یکی از رایجترین خطاهایی که شما در هنگام کار با یک سایت وردپرسی برخورد خواهید داشت خطای http است که در این مطلب ما به رفع خطای http وردپرس و دلایل رخ دادن این خطا خواهیم پرداخت.
رفع خطای http وردپرس
این خطا عموماً در هنگام آپلود عکس و یا فایلهای دیگر در بخش رسانه مشاهده میشود و ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد.
حال در ادامه ما به هر یک از این دلایل اشاره کرده و نحوه رفع کردن آن را در همان بخش خواهیم گفت.
-
سایز تصویر
در برخی از موارد در هنگام آپلود عکس شما با این خطا روبهرو خواهید شد و دلیل این رخ داد ، سایز بزرگ عکس و یا نا متقارن بودن تعداد پیکسلهای عکس و عرض عکس است.
راه حل : بهترین راه حل برای رفع این مورد ، تغییر سایز عکس و تنظیم طول و عرض آن است.
-
فرمت تصویر
فرمتهای زیادی برای ذخیره سازی عکس وجود دارد که در این بین بیشتر پسوندهای png و Jpg بیشترین استفاده را دارند در برخی موارد در هنگام آپلود عکس با فرمتهای مختلف با خطای http برخورد خواهید کرد.
راه حل : بهترین فرمتی که در اینترنت استفاده میگردد png و jpg است اما بهتر است برای درک راحتتر وردپرس ، از jpg استفاده کنید چون موارد زیادی مبنی بر خطای http در هنگام آپلود عکسهایی با فرمت png نیز دریافت شده است.
-
افزونه جدید
گاهاً اتفاق افتاده که پس از نصب و فعال سازی یک افزونه ، وردپرس دچار این مشکل شده است و هیچ عکسی را به درستی آپلود نمیکند.
راه حل : افزونه جدیدی را که نصب کردهاید غیرفعال و حذف کنید ، اگر مشکل برطرف شد متوجه خواهید شد ، این مورد به دلیل وجود این افزونه رخ داده است.
-
حافظه PHP
در برخی موارد سرویس دهندههای میزبانی وب ، مقدار حافظه اختصاص داده شده به php هر هاست را به صورت پیش فرض کم در نظر گرفته و باعث بروز خطای http در وردپرس خواهد شد.
راه حل : برای رفع این مورد تنها نیاز است تکه کد زیر را در فایل wp-config.php اضافه کنید تا مشکل حل شود.
Define (‘WP_MEMORY_LIMIT’ , ‘64M’)
پس از وارد کردن این کد حافظه PHP شما به 64 مگابایت ارتقا خواهد یافت ، در صورتی که پس از وارد کردن این کد ، همچنان مشکل ، پا برجا ماند ؛ با پشتیبانی فنی هاستینگ خود تماس گرفته و از مقدار حافظه در نظر گرفته شده برای هر هاست اطلاع کسب کنید و در صورت کم بودن حافظه مورد نظر ، درخواست افزایش را به بخش پشتیبانی هاستینگ ارسال نمایید.
-
محدود سازی Mod Security
در برخی مواقع این mod Security یا همان فایروال هاستینگ شماست که جلوی آپلود عکس را به دلایل مختلف میگیرد.
راه حل : برای رفع این مشکل یکی از 3 کد زیر را در htaccess. اضافه کرده تا مشکل برطرف گردد.
فایل htaccess. به صورت مخفی در دایرکتوری public_html قرار دارد.
دقت داشته باشید یکی از سه کد زیر کافی خواهد بود.
کد اول :
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST off
کد دوم :
# Exclude the file upload and WP CRON scripts from authentication <FilesMatch "(async-upload\.php|wp-cron\.php|xmlrpc\.php)$"> Satisfy Any Order allow,deny Allow from all Deny from none
کد سوم:
AddType x-mapp-php5 .php
-
بروزرسانی وردپرس
از بروز بودن وردپرس خود مطمئن شوید. برخی اوقات به دلیل قدیمی بودن نسخه وردپرس شما ممکن است این خطا رخ دهد.
راه حل : وردپرس خود را بروزرسانی کنید و دقت داشته باشید قبل از بروزرسانی از فایلها و سایت خود بک آپ تهیه کرده باشید.
-
افزونههای بهینهسازی تصویر
در اغلب سایتهای وردپرسی ، مدیران وب از افزونههای بهینه سازی تصاویر استفاده کرده تا تصاویر با حجم کم آپلود شود. در برخی از موارد دیده شده که این افزونهها باعث بروز خطای http در هنگام آپلود عکسها میشوند.
راه حل : افزونه بهینه سازی را غیر فعال کرده و مجدداً تصاویر مورد نظر را آپلود کنید ، اگر مشکل رفع شد ، پس افزونه غیرفعال شده مشکل را بوجود آورده است.
جمع بندی
در کل خطای http در وردپرس در هنگام آپلود تصاویر و برخی اوقات فایلها رخ میدهد و جهت رفع خطای http وردپرس بایستی مراحل بالا را طی کرده تا مشکل شما برطرف گردد.
امیدواریم آموزش رفع خطای http وردپرس برای شما مفید واقع شده باشد.