اینترنت را شاید بتوان بزرگترین دستاورد بشر در یک قرن اخیر به شمار آورد. ظهور اینترنت باعث پیشرفتهای بسیاری شده که میتوان آن را در جنبههای مختلف زندگی از سرگرمی تا کسب دانش و بیزینس مشاهده کرد. روند رو به رشد استفاده از اینترنت، به مردم این اجازه را داده تا بتوانند از روشهای جدیدی کسب درآمد کنند. در نتیجه فروش محصولات متنوع و خدمات آنلاین به یک سبککاری جدیدی تبدیل شده که میتوان از طریق آن درآمد بسیاری کسب کرد.
علاوه بر این، ظهور پلتفرمهایی که ساخت وبسایت را ساده کرده و همچنین گسترش شبکههای اجتماعی به افراد کمک کرده تا بستر کسبوکار خود را در این فضا توسعه دهند. راهاندازی کسبوکار آنلاین در ظاهر کار سادهای به نظر میرسد اما نکاتی دراینباره وجود داشته که نباید از توجه به آنها غافل شویم.
اگر شما هم قصد دارید تا کسبوکار آنلاین خود را راهاندازی کنید پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
داشتن یک طرح تجاری یا همان بیزینس پلن
قبل از شروع کسبوکار خود در اینترنت باید یک طرح تجاری مناسب برای خود پیدا کنید. برنامهریزی صحیح کسبوکار برای موفقیت آن ضروری است. طرح کسبوکار شما یک سند مکتوب بوده که بهطور مفصل توضیح میدهد که چگونه این کسبوکار قرار است به اهداف خود برسد. بیزینس پلن در بسیاری از اوقات همانند یک نقشه راه به بخشهای بازاریابی، مالی و بخش عملیاتی ارائه میشود.
بهعنوانمثال یک طرح تجاری برای جذب سرمایهگذار یا دریافت وامهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. علاوه بر این اگر طرح به شکل درستی تدوین شده باشد روش خوبی برای تیمهای اجرایی بوده تا در مورد اقدامات استراتژیک خودآگاه باشند. اگرچه داشتن بیزینس پلن بهطورکلی برای بیزینسهای تازهکار کاربرد داشتهاند؛ بااینحال برای همه مشاغل ضروری است.
این طرح بهصورت دورهای بررسی شده و در صورت نیاز، تغییرات و بهروزرسانیهای مختلف روی آن انجام میشود.
تمرکز روی مشتری و درک بازار هدف
برای اینکه هر کسبوکاری را به یک تجارت موفق تبدیل کنید لازم است تا بر مهارتهای بازاریابی و فروش تسلط داشته باشید. همچنین در مورد پروفایل تمام افرادی که میتوانند به مشتریان بالقوه تبدیل شوند، مطالعه کرده و سعی کنید عادات خرید آنها را بررسی کنید. علاوه بر این باید نحوه رفتار رقبا با مشتریان را زیر نظر گرفته و ببینید که مشتریان در شبکههای اجتماعی آنها چه واکنشی از خود نشان میدهند. این استراتژی به شما کمک میکند تا سناریوی بازار را بهخوبی درک کنید.
سؤالاتی که باید درباره مشتریان خود پاسخ دهید شامل این موارد میشود:
مصرفکنندگان چه کسانی هستند؟
از کجا خرید میکنند؟
نحوه ارتباطی موردنظر آنها به چه صورت است؟
آنها اطلاعات موردنیاز خود درباره یک محصول یا خدمات را از کدام پلتفرمها دریافت میکنند؟
مدیران بازاریابی با پاسخ دادن به این سؤالها، بازار هدف خود را شناسایی کرده و استراتژیهایی را برای دستیابی به آن ایجاد میکنند.
ارائه سرویسهای کمهزینه
راهاندازی کسبوکار آنلاین هزینههای زیادی را دارد؛ بنابراین توصیه میشود تا در ابتدای مسیر بهجای اینکه محصولی را تهیه کرده و به فروش برسانید، ابتدا با یک سرویس یا خدمات شروع کنید. در مسیر فروش آن خدمات به مشتریان، فرصت کافی داشته تا درباره آنها بهتر مطالعه کنید. در این قسمت هرچقدر بیشتر پیش بروید میتوانید پروفایل بازار هدف خود را کاملتر کنید؛ بنابراین خواهید توانست محصول بهتری را تولید کنید. بااینحال توصیه میشود تا مدتزمان زیادی روی مطالعه مخاطبان ادامه داده و برای عرضه محصول عجله نداشته باشید. بهعنوانمثال فرض کنید کسبوکاری که قرار است شروع کنید درباره آموزش سئو است. برای شروع بهتر است خدمات سئو ارائه دهید. هنگامیکه بهعنوان یک سئوکار با بیزینسهای مختلف فعالیت کنید بهتر میتوانید درک کنید که نیاز بازار چیست. بعد از پروسه مطالعه، میتوانید محصول آموزشی سئو خود را تولید کرده و قطعاً با استقبال زیادی مواجه خواهید شد. برای آشنایی با هاست ارزان کلیک کنید.
انتخاب محصول مناسب
حتی پس از طرح تجاری کسبوکار و پیدا کردن بازار هدف، مهم بوده تا در مورد محصولی که قصد فروش آن را دارید، تحقیق کنید. این فرآیند یک مرحله مهم برای همه افرادی بوده که قصد دارند تا کسبوکار آنلاین خود را راهاندازی کنند.
اگر سازنده محصول نیستید باید بعد از انتخاب کالای موردنظر، به دنبال تأمینکننده مناسب باشید تا علاوه بر اینکه کیفیت قابل قبولی ارائه میدهد، قیمت مناسبی را نیز برای شما در نظر بگیرد. اگر هم بهشخصه به دنبال تولید محصول هستید، باید جوانب کار را بهخوبی در نظر گرفته و پیشبینی افزایش قیمتها را داشته باشید.
انتخاب نام دامنه و سایت
راهاندازی یک کسبوکار آنلاین در بستر پلتفرمهایی مانند اینستاگرام و فیسبوک بسیار ساده و کم دردسر است. بااینحال اگر تصور یک بیزینس آنلاین خوب را در سر دارید باید از همان ابتدا به دنبال راهاندازی یک سایت اختصاصی نیز باشید. در این زمینه باید به دنبال یک ارائهدهنده هاست مطمئن مانند آذرآنلاین بوده و دامنه مرتبط با نام کسبوکار را خریداری کنید. بعدازاین میتوانید اقدام به افتتاح سایت شخصی خود کنید
درصورتیکه هیچ تجربهای در زمینه مدیریت سایت ندارید میتوانید هم از دورههای آموزشی استفاده کرده و هم مدیریت آن را به فرد دیگری واگذار کنید. در شروع کار شاید هزینههای هاست، دامنه و نگهداری سایت به نظر زیاد باشد پس تصمیم بگیرید که از انجام آن منصرف شوید. بااینحال فراموش نکنید که این کار نهتنها به بیزینس شما اعتبار زیادی بخشیده بلکه مسیر رشد شما را هموارتر میکند.
تبلیغات کلید موفقیت
یک استراتژی تبلیغاتی برنامهریزی شده، نقش کلیدی در رشد و توسعه کسبوکار شما دارد. هنگامیکه تمام ایدههای لازم پیاده شده و محصولات برای فروش آماده هستند؛ باید راه را برای انجام تبلیغات کسبوکار خود باز کنید. در این بخش هم دو راه پیش روی شما قرار دارد.
اولین راه که هزینه کمتری داشته اما زمان زیادی را از شما میگیرد این است که کتابهای بازاریابی و تبلیغات را تهیه کرده و چند دوره مجازی آموزشی را بگذرانید تا با الفبای این مسیر آشنا شوید. سپس میتوانید با در نظر گرفتن بودجههای کم برای تبلیغات شروع کرده، آرام ولی پیوسته این مسیر را طی کنید. اگر بتوانید تبلیغات مؤثری انجام دهید بهسرعت هزینههای انجام شده به جیب شما برخواهد گشت.
راه دوم که هزینه بیشتری دارد این است که نزد یک مشاور کسبوکار بروید. با بیزینس پلنی که ارائه میدهید و همچنین بودجهای که برای این کار اختصاص دادهاید خواهید توانست یک برنامه بازاریابی و تبلیغاتی خوب از مشاور دریافت کنید. برخی از مشاوران تبلیغاتی در این مسیر به شما کمکهای بیشتری هم کرده و برخی وظایف دیگر را نیز به عهده میگیرند. این مسیر مطمئنتر بوده اما درعینحال هزینه زیادی دارد.
استفاده درست از شبکههای اجتماعی
استراتژیهای بازاریابی و تبلیغاتی را میتوان با کمک گرفتن از رسانههای اجتماعی بهخوبی اجرا کرد. امروزه برخی از شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر و اینستاگرام ایدههای تجاری خوبی برای بازاریابی ارائه میدهند.
اگر با برنامه دقیق وارد فعالیت در حوزه شبکههای اجتماعی شوید میتوانید کسبوکار خود را در زمینههای مختلف گسترش دهید. یکی از مزایای آن این بوده که آگاهی نسبت به برند را افزایش میدهد.
میلیونها نفر در فضای مجازی در حال فعالیت هستند، تأسیس هیچ فروشگاهی در هیچ شهری نمیتواند تا به این میزان ارتباط شما را افراد را فراهم کند. اگر از استراتژیهای صحیحی استفاده کرده باشید خواهید توانست تا خود را به جمعیت چندمیلیونی معرفی کرده و در بین آنها به دنبال مشتریان هدف خود باشید.
همچنین از طریق شبکههای اجتماعی میتوانید ترافیک وبسایت خود را بالا ببرید. نیاز به توضیح نیست که این کار در رتبهبندی سایت شما مؤثر خواهد بود.
راهاندازی ایمیل مارکتینگ
یکی از استراتژیهای قدیمی که هنوز هم به قدرت قبل مورد استفاده قرار میگیرد، ایمیل مارکتینگ است. اگر بتوانید با استفاده از یک پنجره پاپ آپ مناسب ایمیل بازدیدکنندگان سایت را دریافت کنید، این مسیر هموارتر خواهد شد. از ایمیل این افراد یک لیست تهیه کرده و اگر میتوانید ویژگیهای مختلفی را نیز به آن اضافه کنید. بهعنوانمثال لیستی از ایمیلهایی که از سایت شما بازدید کرده اما اقدام به خرید نکردهاند. علاوه بر این لیستی هم داشته باشید از افرادی که اقدام به خرید محصولات و خدمات مختلف شما کردهاند. با استفاده از این لیست میتوانید به آنها پیشنهاد تخفیف محصولات مختلف، دورههای آموزشی و یا شرکت در وبینارها را ارسال کنید. برخی کسبوکارها نیز با عضویت در بخش خبرنامه، اخبار جدید حوزه تخصصی خود را روزانه به مخاطب ارسال میکنند. از این روش بسته به استراتژی و برنامه بازاریابی خود میتوانید استفاده بهینهای داشته باشید.
پاسخدهی سریع
امروزه خدمات مشتریان در تمام صنایع حرف اول را میزند. تفاوتی ندارد که بستر اصلی کسبوکار شما در سایت بوده یا در شبکههای اجتماعی، ضروری است تا پاسخدهی سریعی داشته باشید. در وبسایت یک بخش گفتگوی آنلاین را فعال کنید تا افراد بتوانند سؤالات خود را با بخش پشتیبانی در میان بگذارند. علاوه بر این اشخاصی را برای پاسخدهی قرار دهید که اولاً نسبت به کسبوکار شما آگاهی کاملی داشته باشند، دوما سرعت عمل بالایی در پاسخگویی به کار برند.
