید از آن غافل شوید این است که به دلیل حضور AI همه افراد میتوانند تصاویر متنوعی خلق کنند. البته این مساله دلیل بر هنرمند بودن نیست، بلکه هرچه بهتر بتوانید دستورهای دقیقی برای هوش مصنوعی بنویسید؛ آن هم میتواند به شما نتیجه بهتری ارائه دهد.
","excerpt":"null","featured_image":{"sm":{"file":"dash/blog/posts/featured_images/sm/1403/09/12/9195674d5e5fdacbb3.67065789.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/blog/posts/featured_images/sm/1403/09/12/9195674d5e5fdacbb3.67065789.webp"},"md":{"file":"dash/blog/posts/featured_images/md/1403/09/12/3133674d5e6032fed1.15941196.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/blog/posts/featured_images/md/1403/09/12/3133674d5e6032fed1.15941196.webp"},"lg":{"file":"dash/blog/posts/featured_images/lg/1403/09/12/2787674d5e604c90c7.92272743.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/blog/posts/featured_images/lg/1403/09/12/2787674d5e604c90c7.92272743.webp"}},"meta_description":"با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی ساخت عکس اندروید میتوان تصاویر جدید، عجیب و بدون محدودیتی خلق کرد. تنها کافی است تا خواسته خود را از هوش مصنوعی مشخص کنید.","view_count":234,"author_id":54,"audio_file":null,"sidebar_component":null,"published_at":"2024-12-02 11:17:21","redirect_url":null,"created_at":"2024-12-02T07:14:40.000000Z","updated_at":"2024-12-02T07:47:12.000000Z","modified_at":"1 هفته پیش","author":{"id":54,"name":"Mina seyfollahzadeh","email":"mina.seyfolahi69@gmail.com","active":1,"avatar":{"file":"dash/avatars/1402/04/04/7840649819238e6383.35257331.webp","url":"https://s3.azaronline.com/dash/avatars/1402/04/04/7840649819238e6383.35257331.webp"},"about":null,"role_id":2,"created_at":"2023-05-03T19:09:33.000000Z","updated_at":"2024-08-26T07:01:24.000000Z"}}]};