ساخت گروه در ویندوز با پاورشل

ساخت گروه در ویندوز با پاورشل
ساخت گروه در ویندوز با پاورشل
1 سال پیش

در ادامه مطلب آموزش ساخت یوزر در ویندوز با پاورشل و در راستای آموزش پاورشل در آذرآنلاین در این مطلب قصد داریم با ساخت گروه در ویندوز با پاورشل همراه شما دوستان گرامی باشیم.

دلایل مختلفی برای ساخت یوزر و گروه در سیستم‌عامل‌ها وجود دارد که از مهمترین آن می‌توان به حق دسترسی آنها به فایل‌ها ، فولدرها و ... اشاره کرد.

حال برای تعیین حق دسترسی روش‌های مختلفی وجود دارد که در این مطلب به آن نخواهیم پرداخت اما نکته قابل تأمل اینجاست که شما تعدادی کاربر بر روی سیستم خود داشته و نیاز به تنظیم حق دسترسی آنها به صورت یکسان دارید. در این حالت است که گروه مفهوم پیدا می‌کند.

در معنای کلی یک گروه تنها شامل تعدادی از یوزرها خواهد شد که قابلیت آن را دارد تا دسترسی مختلف بر روی آن تنظیم شود.

حال در ادامه این مطلب به آموزش ساخت گروه در ویندوز با پاورشل پرداخته تا در صورت نیاز به ساخت یک گروه از آن استفاده نمایید.

کاربر گرامی این آموزش بر مبنای پاورشل نسخه 5.1 به بالا که بر روی ویندوز 10 و ویندوز سرور 2016 به بالاتر به صورت پیش‌فرض نصب می‌باشد کاربرد داشته و برای استفاده از این دستور در نسخه‌های قدیمیتر باید ماژول مرتبط را به پاورشل اضافه کرده و یا از دستورات Command Prompt برای ساخت یوزر استفاده نمایید.

ساخت گروه در ویندوز با پاورشل

1- ابتدا با دسترسی Administrator پاورشل را باز نمایید.

چنانچه از نحوه باز شدن پاورشل با دسترسی ادمین اطلاعاتی ندارید به مطلب آموزش باز کردن پاورشل با دسترسی Administrator مراجعه نمایید.

2- برای ساخت یک گروه در پاورشل از دستور New-LocalGroup استفاده می‌گردد.

ساختار این دستور به صورت کلی به شکل زیر می‌باشد.

New-LocalGroup –Name “GroupName” [Option]

دستور ساخت گروه در پاورشل مانند دستور ساخت یوزر از پارامترهای متفاوتی تشکیل نشده و تنها دارای چند پارامتر ساده است که در مثال زیر از آن استفاده خواهد شد تا بیشتر با آنها آشنا شوید.

مثال ساخت گروه با دستور پاورشل

New-LocalGroup –Name “Accountant”  - Description “Accountant Dept”

در دستور بالا ، گروهی با نام Accountant ساخته شده و توضیحات آن Accountant Dept می‌باشد.

به همین سادگی شما موفق به ساخت یک گروه در پاورشل شده‌اید.

امیدواریم از آموزش ساخت گروه در ویندوز با پاورشل استفاده لازم را برده باشید.

در آموزش بعدی به نحوه اضافه کردن یوزرها به گروه و نحوه حذف آنها خواهیم پرداخت.

 کاربر گرامی شما می‌توانید سؤالات مربوط به این آموزش را در بخش کامنت‌ها عنوان کرده و در همین قسمت پاسخ خود را دریافت کنید و یا برای رفع مشکلات دیگر در زمینه آموزش‌های آذرآنلاین به بخش Community مراجعه کرده و مشکل خود را در آن مطرح نمایید تا در اسرع وقت کاربران دیگر و کارشناسان به سؤالات شما پاسخ دهند.

5924
A
A