در بخش شبکههای اجتماعی هم شما نیازمند یک یا چند ادمین هستید تا سؤالات و کامنتها را پاسخ بدهند. یکی از مزیتهای رقابتی شما میتواند این باشد که مشتریان بهسرعت پاسخ خود را دریافت میکنند. پاسخ سریع به مشتری علاوه بر اینکه به آنها یادآوری میکند تا برای کسبوکار شما مهم هستند، این قول را نیز میدهد که کیفیت محصول و خدمات شما قابل قبول خواهد بود.
همچنین مطالعاتی انجام شده که نشان میدهد مشتریانی که در رابطه با مسائل مربوط به خدمات مشتری، پاسخ سریعی دریافت میکنند بهاحتمالزیاد جزو مشتریان وفادار شما باقی میمانند. فراموش نکنید که هیچ مشتری نباید بیپاسخ باقی بماند حتی اگر هنوز پاسخی برای درخواست مشتری ندارید بهتر است تا او را از این موضوع مطلع کرده و اطمینان دهید که بهمحض یافتن پاسخ مناسب او را در جریان خواهید گذاشت.
حفظ فعالیت تجاری
در اکثر کسبوکارها بهراحتی با نگاه کردن به نتیجه میتوان میزان موفقیت را سنجید، اما نکته اصلی در حفظ و نگهداری از نام تجاری است. در نهایت هم باید تمام تلاش خود را بهکارگیرید و از کلیه ابزارها و راههایی که میتوانید استفاده کنید تا کسبوکار خود را به شیوهای سالم حفظ کنید. این فرآیند، یک کار مداوم بوده و هیچ روزی نباید دست از آن بکشید.
حفظ کسبوکار باعث میشود تا روند رشد آن متوقف نشود. برای این منظور باید به انواع جنبههای فنی کسبوکار آنلاین خود مانند نگهداری وبسایت، استراتژیهای تبلیغاتی، مدیریت موجودی کالاها و غیره رسیدگی کنید.
تصمیمگیری درباره ارائه محصولات جدید یا توقف برخی محصولات قدیمی که دیگر طرفدار ندارند، ارائه تخفیف، برنامهریزی برای استراتژیهای جدید همگی بخشی از مسئولیتهای مدیریت یک کسبوکار به شمار میروند.
سخن آخر
هر کسبوکار آنلاین و استارتاپی ترکیبی از جرئت و سربلندی است. بااینحال نباید فراموش کنید که شما قرار است تا همه توان و انرژی خود را روی این کار بگذارید اما بالا و پایین در یک کسبوکار اتفاقی طبیعی است. همیشه باید به یاد داشته باشید که مطالعه و افزایش سطح دانش میتواند در بهبود وضعیت فعلی کسبوکار شما مؤثر باشد. داشتن ایدههای مختلف میتواند به بهبود استارتاپ شما کمک کرده و درهای جدیدی از موفقیت را روی شما باز کند. این موارد را به خاطر داشته، خود را برای بدترینها آماده کرده اما همیشه به بهترینها امیدوار باشید. شروع یک کسبوکار میتواند اتفاق بزرگ و درعینحال سختی به نظر برسد اما باگذشت زمان میتوانید جنبههای مثبت آن را گسترش داده و نتیجه لذتبخش آن را مشاهده کنید.
","excerpt":"null","featured_image":{"main":"/wp-content/uploads/2016/03/Order-SSL.webp","lg":"/wp-content/uploads/2016/03/Order-SSL-830x261.webp","md":"/wp-content/uploads/2016/03/Order-SSL-768x241.webp","sm":"/wp-content/uploads/2016/03/Order-SSL-300x94.webp","xs":"/wp-content/uploads/2016/03/Order-SSL-280x88.webp","th":"/wp-content/uploads/2016/03/Order-SSL-56x56.webp"},"meta_description":"SSL یک پروتکل امنیتی با الگوریتمهای رمزنگاری پیشرفته است که تبادل اطلاعات بین سیستم کاربر و سرور را کنترل کرده و اطلاعات را در یک تونل امنیتی رد و بدل میکند.","view_count":4220,"author_id":1,"audio_file":null,"sidebar_component":null,"published_at":"2016-03-06 11:00:13","created_at":"2016-03-06T07:41:29.000000Z","updated_at":"2023-07-30T07:28:22.000000Z","modified_at":"4 ماه پیش","liked_by_user":false,"sentiment":0,"sentiment_count":0},{"id":7713,"title":"آموزش تنظیم DNS دامنه [تغییر نیم سرور دامنه]","slug":"آموزش-تنظیم-dns-دامنه","content":"
گاهی پیش میآیند که وبسایت دچار برخی مشکلات میشود و نیاز است سرور آن را به دلایل مختلفی تغییر دهیم. این دلیل ممکن است به خاطر مشکلات و عدم پشتیبانی سرور فعلی باشد و یا نیاز به تغییر سرور به محل دیگر و خارج از ایران باشد. در این حالت قرار نیست نام دامنه تغییر کند و فقط باید محل سرور و آدرسهای مربوط به سرور در تنظیمات DNS دامنه تغییر کند. DNS (Domain Name Server) در واقع به آدرس IP اختصاصی و ثابت یک سرور گفته میشود که برای اتصال دامنه به آن مشخص شده است. این آدرس توسط شرکت هاستینگ ارائه میشود و میتوانید آن را از پنل کاربری هاستینگ به دست آورید. در این مقاله بصورت کامل تغییر آدرس سرور در تنظیمات DNS دامنه را در پنلهای مختلف بررسی خواهیم کرد.
\n
\n
DNS چیست؟
\n
قبل از هر چیز بهتر است با ماهیت DNS آشنا شویم تا درک بهتری از این مقاله داشته باشیم. DNS یا Domain Name Server راه اتصال دامنه و هاست است. هر کامپیوتری که به اینترنت وصل میشود دارای یک آدرس اینترنتی یا همان آدرس IP است تا بتواند با آن با دیگر کامپیوترها در ارتباط باشد که از سوی شرکت توضیع اینترنت به آن کامپیوتر اختصاص داده میشود و برای امنیت، با هر بار اتصال تغییر میکند. سرورهای هاستینگ هم از این قانون پیروی میکنند؛ اما با این تفاوت که کامپیوترهای سرور دارای یک آدرس IP ثابت هستند تا بتوانند خدمات خود را به صورت پیوسته عرضه کنند. DNS در واقع یک سیستم نام گذاری سرور است که میتوان با تنظیم آن بر روی دامنه، سرور و دامنه را به هم متصل کرد. اگر میخواهید اطلاعات بیشتری در مورد DNS بدست آوردید مطالعه محتوای \"DNS چیست؟\" میتواند کمک کننده باشد.
\n
\n
نحوه بدست آوردن آدرس DNS سرور جدید
\n
قبل از اینکه بخواهید آدرس DNS جدید را بر روی دامنه تنطیم کنید، ابتدا باید آنها را بدست آورید. این آدرس ها پس از خرید هاست بلافاصله به آدرس ایمیل شما ارسال میشوند. اما اگر احتمالاً آن ایمیل را پاک کردید، میتوانید از پنل هاست، مجدداً آدرس های DNS را بدست آورید. برای دسترسی به آدرس DNS هاست جدید مراحل زیر را دنبال کنید:
\n
ابتدا وارد پنل هاستینگ خود شوید و بر روی گزینهی مدیریت سرویسها کلیک کنید. بین سرویسهایی که تهیه کردهاید بر روی سرویس مورد نظر کلیک کنید. سپس بر روی سربرگ اطلاعات سرویس کلیک کنید. در این بخش میتوانید آدرسهای DNS را مشاهده کنید.
\n
\n
پنل هاستینگ
\n
شما میتوانید همزمان از پنل سامانه ثبت دامنه مانند ایرنیک اقدام به تغییر آدرسهای DNS کنید. اما اگر شما دامنه بینالمللی تهیه کرده باشید و یا دامنه خود را مستقیم از پنل هاستینگ تهیه کرده باشید، باید از همان پنل هم اقدام به تنظیم DNS کنید تا تنظیمات در این پنل هماهنگ انجام شود. مگر اینکه شما دسترسی رابط فنی را از هاستینگ سلب کنید و تصمیم داشته باشید خودتان کنترل سامانه ثبت دامنه را در ایرنیک به دست بگیرید. اما برای تغییر دامنه DNS در پنل هاستینگ مراحل زیر را دنبال کنید:
\n
\n
بخش مشتری پنل هاستینگ
\n
این پنل یکی از پرکاربردترین پنلهای هاستینگ است که بیشترین استفاده را در جهان دارد. از آنجا که حین خرید هاست و دامنه، معمولاً از همان اقدام شده و هاستینگ به عنوان رابط فنی دامنه انتخاب میشود، بهتر از از همان پنل هم تنظیمات DNS انجام شود. برای تغییر DNS از پنل هاستینگ مراحل زیر را دنبال کنید :
\n
\n
ابتدا وارد پنل هاستینگ خود شوید و بر روی گزینهی مدیریت دامنه کلیک کنید تا لیست دامنههای شما نمایش داده شود. بر روی دامنه مورد نظر خود کلیک کنید تا وارد بخش تنظیمات آن شوید. در این صفحه بر روی سربرگ مدیریت DNS کلیک کنید تا فیلدهای ورودی آن نمایش داده شود. اگر هاست و دامنه را از یک هاستینگ تهیه کرده باشید، این فیلدها بصورت پیشفرض بر روی آدرس IP هاست همان هاستینگ تنظیم شده اند. برای تنظیم مجدد DNS ابتدا باید آدرس IP های مربوط به DNS جدید را از هاستینگ جدید تهیه کنید و سپس آنها را در این فیلدها وارد کنید و بر روی دکمهی ذخیره تنظیمات کلیک کنید.
\n
\n
\n
پنل سامانه ایرنیک
\n
ایرنیک سامانه ثبت دامنههای ایرانی با پسوند IR است. در صورتی که دامنه خود را به صورت مجزا این سامانه تهیه کرده باشید، میبایست از همین سامانه هم آدرس DNS را تنظیم کنید. برای تنظیم آدرس DNS در این سامانه، مراحل زیر را دنبال کنید :
\n
ابتدا وارد پنل کاربری خود در سایت ایرنیک به آدرس nic.ir شوید. معمولاً پس از ورود لیست دامنههای شما نمایش داده میشود، اما در صورتی که این لیست نمایش داده نشد، میتوانید از منوی \"دامنهها\" و \"دامنههای من\" کلیک کنید تا لیست دامنهها برای شما نمایش داده شود. سپس بر روی دامنه مورد نظر خود کلیک کنید تا وارد بخش اطلاعات آن دامنه شوید. در این صفحه کمی به پایین اسکرول کنید و در کادر \"سامانهٔ نام دامنه (DNS)\" بر روی دکمه \"ویرایش ردیفهای کارگزاری نام و میزبانی دامنه »\" کلیک کنید.
\n
\n
در صفحه بعد در کادر \" کارگزار دامنه (NS Record)\" آدرسهای DNS را به ترتیب وارد کنید. در بخش \"نام کارگذار\" آدرسهای دامنه اصلی سرور را وارد کنید و در بخش \"آیپی کارگذار\" آدرس IP DNS ها را وارد کنید. همچنین فیلد Secret Answer که قبلاً حین ثبت نام اضافه کردید، را وارد میکنید. در آخر بر روی دکمه \"اعمال\" کلیک کنید. توجه داشته باشید که تنظیم آدرس DNS ممکن است بین 24 تا 48 ساعت طول بکشد. بنابراین نگران نباشید و تا تنظیم کامل آدرس DNS بر روی دامنه صبور باشید.
\n
\n
\n
نکته: در فیلدهای تنظیم DNS معمولاً 4 فیلد ورودی آدرس DNS و 4 فیلد ورودی آدرس دامنه اصلی وجود دارد. اما هاستینگها در بیشتر مواقع بین 2 تا 4 آدرس را برای مشتری ارسال میکنند. بنابراین نیاز نیست حتماً تمامی فیلدها پر شود و همان آدرسهایی که شرکت هاستینگ برای شما فرستاده است کفایت میکند. پس نگران نباشید و با همان 2 آدرس، کار را ادامه دهید.
\n
\n
سخن پایانی
\n
برای همه وبمسترها ضروری است که با مسائل فنی هاست و دامنه مانند همین تغییر DNS آشنایی داشته باشند زیرا در خیلی از موارد نمیتوان کنترل کامل را به طراحان سایت داد. چرا که بعضی از این طراحان تازه کار هستند و ممکن است به روند اجرای وبسایت صدمه بزنند. بنابراین تا زمانی که از حرفهای بودن طراح خود مطمئن نشدهاید، باید با کنترل پنلهای مختلف و تنظیمات آنها آشنا باشید تا در مواقع ضروری خودتان اقدام کنید. در واقع یک مدیر کسب و کار حرفهای میبایست با خیلی از مسائل فنی و حرفهای در زمینه وبسایت و بخشهای مختلف کسب و کار آشنا باشد.
","excerpt":"null","featured_image":{"sm":{"file":"uploads/blog/posts/featured_images/sm/1402/09/06/344065644d47495a14.40061472.webp","url":"https://dashboard.azaronline.com/uploads/blog/posts/featured_images/sm/1402/09/06/344065644d47495a14.40061472.webp"},"md":{"file":"uploads/blog/posts/featured_images/md/1402/09/06/714065644d475b0377.36996109.webp","url":"https://dashboard.azaronline.com/uploads/blog/posts/featured_images/md/1402/09/06/714065644d475b0377.36996109.webp"},"lg":{"file":"uploads/blog/posts/featured_images/lg/1402/09/06/457065644d47723b02.51212359.webp","url":"https://dashboard.azaronline.com/uploads/blog/posts/featured_images/lg/1402/09/06/457065644d47723b02.51212359.webp"}},"meta_description":"DNS در واقع یک سیستم نام گذاری سرور است که میتوان با تنظیم آن بر روی دامنه، سرور و دامنه را به هم متصل کرد.","view_count":10465,"author_id":54,"audio_file":null,"sidebar_component":null,"published_at":"2023-11-27 11:56:56","created_at":"2017-05-07T10:54:21.000000Z","updated_at":"2023-11-27T08:25:53.000000Z","modified_at":"1 هفته پیش","liked_by_user":false,"sentiment":"0.00","sentiment_count":1},{"id":7398,"title":"دریافت کد انتقال در ریسلو","slug":"دریافت-کد-انتقال-در-ریسلو","content":"
از سری مباحث مرتبط با انتقال دامنه در این مطلب با نحوه دریافت کد انتقال در ریسلو در خدمت شما خواهیم بود.
\n
همانطور که میدانید دریافت کد جهت انتقال دامنه یک نیاز است که باید در هنگام انتقال دامنه حتماً آن را داشته باشید.
\n
دریافت کد انتقال در ریسلو
\n
برای انتقال دامنه در صورتی که دامنه شما در ثبت کننده ریسلو قرار دارد و قصد انتقال آن به آذرآنلاین را دارید میتوانید طبق آموزش زیر کد انتقال را دریافت نمایید.
\n
1. ابتدا وارد کنترل پنل ریسلو دامنه خود شوید.
\n
2. سپس از منوی Product بر روی گزینه Domain کلیک کنید.
\n
\n
3. بر روی دامنه مورد نظری که کد انتقال آن را میخواهید کلیک کنید.
\n
4. به بخش َAuthorization Code بروید.
\n
\n
5. کد انتقال در این بخش نمایش داده خواهد شد ؛ آن را کپی کنید.
\n
\n
6. کد کپی شده را در هنگام درخواست کد انتقال در مراحل انتقال دامنه به آذرآنلاین وارد کنید.
\n
بدین ترتیب شما موفق به دریافت کد انتقال دامنه خود شده و میتوانید دامنه را به پنل اختصاصی آذرآنلاین انتقال دهید.
\n
امیدواریم از آموزش دریافت کد انتقال در ریسلو استفاده لازم را برده باشید.
","excerpt":null,"featured_image":{"lg":"/wp-content/uploads/2017/08/Auth-code-for-trasfer-resello746-847xAuto.webp","md":"/wp-content/uploads/2017/08/Auth-code-for-trasfer-resello794-750xAuto.webp","sm":"/wp-content/uploads/2017/08/Auth-code-for-trasfer-resello103-400xAuto.webp","xs":"/wp-content/uploads/2017/08/Auth-code-for-trasfer-resello546-280xAuto.webp","th":"/wp-content/uploads/2017/08/Auth-code-for-trasfer-resello535-56x56.webp","main":"/wp-content/uploads/2017/08/Auth-code-for-trasfer-resello230-main.webp"},"meta_description":"از سری آموزش های مرتبط با دامنه در این آموزش با نحوه دریافت کد انتقال در ریسلو در خدمت شما خواهیم بود","view_count":5332,"author_id":1,"audio_file":null,"sidebar_component":null,"published_at":"2015-08-02 06:07:49","created_at":"2015-08-02T06:07:49.000000Z","updated_at":"2023-07-18T08:54:20.000000Z","modified_at":"5 ماه پیش","liked_by_user":false,"sentiment":0,"sentiment_count":0}]},"postComments-مواردی-که-باید-قبل-از-راهاندازی-کسبوکار-در-نظر-بگیرید":[],"postListSidebar":[{"id":8813,"title":"ارور 502 چیست؟ آشنایی با خطای ۵۰۲ Bad Gateway و رفع آن","slug":"خطای-۵۰۲-چیست","content":"
برای رفع ارور 502 میتوانید کارهای زیر را انجام دهید: ۱. صفحه مرورگر خود را رفرش کنید یا مرورگر را عوض کنید. ۲. کش مرورگر را پاک کنید. ۳. کش DNS را پاک کنید. ۴. ارور لاگهای وب سایت خود را چک کنید. ۵. پلاگینها و تمهای خود را غیرفعال کنید. ۶. CDN یا فایروال خود را غیرفعال کنید. ۷. PHP را ری استارت نموده و حد PHP خود را افزایش دهید. ۸. با شرکت ارائه دهنده خدمات هاستینگ خود تماس حاصل کنید. به عنوان مدیر یک کسب و کار آنلاین، بایستی مطمئن باشید که وب سایتتان همواره و در همه حال در دسترس باقی بماند.
\n
متأسفانه مشکلاتی نظیر خطای 502 یا ارور Bad gateway ممکن است دسترسی مخاطبین شما به وب سایتتان را محدود سازند. علاوه بر این خطا ممکن است چندین خطای مهم دیگر نیز مشکلاتی را برای سایت شما ایجاد کند که توصیه میکنیم محتوای \"انواع خطاهای رایج در یک سایت\"مطالعه کنید تا با این خطاها بیشتر آشنا شوید. در این مقاله قصد داریم نگاه دقیقتری به خطای Bad Gateway 502 و علل آن بیاندازیم و به شما نحوه رفع آن را آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید.
هرگاه که تصمیم به باز کردن یک وب سایت میگیرید، مرورگر شما درخواستی را به سرور سایت ارسال میکند. این درخواست توسط سرور پردازش شده و داده مورد نظر که همان محتوای وب سایت است به بازدیدکننده بازگردانده میشود. اگر هرگونه مشکلی در این پروسه ایجاد شود، با HTTP response status code ها مواجه خواهید شد که گاهی اوقات توضیح کوتاهی در مورد مشکل نیز ضمیمه آن میشود. خطای 502 به معنای آن است که سرور یک درخواست داخلی نامعتبر را دریافت کرده است. این خطا معمولاً زمانی رخ میدهد که وب سایت در حال استفاده از پراکسی یا سرور Gateway است.
\n
پیام کد وضعیتی که ممکن است در این حالت مشاهده کنید بسته به مرورگر و سرور متفاوت خواهد بود. معمولاً یکی از پیامهای زیر را مشاهده خواهید کرد:
\n
· Bad Gateway 502
\n
· 502 Proxy Error
\n
· Error 502
\n
· HTTP Error 502 - Bad Gateway
\n
· Temporary Error (502)
\n
· 502 Service Temporarily Overloaded
\n
همانطور که ملاحظه میکنید کد وضعیت 502 ممکن است نشانه ایراد در سرور پراکسی یا اضافه بار سرور باشد. با این حال علتهای دیگری نیز برای بروز خطای 502 وجود دارد که در ادامه قصد داریم به آنها اشاره کنیم.
\n
\n
علتهای بروز ارور 502 کدامند؟
\n
مشکلات متعددی ممکن است خطای Bad Gateway 502 را ایجاد کنند. از جمله:
\n
\n
مبهم بودن نام دامنه: ممکن است نام دامنه به آی پی درستی متصل نباشد. این حالت هنگامی رخ میدهد که وب سایت خود را به یک هاست جدید انتقال دادهاید و بنابراین سرورهای DNS هنوز پروسه انتقال خود را به اتمام نرساندهاند.
\n
فایروال: اگر وب سایت یا هاست شما از فایروال استفاده میکند، ممکن است تعدادی از آی پی آدرسها توسط آن بلاک شده باشند.
\n
اضافه بار سرور: ممکن است به خاطر بالارفتن ناگهانی ترافیک، سرور اصلی شما کرش کرده باشد. این مشکل در استفاده از پلنهای هاست اشتراکی که در آن سرور دارای منابع محدود است بیشتر دیده میشود.
\n
\n
لازم به ذکر است که Error 502 همیشه به معنای ایراد در سمت سرور نیست. گاهی اوقات ممکن است این مشکل در سمت کلاینت نیز رخ دهد. برای مثال ممکن است علت ارور 502 ورژن قدیمی مرورگر یا فایلهای خراب در کش مرورگر باشد.
\n
\n
\n
چگونه خطای Bad gateway 502 را رفع کنیم؟
\n
صفحه را رفرش کنید و از مرورگر دیگری استفاده کنید
\n
ابتدا با آسانترین راهکار شروع میکنیم. ارور 502 ممکن است به دلیل بروز یک اشکال موقت در اتصال اینترنت رخ داده باشد. به عنوان مثال ممکن است در عرض چند دقیقه سرور بیش از حد شلوغ و با ترافیک بالایی مواجه شده باشد. بنابراین، چند دقیقه صبر کنید و سپس صفحه را مجدداً رفرش کنید. همچنین میتوانید سعی کنید با یک مرورگر دیگر به وب سایت مورد نظرتان دسترسی پیدا کنید. این فرآیند خود نشان میدهد که آیا مشکل در سمت سرور رخ داده است یا در سمت کلاینت.
\n
همچنین میتوانید از ابزارهایی نظیر Down for Everyone or Just Me یا Is It Down Right Now نیز برای فهمیدن اینکه مشکل از سمت سرور سایت است یا از سمت خودتان استفاده کنید. وقتی متوجه شدید که مشکل از سمت شماست، میتوانید با انجام چند راهکار ساده (که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت) مشکل را رفع و رجوع کنید. اما اگر سرور سایت مشکل پیدا کرده باشد، باید مشکل را از طریق بک اند وب سایت خود یافته و آن را برطرف کنید.
\n
\n
کش مرورگر خود را پاک کنید
\n
یک راهکار مؤثر برای حل مشکل ارور 502 پاک کردن کش مرورگر است. اگر از مرورگر گوگل کروم استفاده میکنید، تنها کافی است که بر روی منوی بالای صفحه که با سه نقطه نشان داده شده است کلیک کرده و از مسیر More tools > Clear browsing data کش مرورگر خود را پاک کنید. برای اینکه بتوانید در هر مرورگری چگونه کش خود را به راحتی پاک کنید میتوانید از محتوای \"آموزش پاک کردن کش مرورگر\" کمک بگیرید.
\n
\n
پروسه پاک کردن کش دیگر مرورگرها مانند موزیلا فایرفاکس نیز مشابه است. اگر این راهکار ارور Bad Gateway 502 را برطرف نساخت، باید مراحل بعدی را امتحان کنید.
\n
\n
کش DNS را پاک کنید
\n
خطای 502 ممکن است به علت مشکل سیستم نام دامنه یا DNS رخ داده باشد. برای مثال، اگر به تازگی وب سایت خود را به یک هاست جدید منتقل کردهاید، پروسه انتشار داده ممکن است تا ۴۸ ساعت به طول بیانجامد. به علاوه ممکن است ایراد در کش DNS نیز موجب ارور 502 شود. کش DNS حاوی اطلاعات مرتبط با نام دامنههای سرچ شده بوده و حذف آن در ویندوز از مسیر خط فرمان امکان پذیر است. برای این کار دکمه Windows کیبورد خود را فشار داده و سپس CMD را تایپ کنید و دکمه Enter را بزنید. با این کار صفحه Command Prompt برای شما باز خواهد شد:
\n
\n
\n
اکنون دستور زیر را تایپ کنید:
\n
ipconfig /flushdns
\n
همچنین شما میتوانید سرور DNS خود را به طور موقت به یک سرویس واسطه مانند Google Public DNS تغییر دهید. اگر سیستم شما ویندوز 11 است در محتوای \"چگونه کش DNS ویندوز ۱۱ را پاکسازی کنیم؟\" به صورت کامل آموزش پاک کردن کش DNS را توضیح دادهایم.
\n
\n
ارور لاگهای سایت خود را ببینید
\n
مشاهده ارور لاگهای وب سایت به شما کمک میکند که علت مشکل را پیدا کنید. برای مشاهده این لاگها احتیاج به دسترسی به فایلهای وب سایت خود خواهید داشت. برای این کار میتوانید از File Manager در حساب کاربری هاست خود یا پروتکلهای SFTP استفاده کنید. پس از آنکه مشکل را پیدا کردید میتوانید اقدام به رفع آن نمایید.
\n
\n
پلاگینها و تمهای خود را غیرفعال کنید
\n
اگر به تازگی پلاگین یا تم جدیدی را نصب کردهاید، ممکن است این پلاگین با دیگر ابزارهای وب سایت شما ناهمخوانی داشته باشد و در نتیجه با ارور Bad Gateway 502 مواجه شوید. آپدیتهای پلاگین هم ممکن است چنین مشکلی را ایجاد کنند. شما میتوانید از طریق File Manager یا SFTP اقدام به غیرفعال سازی پلاگینهای خود نمایید.
\n
برای غیرفعال کردن تمامی پلاگینها، تنها لازم است که نام فولدر Plugins را تغییر دهید. اکنون مجدداً سعی کنید که وارد وب سایت خود شوید؛ سپس هر یک از پلاگینها را یک به یک فعال کنید و پس از هر فعال سازی صفحه را رفرش کنید. به این ترتیب میتوانید پلاگینی که موجب این مشکل شده است را بیابید و آن را حذف یا غیرفعال کنید. در خصوص تمها نیز باید همین فرآیند را تکرار کنید.
\n
\n
CDN یا فایروال خود را غیرفعال کنید
\n
شما میتوانید تنظیمات CDN و فایروال خود را در داشبورد اکانت هاستینگ خود بیابید. گاهی اوقات غیرفعال کردن این تنظیمات مشکل Error 502 را حل میسازد.
\n
\n
PHP را ری استارت کرده و حد PHP خود را افزایش دهید
\n
یکی دیگر از علل بروز خطای 502 مسئله تایم اوت است و زمانی رخ میدهد که پروسه PHP بیشتر از ماکزیمم زمان لود و تایم اوت درخواست طول بکشد. برای حل این مشکل میتوانید PHP خود را ری استارت کنید. این کار هرگونه مشکل اتصال را رفع میکند. همچنین میتوانید اعداد max_execution_time یا max_input_time سرور خود را تغییر دهید. به صورت پیش فرض این اعداد روی ۳۰۰ ثانیه تنظیم شدهاند.
\n
\n
با شرکت هاستینگ خود تماس بگیرید
\n
اگر هیچ یک از روشهای فوق کارساز نبودند، میتوانید با شرکت هاستینگ خود تماس بگیرید. ممکن است ایرادات سرور موجب بروز ارور 502 شده باشد که در این صورت باید این مشکل را با دسترسی سرور حل کنید. در این مقاله در مورد خطای Bad Gateway 502، علت مشاهده آن و روشهای رفع آن با شما سخن گفتیم. امیدواریم که خواندن این مطالب برایتان مفید بوده باشد.
","excerpt":"null","featured_image":{"sm":{"file":"uploads/blog/posts/featured_images/sm/1402/09/13/5485656da71ef13904.90454795.webp","url":"https://dashboard.azaronline.com/uploads/blog/posts/featured_images/sm/1402/09/13/5485656da71ef13904.90454795.webp"},"md":{"file":"uploads/blog/posts/featured_images/md/1402/09/13/5001656da71f10c0b7.41335643.webp","url":"https://dashboard.azaronline.com/uploads/blog/posts/featured_images/md/1402/09/13/5001656da71f10c0b7.41335643.webp"},"lg":{"file":"uploads/blog/posts/featured_images/lg/1402/09/13/9110656da71f2a2e67.98798386.webp","url":"https://dashboard.azaronline.com/uploads/blog/posts/featured_images/lg/1402/09/13/9110656da71f2a2e67.98798386.webp"}},"meta_description":"خطای 502 به معنای آن است که سرور یک درخواست داخلی نامعتبر را دریافت کرده است. این خطا زمانی رخ میدهد که وب سایت در حال استفاده از پراکسی یا سرور Gateway است.","view_count":14,"author_id":54,"audio_file":null,"sidebar_component":null,"published_at":"2023-12-04 13:57:22","created_at":"2023-12-04T10:17:03.000000Z","updated_at":"2023-12-04T10:26:22.000000Z","modified_at":"1 روز پیش","author":{"id":54,"name":"Mina seyfollahzadeh","email":"mina.seyfolahi69@gmail.com","active":1,"avatar":{"file":"uploads/avatars/1402/04/04/7840649819238e6383.35257331.webp","url":"https://dashboard.azaronline.com/uploads/avatars/1402/04/04/7840649819238e6383.35257331.webp"},"about":null,"role_id":2,"created_at":"2023-05-03T22:39:33.000000Z","updated_at":"2023-06-25T10:38:27.000000Z"}},{"id":8625,"title":"خطای 404 چیست؟ آموزش رفع ارور Not Found","slug":"خطای-404-چیست","content":"
ارور 404 یکی از خطاهای رایج در صفحات وب است. زمانی که شما یا یکی از بازدیدکنندگان سایت شما میخواهد از یکی از صفحات سایت بازدید کند با خطایی Not Found مواجه میشود. معمولاً این ارور به دلایلی مانند حذف صفحه سایت، وجود نداشتن آن یا تغییر آدرس آن به کاربر نمایش داده میشود. این خطا جزو خطاهای محلی محسوب میشود و روی سایر بخشها و صفحات دیگر سایت تاثیر نمیگذارد. برای رفع این خطا از سمت کاربران راهکارهای مانند رفرش کردن یا همان تازه سازی، مراجعه به دایرکتوری بالاتر همان آدرس، پاکسازی حافظه پنهان مرورگر و.. پیشنهاد میشود. لازم به ذکر است که این خطا ممکن است از سمت کاربران یا سمت مدیر سایت باشد. به همین دلیل نیز راهکارهای رفع آن میتواند متفاوت باشد. در ادامه این مقاله قصد داریم تا شما را به طور کامل با Error404 و راهکارهای رفع آن آشنا کنیم. پس با ما تا پایان این مقاله همراه باشید.
ارور 404 یک کد وضعیت HTTP یا HTTP error response code است که جزو دسته کدهای سمت کاربر است. نمایش این خطا به کاربر نشان میدهد صفحهای که به دنبال ان است بر روی سرور آن سایت قابلدسترس نیست. گاهی اوقات ممکن است مدیران سایتها نحوه نمایش خطای 404 را سفارشی سازی کنند. یعنی برای برقرار ارتباط بهتر با کاربران خود به جای نمایش کلمه Not Found متن یا کلمات دیگری را نمایش میدهند. نحوه نمایش این خطا در مرورگرهای مختلف نیز میتواند متفاوت باشد. به طور کلی نحوه نمایش این ارور به صورت زیر است.
\n
\n
\n
404 Error
\n
\n
\n
404 Not Found
\n
\n
\n
Error 404
\n
\n
\n
The requested URL [URL] was not found on this server
\n
\n
\n
HTTP 404
\n
\n
\n
Error 404 Not Found
\n
\n
\n
404 File or Directory Not Found
\n
\n
\n
HTTP 404 Not Found
\n
\n
\n
404 Page Not Found
\n
\n
\n
404 not found the resource requested could not be found on this server
\n
\n
\n
net err_file_not_found
\n
\n
\n
\n
دلایل نمایش خطای HTTP 404 چیست؟
\n
خطای 404 در دسته خطاهای سمت کاربر قرار دارد. خطای سمت کاربران به ان دسته از خطاها گفته میشود که به دلیل اشتباه کاربران یک سایت نمایش داده میشوند. بهعنوانمثال ممکن است شما به عنوان کاربر یک سایت آدرس URL آن را اشتباه تایپ کرده باشید. در این مواقع سرور نمیتواند پاسخ درستی برای درخواست شما پیدا کند و به همین دلیل با توجه به نوع اشتباهی که کردهاید به شما یکی از خطاهای دسته 4XX را نمایش میدهد. ارور 404 زمانی اتفاق میافتد که شما آدرس را اشتباه تایپ کنید، صفحه مورد نظر وجود نداشته باشد، صفحه حذف شده باشد یا این که آدرس صفحه تغییر کرده باشد. لازم به ذکر است که دلایل دیگری نیز برای بروز این خطا وجود دارد که از جمله آن میتوانیم به عدم انجام ریدایرکت اشاره کنیم. ریدایرکت یعنی زمانی که صفحهای از یک سایت جابهجا میشود باید آدرس قدیمی آن به آدرس نشانی جدید تغیر کند. زمانی که مدیر سایت این کار انجام ندهد کاربران با Error404 مواجه خواهند شد.
\n
\n
رفع خطای 404 از سمت کاربر
\n
همانطور که به ان اشاره کردیم این خطا میتواند هم از سمت کاربر و هم از سمت مدیر سایت باشد. به همین دلیل نیز راههای رفع آن متفاوت است. برای رفع خطاهای که ممکن است از سمت کاربران باشد میتوان روشهای زیر را امتحان کرد.
\n
تازه سازی صفحه
\n
اولین و راحتترین راهکاری که میتوانید برای رفع خطای 404 انجام دهید رفرش یا همان بارگذاری مجدد است. گاهی اوقات ممکن است این خطا بدون هیچ دلیل خاصی نمایش داده شود. به همین دلیل بهتر است اولین اقدام برای رفع آن رفرش صفحه باشد. شما با فشاردادن دکمه F5 روی صفحهکلید خود یا کلیک روی گزینه رفرش صفحه مربوطه را دوباره بارگذاری کنید. در اکثر مواقع این خطا با یک بارگذاری مجدد به راحتی رفع میشود.
\n
\n
بررسی آدرس URL
\n
از دیگر دلایلی که ممکن است موجب نمایش ارور Not Found شود تایپ اشتباه آدرس URL است. در صورتی که شما آدرس صفحه مربوطه را اشتباه وارد کنید به جای منتقل شدن به صفحه هدف با ارور 404 مواجه خواهید شد. به همین دلیل اگر با این صفحه مواجه شدید بعد از بارگذاری صفحه باید به آدرسی که نوشتهاید توجه کنید. در صورتی که آدرس اشتباه باشد باید آن را اصلاح کنید. بعد از اصلاح آدرس را دوباره وارد کنید و این بار با موفقیت به صفحه هدف منتقل خواهید شد.
\n
مراجعه به دایرکتوری بالاتر آن آدرس
\n
یکی از راهکارهای رفع خطای 404 مراجعه به دایرکتوری بالاتر آدرس است. برای مثال زمانی که شما میخواهید وارد آدرس صفحه raha.com/blog/programming-tutorials/asp-net-mvc/core شوید؛ ولی با ارور 404 مواجه شدید میتوانید به یک دایرکتوری بالاتر این آدرس یعنی raha.com/blog/programming-tutorials/asp-net-mvc مراجعه کنید. چنانچه این آدرس نیز با ارور مواجه شد میتوانید یک دایرکتوری بالاتر را امتحان کنید. در نهایت میتوانید به آدرس raha.com/blog مراجعه کنید تا به یک صفحه درست هدایت شوید.
\n
\n
پاککردن حافظه پنهان مرورگر
\n
گاهی اوقات ممکن است که این خطا تنها برای دستگاه خاصی نمایش داده شود. بهعنوانمثال زمانی که شما با گوشی وارد سایت میشوید ارور 404 را مشاهده میکنید. در صورتی که با تبلت این مشکل را ندارید و به راحتی وارد سایت میشود. در این مواقع برای رفع این خطا بهترین کار پاککردن حافظه پنهان مرورگر است. در صورتی که خطای Not Found با پاککردن حافظه پنهان مرورگر نیز بر طرف نشد میتوانید کوکیهای مرورگر را نیز پاک کنید. یک سایت میتواند از دهها کوکی است کند که در صورت خراب یا منقضی شدن هر کدام از آنها ممکن است شما را با ارورهای سمت کاربر مواجه کند. در بیشتر مواقع با انجام این چند راهکار ساده خطای به وجود آمده به راحتی رفع میشود. برای آشنایی با روشهای پاک کردن هیستوری و حافظه پنهان در هر مرورگری میتوانید از محتوای آموزشی \"چطور میتوانید هیستوری خود را از هر مرورگری پاک کنید\" کمک بگیرید.
\n
\n
با مدیران سایت تماس بگیرید
\n
در آخر اگر تمام راههای گفته شده را امتحان کردید؛ ولی بازهم به همان ارور 404 رفع نشد میتوانید مستقیم با مدیر سایت تماس بگیرید. با این کار اگر آنها صفحه را حذف کرده باشند به شما اطلاع خواهند داد. اما اگر صفحهای را منتقل کرده باشند و به جای هدایت شما به صفحه جدید شما با خطای 404 مواجه شده باشید مدیران این مشکل را بررسی خواهند کرد.
\n
\n
تشخیص ارور 404 در سایت خودمان
\n
برای ادمین و مدیرهای سایت بسیار مهم است که ارورها و خطاهای موجود در سایت را شناسایی و برطرف نمایند. علاوه بر این از لینکهای که کاربران را به آدرسهای دیگر هدایت میکنند جلوگیری کنند. اگر سایت شما سیستم مدیریت محتوای وردپرس دارد میتوانید از محتوای \" چگونه خطای 404 Not Found را در وردپرس رفع کنیم\" برای رفع این مشکل کمک بگیرید. ابزارهای متعددی وجود دارد که به ادمینهای سایت کمک میکند که لینکهای خراب را در سایت خود شناسایی کنید. سه تا از این ابزارهای جزو بهترینها هستند که عبارتند از:
این ابزار برای افرادی که با حساب گوگل خود سایت ایجاد کرده اند گزینه بسیار عالی است. در واقع کنسول جستجوی گوگل ابزاری بسیار دقیق برای شناسایی ارورهای 404 است. هر ارور 404 را که این سرویس پیدا کند در ابزار وب شما نشان میدهد. به همین دلیل به راحتی میتوانید از آن برای رفع خطاهای رایج سایت خود استفاده کنید.
دد لینک چکر یک ابزار بسیار ساده و سریع است که میتواند خطاهای 404 با لینکهای خارجی و داخلی را به طور کامل تشخیص دهد. به کمک این ابزار شما میتوانید به راحتی و در کوتاهترین زمان ممکن لینکهای خراب را در سایت خود تشخیص دهید.
\n
لینک چکر دابلیو 3 سی link checker w3
\n
این ابزار از سایر ابزارهای موجود بسیار دقیقتر عمل میکند به همین دلیل فرایند تشخیص لینکهای خراب در آن کمی زمان بر است. برای استفاده از این ابزار تنها کافی است که ادرس URL سایت را وارد کنید. ابزار به راحتی تمامی لینکهای خراب را برای شما مشخص میکند.
\n
\n
خلاصه
\n
زمانهای که سرور یک وبسایت دچار مشکل شده باشد یا درخواست کاربران را بهدرستی دریافت نکرده باشد به جای انتقال آنها به صفحه مورد نظر به آنها خطاهای با کدهای مختلف نشان میدهد. خطاهای زیادی وجود دارد که شما میتوانید در محتوای \"انواع خطاهای رایج در یک سایت\" با تمام این خطاها و روشهای حل آنها آشنا شوید.
\n
به طور کلی میتوانیم بگوییم که Error404 یک کد وضعیت http یا همان HTTP error response code است. این خطا زمانی نمایش داده میشود که صفحهای که به دنبال آن هستید در سرور سایت مربوطه وجود نداشته باشد. این ارور دلایل متعددی دارد که یکی از آنها حذف صفحه مربوطه یا انتقال آن به آدرسی جدید است. با راهکارهای گفته شده در این مقاله به راحتی میتوانید این خطا را رفع کنید.
","excerpt":"null","featured_image":{"sm":{"file":"uploads/blog/posts/featured_images/sm/1402/09/13/5030656da016cd0956.41794159.webp","url":"https://dashboard.azaronline.com/uploads/blog/posts/featured_images/sm/1402/09/13/5030656da016cd0956.41794159.webp"},"md":{"file":"uploads/blog/posts/featured_images/md/1402/09/13/1872656da016deb485.70248052.webp","url":"https://dashboard.azaronline.com/uploads/blog/posts/featured_images/md/1402/09/13/1872656da016deb485.70248052.webp"},"lg":{"file":"uploads/blog/posts/featured_images/lg/1402/09/13/1354656da01701b490.70878352.webp","url":"https://dashboard.azaronline.com/uploads/blog/posts/featured_images/lg/1402/09/13/1354656da01701b490.70878352.webp"}},"meta_description":"ارور 404 یک کد وضعیت HTTP یا است که جزو دسته کدهای سمت کاربر است و به کاربر نشان میدهد صفحهای که به دنبال ان است بر روی سرور آن سایت قابلدسترس نیست.","view_count":1401,"author_id":54,"audio_file":null,"sidebar_component":null,"published_at":"2023-12-04 13:32:21","created_at":"2022-10-02T17:01:30.000000Z","updated_at":"2023-12-04T10:01:21.000000Z","modified_at":"1 روز پیش","author":{"id":54,"name":"Mina seyfollahzadeh","email":"mina.seyfolahi69@gmail.com","active":1,"avatar":{"file":"uploads/avatars/1402/04/04/7840649819238e6383.35257331.webp","url":"https://dashboard.azaronline.com/uploads/avatars/1402/04/04/7840649819238e6383.35257331.webp"},"about":null,"role_id":2,"created_at":"2023-05-03T22:39:33.000000Z","updated_at":"2023-06-25T10:38:27.000000Z"}},{"id":8340,"title":"ارز دیجیتال چیست به زبان ساده","slug":"ارز-دیجیتال-چیست","content":"
امروزه همه جا درباره ارز های دیجیتال میشنوید که توجه بسیاری را به خود جلب کرده اند. حتی اگر با جزئیات آشنا نباشید، حتما نام آن به گوش تان خورده است. ارز دیجیتال، هر ارزی است که فقط به شکل الکترونیکی موجود است و قالب فیزیکی ندارد. ارز دیجیتال، شکل جدیدی از ارز است که نظر کل جامعه را در مورد نحوه استفاده از پول، دستخوش تغییر خواهد کرد. این ارزهایی که هیچ فرم فیزیکی و قابل لمسی ندارند و صرفا الکترونیکی هستند، بانکهای جهان را به فکر استفاده از ارز دیجیتال به عنوان یک واحد پول جهانی انداختهاند.
\n
اینجا میخواهیم به سوالاتی همچون ارز دیجیتال چیست؟ چه تفاوتی با پول معمولی دارد؟ مزایا و معایب استفاده از آن چیست؟ و این قبیل سوالات پاسخ دهیم اما قبل از اینها، بهتر است بدانیم که مفهوم ارز دیجیتال از کجا و چگونه به وجود آمده است.
\n
\n
تاریخچه ارزهای دیجیتال
\n
بیایید نگاه کوتاهی به تاریخچه پول و تغییرات شکل آن از آغاز پیدایش بشر داشته باشیم. از همان ابتدا، انسانها برای رفع نیازهای خود و تهیه محصولات مورد نظر خود مشغول داد و ستد بودند. بعدها پول به شکل سکه و اسکناس ظاهر شد. پس از آن، با پیشرفت تکنولوژی، شکلهای الکترونیکی از پول در دسترس قرار گرفت که از طریق دستگاه های ATM قابل تبدیل به شکل فیزیکی پول بودند.
\n
ایده ارز دیجیتال، برای اولین بار در سال 1983 توسط دیوید چائوم مطرح شد که با تاسیس کمپانی Digi Cash در آمستردام تلاش بر تجاری کردن ایده خود داشت. این کمپانی در سال 1998 ورشکسته شد و از ادامه فعالیت بازماند. پس از آن، e-gold اولین پول اینترنتی در آمریکا معرفی شد. e-gold مورد استفاده تعداد زیادی از مردم قرار گرفت اما این شرکت در سال 2008، توسط دولت آمریکا تعطیل شد.
\n
بیت کوین در سال 2009، برای اولین بار عرضه شد که نقطه آغاز ارز های دیجیتال با پایه بلاکچین بود که سرور مرکزی و شکل فیزیکی و قابل لمس نداشتند. تا سال 2011 بیت کوین تنها رمزارز موجود بود. در سال 2017 بیت کوین، اتریوم و دیگر ارز های دیجیتال به یک جریان جدی در جهان تبدیل شدند و تا به امروز، مورد توجه اکثر مردم قرار گرفتند. تا کنون 1600 رمز ارز پایه معرفی شده اند که پیش بینی می شود این عدد در آینده افزایش یابد.
ارز دیجیتال (currency primarily managed, stored or exchanged on digital computer systems, especially over the Internet) به هر نوع دارایی یا پولی گفته می شود که فقط به صورت الکترونیکی وجود دارد و هیچ قالب فیزیکی و قابل لمسی ندارد. به علت نداشتن ساختار فیزیکی، این ارز ها در سیستم های کامپیوتری دیجیتال و متصل به اینترنت، ذخیره و مدیریت می شوند و می توانید به سادگی با استفاده از گوشی همراه خود آن ها را خریداری کنید. رمز ارز ها، ارز های مجازی و ارز های دیجیتال بانک مرکزی از انواع ارزهای دیجیتال هستند.
\n
\n
\n
رمزارزها نوعی از ارز دیجیتال اند که سطح امنیت بالایی در مقابل تقلب و دستکاری دارند و در سراسر شبکه برای ایجاد امنیت، از الگوریتمها و تکنیکهای رمزنگاری شده استفاده شده است که در ادامه بیشتر به این بحث میپردازیم.
\n
ارزهای مجازی زیرمجموعهای از ارزهای دیجیتال هستند که توسط سازنده آن کنترل میشوند و هیچ بانک و ارگانی بر آنها نظارت ندارند. ارزهای مجازی معمولا توسط کاربران یک جامعه مجازی مثل یک گیم یا نرم افزار مورد استفاده قرار میگیرند.
\n
ارزهای دیجیتال بانک مرکزی؛ مشابه رمزارزها هستند با این تفاوت که تراکنشها توسط بانکهای مرکزی کنترل میشوند و متمرکزند.
\n
\n
ارز دیجیتال و ارز الکترونیک متفاوتند؛ هر دو ارز به صورت اطلاعات الکترونیک موجود هستند، ارز دیجیتال هیچ شکل فیزیکی ندارد و فقط میتوانید با تبدیل آن به ارز رایج، مقدار پول مورد نظرتان را برداشت کنید اما ارز الکترونیک از طریق دستگاه های پرداخت قابل برداشت و تبدیل به شکل معمول پول است.
\n
\n
رمز ارزهای دیجیتال
\n
رمز ارز ها یکی از انواع ارز های دیجیتال هستند که بر اساس علم رمز گذاری طراحی شده اند و در بستری به نام شبکه بلاک چین قرار دارند که حق مالکیت بر ارز ها، در قالب سوابق دیجیتال روی این شبکه ذخیره می شود. به زبان ساده، وقتی شما رمز ارز خریداری می کنید، صرفا یک پرونده دیجیتالی روی شبکه با مشخصات شما ثبت شده و به این شکل مالکیت شما تایید می شود. بیت کوین ، اولین، معروف ترین و قابل اعتماد ترین رمز ارز است که حتما نام آن به گوش شما خورده است.
\n
با استفاده از زمر ارز های پایه ، دیگر برای انتقال پول نیازی به بانک ها و سایر واسطه ها ندارید و به راحتی با استفاده از گوشی همراه خود می توانید این کار را در زمان کمتری انجام دهید. رمز ارز ها غیر متمرکزند؛ یعنی برای تایید تراکنش و تولید پول، متکی به بانک های مرکزی و ارگان های دولتی نیستند و تراکنش ها توسط همه کامپیوتر های موجود در شبکه تایید می شوند. رمز ارز هایی مثل بیت کوین طی پروسه ای به نام ماینینگ (mining)، توسط کامپیوتر هایی پیچیده تولید می شوند.
\n
\n
خلق بیت کوین و بلاک چین
\n
ایده خلق بیت کوین برای اولین بار در سال 2009 توسط فرد ناشناسی با نام مستعار ساتوشی ناکاموتو معرفی شد. فرد یا گروه خاصی قیمت بیت کوین را تعیین نمی کنند و ارزش آن براساس عرضه و تقاضا در صرافیها و کارگزاریها مشخص میشود. تعداد کل واحد های بیت کوین محدود است و این ویژگی باعث جلوگیری از تورم و کاهش ارزش بیت کوین می شود. برای این که بدانیم بیت کوین چگونه کار می کند باید با مفهوم بلاک چین آشنا باشیم.
\n
مفهوم شبکه بلاک چین اولین بار در سال 2009، همراه با بیت کوین، معرفی شد. برای درک بهتر نحوه عملکرد بلاک چین به این مثال توجه کنید: کلاسی را با ۳۰ دانشجو در نظر بگیرید؛ استاد از همه می خواهد که از نوشته های روی تخته عکس بگیرند. حالا ۳۰ تصویر یکسان از نوشته ها وجود دارد و حتی اگر نوشته های روی تخته تغییر کنند یا پاک شوند، شما یک مجموعه از اطلاعات اصلی دارید که فقط با از بین بردن همه نسخه ها می توانید آن اطلاعات را از بین ببرید.
\n
بلاک چین مجموعه ای از چند میلیون کامپیوتر (node) است که اطلاعات همزمان روی همه آن ها ذخیره می شود و وظیفه تایید تراکنش ها را دارند. اعضای شبکه به تنهایی قدرت تغییر اطلاعات را ندارند؛ اگر اطلاعات شما روی یک یا چند کامپیوتر تغییر کند، همچنان اطلاعات اصلی روی سرویس بقیه اعضا حفظ می شوند. این شبکه به علت استقلال و عدم تمرکز، شفافیت و تغییر ناپذیری با استقبال گسترده ای روبرو شد و بستر مناسبی برای ثبت اطلاعات و تراکنش های ارز دیجیتال را فراهم کرد.
\n
\n
ماینینگ و نقش ماینرها در تولید بیت کوین
\n
برای تولید و انتشار سکه بیت کوین جدید، تایید تراکنش ها و ثبت هر بلاک، محاسبات پیچیده ای مورد نیاز است تا بلاک چین امن بماند. ماینینگ یک فرایند است که این عملیات تایید و ثبت هر معامله بیت کوین جدید را بر عهده دارد. عملیات ماینینگ توسط کامپیوتر های تخصصی با قدرت پردازش بالا، امنیت بلاک چین را فراهم میکند. شبکه های گسترده و غیر متمرکز کامپیوتر ها در سراسر جهان، فرایند ماینینگ را انجام می دهند و تراکنش های ارز دیجیتال را به طور مستند تایید و ثبت می کنند.
\n
کامپیوتر هایی که با قدرت پردازش محاسباتی بالا، وظیفه ثبت تراکنش های جدید و تولید و انتشار سکه جدید بیت کوین را دارند، ماینر (استخراج کننده) نام دارند. می توان گفت در طی یک چرخه، ماینر ها امنیت بلاک چین را تضمین میکنند و در ازای افزایش قدرت پردازش آن، سکه های جدید به عنوان پاداش دریافت می نمایند. این سکه ها انگیزه بخش ماینر ها برای حفظ امنیت بلاکچین هستند.
\n
اگر به فکر تولید بیت کوین و ماینینگ افتاده اید، باید بدانید که نیازی به درک مفاهیم پایه و تخصصی ماینینگ ندارید و صرفا آشنایی با نحوه انجام این کار می تواند به شما کمک کند. حتما در نظر داشته باشید که این کار با کامپیوتر معمولی یا لپتاپ ممکن نیست و به علت حجم محاسبات بالا نیاز به کامپیوتر های تخصصی دارد. این کامپیوتر ها برق زیادی مصرف می کنند و نیاز به خنک کردن دارند.
\n
\n
مزایا و معایب ارزهای دیجیتال
\n
ارز های دیجیتال تغییرات زیادی در دنیای ارز ها ایجاد کرده اند که این تغییرات مزایا و معایبی دارند. در اینجا به بررسی نقاط قوت و ضعف این ارز ها می پردازیم.
\n
مزایای ارز های دیجیتال:
\n
\n
با استفاده از ارز های دیجیتال، عملیات پرداخت آسان تر و سریع تر از روش های معمول بانکی انجام می شود. عملیات پرداخت ارز های دیجیتال، به صورت غیر متمرکز انجام می شود و به ارگان یا سازمان خاصی وابسته نیست. همان طور که میدانید تایید عملیات های پرداخت توسط اشخاص ثالث، ادارات و بانک ها می تواند ساعت ها یا حتی روز ها طول بکشد.
\n
کارمزد عملیات انتقال بین المللی با ارز های دیجیتال بسیار کمتر از حالت معمول آن است. در حالت معمول، شما برای اینکه بتوانید از کشوری به کشور دیگر پول انتقال دهید، هزینه های زیادی به ویژه هنگام تبدیل ارز متحمل خواهید شد. ارز های دیجیتال در عین سرعت بخشیدن به عملیات انتقال بین المللی، هزینه های انتقال را به حداقل کاهش می دهند و شما را از تبدیل واحد ارز بی نیاز می کنند.
\n
نقل و انتقال ارز های دیجیتال در هر ساعتی از شبانه روز، با سرعت بالا ممکن است اما معمولا در آخر هفته و خارج از ساعات اداری امکان استفاده از خدمات بانکی امکانپذیر نیست.
\n
تراکنش ها نیمه ناشناس هستند. در سیستم های پرداختی الکترونیکی بانک ها، تمامی اطلاعات شخصی شما ثبت می شوند و قابل استناد هستند. در بیت کوین این عملیات متفاوت است البته نه به این منظور که تراکنش ها کاملا ناشناس و غیرقابل پیگیری باشند. تراکنش های بیت کوین کاملا شفاف هستند و میزان انتقالی و آدرس کیف پول فرد انتقال دهنده و دریافت کننده برای همه قابل مشاهده هستند و تراکنش ها قابل پیگیری هستند اما این امر به معنای افشای اطلاعات شخصی مثل کد ملی و این قبیل اطلاعات نیست.
\n
\n
\n
معایب ارز های دیجیتال:
\n
\n
نوسان قیمت های ارز های دیجیتال وعدم داشتن ثبات قیمت یکی از معایبی است که می توان به آن اشاره کرد. اگر به قصد سرمایه گذاری ارز دیجیتال تهیه می کنید، بهتر است همواره این نوسان ها را در نظر بگیرید.
\n
عدم اعتماد کاربران به علت این که برخی ارز ها از زیر ساخت های قوی امنیتی برخوردار نیستند، یکی دیگر از مشکلات ارز های دیجیتال به حساب می آید. بیت کوین اولین و قابل اعتماد ترین رمز ارز موجود است و زیرساخت های امنیتی قدرتمندی دارد اما رمز ارز های دیگری علاوه بربیت کوین وجود دارند.
\n
یاد گیری انجام کارهای اساسی مانند افتتاح کیف پول و نگهداری درست دارایی های دیجیتال می تواند برای کاربران دشوار و سردرگم کننده باشد. ساده شدن انجام این فعالیت ها می تواند استفاده از کیف پول و خرید و انتقال ارز های دیجیتال را آسان تر و لذت بخش تر کند.
\n
\n
\n
۱۰ ارز دیجیتال مهم بازار کریپتو
\n
بیش از 4000 ارز دیجیتال و رمزارز وجود دارد و همواره بر تعداد آنها افزوده میشود. این رمزارزها هرروز در صرافیهای مجازی و بازارهای جهانی خرید و فروش میشوند و عرصه اقتصاد و نظام بانکداری را دستخوش تغییر میکنند. در این مقاله به طور خلاصه با ۱۰ رمزارز معروف و مهم آشنا میشویم.
بیت کوین(digital cash system and associated currency) یک ارز دیجیتال جهانی است که برای اولین بار در سال ۲۰۰۸ مطرح شد و در سال ۲۰۰۹ بیت کوین برای اولین بار عرضه و وارد دنیای تجارت شد. بیت کوین فقط یک ارز ساده نیست؛ بلکه انقلابی در نظام بانکداری و نحوه استفاده از پول ایجاد کرد. این ارز به یک شبکه کامپیوتری فوق العاده پیچیده و رمزگذاری شده متکی است و تحت نظارت هیچ ارگان یا بانکی نیست. بیت کوین علاوه بر اینکه دوران جدیدی برای ارزهای دیجیتال رقم زد، بلکه به معیار استانداردی برای تمامی رمزارزها تبدیل شده است.
رمزارز اتیریم (public blockchain platform with programmable transaction functionality) با ارزشترین ارزدیجیتال بعد از بیتکوین است که در سال ۲۰۱۵ ارائه شد. اتریوم برای تجارت و بستن قرارداد مناسب و امن است؛ چرا که این ارز در یک پلتفرم نرمافزاری غیرمتمرکز است که امکان ساخت و اجرای قراردادهای هوشمند را بدون تقلب، کنترل یا مداخلهی شخص سوم دیگری فراهم میکند. سازندگان اتریوم ادعا کردهاند که این ارز را میتوان برای غیرمتمرکزسازی، رمزگذاری، مبادله و ایمنسازی استفاده کرد. اپلیکیشنهای اتریوم روی توکنهای این شبکه به نام اتر کار میکنند.
ریپل (Payment protocol) در سال 2012 با علامت ( XRP ) عرضه شد و جزو ارزانترین رمزارزهاست. ریپل یک شبکهی پرداخت آزاد است. این ارز دیجیتال برای معامله و تبادل ارز به صورت بینالمللی با کمترین کارمزد و در سریعترین زمان ممکن به کار میرود. ریپل مشکلاتی همچون ریسک بالا، هزینههای کارمزد زیاد و زمانبر بودن عملیات بانکی را از میان بر میدارد. ریپل به صورت متمرکز فعالیت میکند و از این نظر با بسیاری از ارزهای موجود در بازار رمزارزها که اغلب غیرمتمرکز هستند، متفاوت است.
بایننس کوین (cryptocurrency exchange) در صرافی آنلاین بایننس برای معامله مورد استفاده قرار می گیرد و با نشان BNB عرضه میشود. BNB فعالیت خود را در بستر اتریوم آغاز کرد و بعد ها به صورت مستقل به فعالیت خود ادامه داد. با استفاده از این ارز در معاملات خود، میتوانید از بایننس تخفیف بگیرید.
تتر (cryptocurrency) در سال ۲۰۱۴ به عنوان یک Stable Coin عرضه شد. قیمت تتر بر مبنای دلار آمریکا تعیین میشود و رمزارزها را در زمان کمتری به دلار تبدیل میکند. تتر جزو یکی از اولین و محبوبترین استیبل کوینها در بازار ارزهای دیجیتال است.
دوژکوین (Open source peer-to-peer digital currency) برای اولین بار در سال 2013 وارد بازار ارزهای دیجیتال شد. پروتکل دوج در حالت کلی مشابه بیتکوین است اما یک سری تفاوتهای جزئی بین این دو وجود دارد. دوج محدودیتی در تولید ندارد و از فناوری اسکریپت به عنوان یک طرح اثبات کار استفاده می کند.
لایت کوین (cryptocurrency) اولین بار در سال 2011 معرفی شد که جزو اولین ارزهای دیجیتال بعد از بیت کوین بود و در حال حاضر، علاوه بر سازندگان این ارز، تجار بسیاری این ارز را به رسمیت میشناسند. لایت کوین براساس یک شبکه پرداخت جهانی متن باز ایجاد شده و توسط ارگان دولتی یا بانکی کنترل نمیشود. این ارز شباهتهای زیادی به بیت کوین دارد اما تفاوتهایی نیز بین این دو ارز دیجیتال موجود است. لایت کوین نیز مانند دوج کوین از الگوریتم اسکریپت براساس پروتکل اثبات کار برای استخراج ارز استفاده کرده تا نرخ تولید بلوکهای لایت کوین را سریعتر میکند. تفاوت بیت کوین و لایت کوین در این است که در پروتکل لایت کوین سریعتر تراکنش ها تایید شده و بلوکها تولید میشوند.
کاردانو (decentralized, open-source blockchain network that can execute peer-to-peer transactions and serve as a platform for deploying smart contracts) پروتکلی مشابه اتریوم دارد ولی امکاناتی فراتر از آن ارائه میکند. برخی معتقدند که با روی کار آمدن کاردانو، پایان کار اتریوم میرسد اما این ارز به تازگی وارد بازار شده و مسیر زیادی پیش رو دارد. کاردانو با پشتوانه قوی سازندگان و پژوهش محور بودن خود در زمینه بلاکچین جایگاه بالایی را در میان دیگر رمزارزهای اثبات سهم و همچنین دیگر ارزهای دیجیتال بزرگ کسب کردهاست.
پلکادات ( توکنی بر روی شبکه های غیر متمرکز)شبکههای بلاک چین مختلف را به هم متصل کرده و سعی دارد شبکهای یکپارچه و هدفمند از آنها بسازد. پلکادات (cryptocurrency and cross-blockchain interface that enables cross-blockchain transfers of any type of data or asset, not just tokens) چندین مزیت اساسی دارد که سعی در ایجاد تحول در ساختار شبکههای بلاک چینی را دارد؛ به عبارت سادهتر، اگر بلاک چینهای مختلف راهحلی برای مشکلات دنیای واقعی باشند، میتوان شبکه پولکادات را راهحلی برای مشکلات خود بلاک چینها دانست. پولکادات از طریق ایجاد شبکه یکپارچه مشکلات کندی و پرهزینهبودن تراکنشها و تعاملپذیری در فضای ارزهای دیجیتال را برطرف میکند.
استلار توسط یکی از توسعه دهندگان ریپل راهاندازی شد. این ارز با هدف انجام تراکنشهای عظیم بین موسسات و بانکها وارد بازار ارزهای دیجیتال شده و مشکلات تراکنشهای بزرگ را برطرف کرد. معمولا انتقال هزینههای بالا بین بانکها و موسسات چندین روز زمان میبرد و کارمزد بالایی نیز دارد، اما استلار این مشکلات را کنار زده و تراکنشها را با بالاترین سرعت، بدون واسطه و با کمترین هزینه ممکن انجام دهد. با اینکه استلار به منظور استفاده موسسات راهاندازی شده اما به دلیل متن باز بودن آن، همه افراد میتوانند از آن استفاده کنند.
\n
\n
چرا دولت ها و حکومت ها با توسعه ارز های دیجیتال مخالف اند؟
\n
\n
استفاده از ارز های دیجیتال به علت غیر متمرکز بودن و حذف واسطه می تواند باعث کاهش درآمد دولت ها شود.
\n
استفاده زیاد از ماینر ها می تواند مضرات زیست محیطی و اتلاف منابع انرژی را در پی داشته باشد.
\n
ناشناس بودن معاملات بیت کوین می تواند امکان پول شویی و انجام معاملات غیر قانونی را ممکن کند.
\n
\n
چگونه ترید امن داشته باشیم؟
\n
ترید و خرید و فروش ارزهای دیجیتال از طریق صرافیهای مجازی همچون بایننس و… انجام میشود. صرافی بایننس حساسیت بالایی نسبت به آدرس IP دارد و در صورت تغییر ناگهانی یا اتصال از طریق IP کشوری که توسط این صرافی تحریم شدهاند، حساب شما را با تمام داراییهای شما در آن قفل میکند و شما دسترسی به کیف پول خود را از دست میدهید. احتمالا اولین کاری که برای تغییر IP به ذهنتان میآید، استفاده از VPN است؛ اما باید در نظر داشته باشید ویپی انها ممکن است آدرس IP شما را تغییر دهند و موجب قفل شدن حساب شما باشند.
\n
سرور مجازی تریدیا VPS ترید بهترین راه حل برای تجربهای تریدی امن است. این سرویس شما یک آدرس IP ثابت برای شما فراهم کرده و بستری امن برای فعالیت در صرافیهای ارز دیجیتال را فراهم میکند. با استفاده از سرور مجازی ترید دیگر نگران تغییر IP یا مشخص شدن IP ایرانی خود نباشید.
\n
\n
جمع بندی
\n
در مجموع می توان گفت دنیای تجارتی که ما می شناختیم می تواند با توسعه ارز های دیجیتال دستخوش تغییر شود. مزایای بی شمار استفاده از ارز های دیجیتال برای همه آشکار است و با توسعه هرچه بیشتر، برتری این سیستم بر نظام سرمایه و بانک داری بیش از پیش مشخص می شود. البته هنوز هم نقاط ضعفی در این سیستم وجود دارد که اگر این مشکلات برطرف شوند، ارز های دیجیتال می توانند انقلابی در سیستم تجارت و اقتصاد جهان رقم بزنند.
\n
رمز ارز هایی مثل بیت کوین و اتریوم با ساختار مبتنی بر بلاک چین، امنیت بالایی دارند. در صورتی که با دنیای ترید و سرمایه گذاری در ارز های دیجیتال آشنا باشید، می توانید با خرید این ارز ها برای سرمایه گذاری استفاده کنید.
","excerpt":"null","featured_image":{"sm":{"file":"uploads/blog/posts/featured_images/sm/1402/09/12/7993656c31ba7155e6.13582766.webp","url":"https://dashboard.azaronline.com/uploads/blog/posts/featured_images/sm/1402/09/12/7993656c31ba7155e6.13582766.webp"},"md":{"file":"uploads/blog/posts/featured_images/md/1402/09/12/8471656c31ba82f643.86151887.webp","url":"https://dashboard.azaronline.com/uploads/blog/posts/featured_images/md/1402/09/12/8471656c31ba82f643.86151887.webp"},"lg":{"file":"uploads/blog/posts/featured_images/lg/1402/09/12/1296656c31ba9a41e7.29213976.webp","url":"https://dashboard.azaronline.com/uploads/blog/posts/featured_images/lg/1402/09/12/1296656c31ba9a41e7.29213976.webp"}},"meta_description":"ارزهای دیجیتال نحوه استفاده از پول و نظام بانکداری را دستخوش تغییر کرده و روز به روز کاربران بیشتری وارد دنیای گسترده این ارزها میشوند.","view_count":1413,"author_id":54,"audio_file":null,"sidebar_component":null,"published_at":"2023-12-03 12:50:59","created_at":"2021-07-14T16:02:18.000000Z","updated_at":"2023-12-03T09:19:59.000000Z","modified_at":"2 روز پیش","author":{"id":54,"name":"Mina seyfollahzadeh","email":"mina.seyfolahi69@gmail.com","active":1,"avatar":{"file":"uploads/avatars/1402/04/04/7840649819238e6383.35257331.webp","url":"https://dashboard.azaronline.com/uploads/avatars/1402/04/04/7840649819238e6383.35257331.webp"},"about":null,"role_id":2,"created_at":"2023-05-03T22:39:33.000000Z","updated_at":"2023-06-25T10:38:27.000000Z"}},{"id":8811,"title":"آشنایی با Baidu موتور جستجوی چینی","slug":"آشنایی-با-baidu-موتور-جستجوی-چینی","content":"
بایدو (Baidu) اولین گزینه بهعنوان موتور جستجو در چین است. قابلیتها و خدمات این موتور جستجو شبیه به خدمات و قابلیتهای گوگل بوده اما تمرکز آن روی چین است که اکثر بازار جستجوی این کشور را بهعهده دارد. بایدو نتایج جستجو و سایر محتوا را طبق قوانین چین سانسور میکند و دیوار آتش بزرگ این کشور سایت گوگل را در آنجا مسدود کرده است. برای آشنایی بیشتر با Baidu تا انتهای این مقاله همراهمان باشید.
\n
\n
آشنایی با موتور جستجوی بایدو
\n
Baidu ششمین موتور جستجوی بزرگ در دنیا است که طبق گزارش سایت Statcounter، در ژوئن 2023 نزدیک به 61.75 درصد از بازار جستجوی چین را به خود اختصاص داده است. در دسامبر 2017، Chinese web services company بایدو به اولین شرکت چینی تبدیل شد که در شاخص نزدک 100 قرار میگیرد. بایدو قابلیتهای مختلفی را برای مصرفکنندگان فراهم میکند از جمله مسیریابی، اخبار، ویدئو، یک دانشنامه، نرمافزار ضد ویروس و تلویزیون اینترنتی.
\n
این شرکت از تبلیغات بهکمک سیستمی که شبیه به سیستم گوگل است، درآمدزایی میکند. تبلیغکنندگان برای کلمات کلیدی که تبلیغات آنها را بهنمایش در میآورند، هزینه میکنند. آنها همچنین این هزینه را با توجه به محل قرارگیری تبلیغات در نتایج جستجو پرداخت میکنند. رقبای اصلی بایدو عبارت هستند از Google Hong Kong، Yahoo! China، مایکروسافت بینگ و بعضی از شرکتهای کوچک منطقهای. (گوگل با آنکه در چین مسدود شده است اما کاربران کشوران هنگکنگ، ماکائو و تایوان میتوانند به آن دسترسی داشته باشند.)
\n
\n
تاریخچه Baidu
\n
«رابین لی» و «اریک ژو» دو نفری بودند که شرکت بایدو را در سال 2000 ثبت قانونی کردند. این شرکت به یک شرکت فناوری چند ملیتی چینی تبدیل شد که خدمات و محصولات اینترنتی و هوش مصنوعی فراهم میکند. مقر این شرکت در منطقه هایدیان پکن است و یکی از بزرگترین شرکتهای اینترنتی و هوش مصنوعی در دنیا محسوب میشود.
\n
\n
بایدو چکار میکند؟
\n
محوریت اصلی کسبوکار بایدو فراهم کردن محصولات و خدمات اینترنتی از جمله یک موتور جستجو برای وبسایتها، فایلهای صوتی و تصاویر است. موتور جستجویbaidu appu در چین محبوبترین است و بیشتر از هر موتور جستجویی در سطح جهان، بهجز گوگل، کوئریهای جستجو را مدیریت میکند. علاوهبراین، این شرکت خدمات متنوع دیگری نیز دارد مانند نقشهها برای مسیریابی، ترجمه و تجارت الکترونیکی. بایدو همچنین یک سرویس استریم موسیقی و یک بازار اپلیکیشن موبایل دارد.
\n
Baidu طی سالهای اخیر سرمایهگذاری سنگینی روی هوش مصنوعی و خودروهای خودران کرده است. تلاشهای تیم توسعه و تحقیق این شرکت در این زمینهها منجر به توسعه محصولاتی مانند پلتفرم خودروی خودران بایدو به اسم آپولو و دستیار هوش مصنوعی به اسم Duer شده است.
\n
\n
کسبوکار اپلیکیشن بایدو
\n
این شرکت همچنین یک واحد کسبوکار جهانی به اسم DU Group یا DU Apps Studio دارد که برای بیش از 2 میلیارد کاربر فعال در سطح جهان، خدمات و اپلیکیشنهایی را فراهم میکند. اپ استور بایدو میزبان اپلیکیشنها و محتواهای قابل دانلود است و پلتفرم تبلیغاتی این شرکت DU Ad Platform نام دارد.
\n
\n
بایدو و هوش مصنوعی
\n
پروژه آپولو پیشروترین برنامه هوش مصنوعی و خودروهای خودران است که بایدو و شرکای جهانیاش، آن را مدیریت میکنند. این پروژه نشاندهنده یکی از بزرگترین همکاریهای گروهی است بهنحوی که در سال 2020، 210 شرکت جهانی در آن مشارکت داشتهاند. از جمله آنها باید از اسامی بزرگی مانند مایکروسافت، اینتل، انویدیا، Daimler AG، ZTE، Grab، فورد، هیوندای و هوندا نام ببریم.
\n
\n
6 حقیقت در مورد موتور جستجوی Baidu
\n
\n
1. توسعه و تامین مالی بایدو در سیلیکون ولی انجام شده است
\n
بایدو لغت چینی به معنای «صدبار» است و این شرکت در سال 2000 بنیانگذاری شد. بنیانگذار آن رابین لی در سال 1999 به چین برگشت تا بایدو را راهاندازی کند. ریشههای شکلگیری Baidu به RankDex بر میگردد، موتور جستجوی اولیهای که رابین لی در سال 1996 توسعه داده بود. در سال 2001، بایدو سرویس تبلیغات خود را راهاندازی کرد تا تبلیغکنندگان هر مرتبه که یک کاربر روی یک تبلیغ کلیک میکردند، مبلغی را به این شرکت پرداخت کنند. گرچه Baidu برترین موتور جستجو در چین است اما ارتباط قوی بین تامین مالی آن و سیلیکون ولی وجود دارد.
\n
رابین لی و اریک ژو در مرحله کشت ایده از شرکتهای Integrity Partners و Peninsula Capital که هر دو جزو شرکتهای سرمایهگذاری خطرپذیر سیلیکون ولی هستند، 1.2 میلیون دلار سرمایه دریافت کردند. بایدو سپس بهاندازی کافی بزرگ شد تا دو شرکت دیگر سرمایهگذاری خطرپذیر دیگر به اسامی Draper Fisher Jurvetson و IDG Technology Venture، روی این شرکت 10 میلیون دلار سرمایهگذاری کنند.
\n
\n
2. اکوسیستم بایدو بیش از 57 اپلیکیشن و سرویس دارد
\n
شاید فکر کنید که بایدو فقط یک موتور جستجو است اما باید آن را اکوسیستمی از محصولات و سرویسهای گوناگون معرفی کنیم. Baidu علاوهبر موتور جستجوی مشهور خود، محصولات و خدمات متعددی را به کاربرانش پیشنهاد میکند، از جمله Baidu Baike یک دانشنامه آنلاین به زبان چینی.
\n
این دانشنامه را میتوانید معادل چینی ویکیپدیا بدانید. این شرکت همچنین یک سرویس نقشهنگاری و مسیریابی به اسم Baidu Maps و یک پلتفرم ویدئویی به اسم iQiyi دارد. خدمات جامعه و جستجوی بایدو را باید بیشتر از 57 عدد بدانیم، مانند Baidu Wangpan (یک سرویس ذخیره ابری مانند گوگل کلود)، Baidu Tieba (یک انجمن بحث)، Duer و غیره.
\n
\n
3. فضای تبلیغاتی بایدو شبیه به گوگل نیست
\n
شاید تصور کنید فرآیند خرید تبلیغات در بایدو شبیه به گوگل است. اما در حقیقت بین این دو تفاوت زیادی وجود دارد. شاید چندین ماه طول بکشد تا بتوانید یک کسبوکار آنلاین را در چین جا بیاندازید. فرآیندی که باید طی کنید شامل تهیه اسنادی مانند یک مجوز کسبوکار و سایر مدارک هویتی میشود. همچنین باید به زبان چینی تسلط داشته باشید، چون تمام فرآیند درخواست فعالیت به این زبان است. از طرفی باید بدانید که پلتفرم اصلی تبلیغات بایدو تنها به زبان چینی موجود بوده و بنابراین برای بازاریابان بینالمللی تقریبا غیرممکن است که از آن استفاده کنند.
\n
البته سایتی به اسم AdChina.io شرایط ترجمه خودکار کلمات کلیدی انگلیسی را به چینی فراهم کرده است. همچنین به برندهای بینالمللی اجازه میدهد بهراحتی در بازار چین تبلیغ کنند. برندهای خارجی باید بدانند که بایدو شبیه به گوگل نیست و تنها با محتوای چینی ماندارین کار میکند. دقیقتر بخواهیم بگوییم، کلمات کلیدی انگلیسی در موتور جستجوی بایدو رتبه نمیگیرند. بنابراین برای افزایش رتبه در این موتور جستجو باید وبسایت خود و محتوای آن را به چینی ماندارین آماده کنید.
\n
\n
4. سئو بایدو آسان نیست
\n
Baidu یک پلتفرم بسیار پیچیده است، چون با محیط آنلاین پیچیده چینی سازش یافته است. بنابراین بازاریابهای بینالمللی بهسختی میتوانند در آن موفق باشند. نیازی به گفتن نیست که سئو بایدو بهراحتی سئو گوگل نیست. بایدو بعضی از سایتهای خود را در بالای نتایج جستجو قرار میدهد و تقریبا بیست درصد ترافیک این سایت به یکی از سایتهای زیر مجموعه آن مانند Baidu Zhidao یا Baidu News هدایت میشوند. بنابراین برندها برای قرارگیری در رتبههای بالای نتایج این موتور جستجو و سئو آن، کار سختی دارند. آنها برای موفقیت سئو سایت خود باید از کلمات کلیدی زیادی استفاده کنند و بک لینکهای زیادی نیز داشته باشند.
\n
\n
5. اپلیکیشن بایدو بیش از 580 میلیون کاربر فعال دارد
\n
این شرکت در سال 2021 گزارش داد که تعداد کاربران ماهیانهای که به اپلیکیشن آن لاگین کردهاند، از عدد 580 میلیون بیشتر شده است. از طرفی باید اشاره کنیم که کاربران چینی همیشه به اینترنت وصل هستند. بهنحوی که این کشور در سال 2021، بیش از 989 میلیون کاربر اینترنت داشته است.
\n
\n
6. بایدو بیشتر از یک موتور جستجو است
\n
با توضیحات بالا باید متوجه شده باشید Baidu تنها یک موتور جستجو نیست. در حقیقت این شرکت خدمات رزرو سفر و یک سیستم عامل گوشی هوشمند نیز دارد. علاوهبراین، از خدمات دیگر آن باید یک پلتفرم تجارت الکترونیکی، بازی، جستجوی حقوق تجاری، یک شبکه اجتماعی و جستجوی اطلاعات دولتی را معرفی کنیم. بایدو همچنین اندکی از سهام شرکت Didi را دارد که جواب چین به شرکت اوبر است. این شرکت همچنین دوچرخه میفروشد و خودروهای خودران میسازد.
\n
در کنار تمام این موارد بایدو دوربینهای هوش مصنوعی را ساخته است که میتوانند فوندوس چشمی را شناسایی کنند. بیمارستانها با استفاده از دوربینهای بایدو از سال 2019 چشمان بیماران را معاینه میکنند. این فناوری هوش مصنوعی در عرض چند ثانیه میتواند نتیجه معاینه را آماده کند.
\n
\n
سخن نهایی
\n
موتورهای جستجو به بخشی از زندگی روزمره ما تبدیل شدهاند و با افزایش روز به روز حجم اطلاعات و دادهها روی صفحات وب، پیدا کردن دادههای مورد نظر پیچیدهتر و سختتر میشود. اگر علاقه دارید با موتورهای جستجوی بیشتری آشنا شوید محتوای \"18 موتور جستجو ناشناخته و کاربردی\" را مطالعه کنید. بایدو بازار موتور جستجوی چین را با میلیاردها جستجوی روزانه کنترل میکند و چیزی بیشتر از یک موتور جستجو است. در واقع یک شرکت بزرگ فناوری چینی با تخصص در زمینه محصولات و خدمات اینترنتی است. علاوهبراین، تلاشهایی نیز در حوزه هوش مصنوعی انجام داده است تا به یکی از بزرگترین شرکتها در این زمینه تبدیل شود. در مطلب بالا این موتور جستجو و شرکت سازنده آن را معرفی کردیم تا بیشتر با آن آشنا شوید.
","excerpt":"null","featured_image":{"sm":{"file":"uploads/blog/posts/featured_images/sm/1402/09/11/7311656b0ddc157646.52686399.webp","url":"https://dashboard.azaronline.com/uploads/blog/posts/featured_images/sm/1402/09/11/7311656b0ddc157646.52686399.webp"},"md":{"file":"uploads/blog/posts/featured_images/md/1402/09/11/8648656b0ddc280839.35174071.webp","url":"https://dashboard.azaronline.com/uploads/blog/posts/featured_images/md/1402/09/11/8648656b0ddc280839.35174071.webp"},"lg":{"file":"uploads/blog/posts/featured_images/lg/1402/09/11/7179656b0ddc4047f8.07877917.webp","url":"https://dashboard.azaronline.com/uploads/blog/posts/featured_images/lg/1402/09/11/7179656b0ddc4047f8.07877917.webp"}},"meta_description":"Baidu ششمین موتور جستجوی بزرگ در دنیا است که طبق گزارش سایت Statcounter، در ژوئن 2023 نزدیک به 61.75 درصد از بازار جستجوی چین را به خود اختصاص داده است. ","view_count":22,"author_id":54,"audio_file":null,"sidebar_component":null,"published_at":"2023-12-02 14:36:45","created_at":"2023-12-02T10:58:36.000000Z","updated_at":"2023-12-02T11:05:44.000000Z","modified_at":"3 روز پیش","author":{"id":54,"name":"Mina seyfollahzadeh","email":"mina.seyfolahi69@gmail.com","active":1,"avatar":{"file":"uploads/avatars/1402/04/04/7840649819238e6383.35257331.webp","url":"https://dashboard.azaronline.com/uploads/avatars/1402/04/04/7840649819238e6383.35257331.webp"},"about":null,"role_id":2,"created_at":"2023-05-03T22:39:33.000000Z","updated_at":"2023-06-25T10:38:27.000000Z"}}]};