turkey vps

رفع خطای 408 Request Timeout

رفع خطای 408 Request Timeout
رفع خطای 408 Request Timeout
6 روز پیش

ارور 408 یکی از رایج‌ترین خطاهای است که کاربران هنگام بازدید از یک سایت ممکن است با آن مواجه شوند. این ارور یک کد وضعیت http یا HTTP response status code  است. این خطا نشان می‌دهد که سرور در زمان اختصاص داده شده نتوانسته است که درخواست کاربر را دریافت کند. دلایل متعددی برای نمایش این خطا وجود دارد به همین دلیل برای رفع آن نیز راه‌های متفاوت را باید امتحان کرد. برای رفع این خطا می‌توان راهکارهای مانند بررسی آدرس url  سایت، بررسی اتصال اینترنت، بارگذاری مجدد صفحه، تغییر آی پی سیستم و در نهایت تماس با مدیر سایت را امتحان کرد. در ادامه این مقاله قصد داریم تا شما را به طور کامل با دلایل نمایش   408 Error و راهکارهای رفع آن آشنا کنیم. پس اگر با این خطا زیاد مواجه می‌شوید می‌توانید برای رفع آن تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

 

خطای 408 چیست؟

ارور 408 یک کد وضعیت http است که نشان می‌دهد سرور در زمان اختصاص داده شده نتوانسته است درخواست کاربر را دریافت کند. به همین دلیل بعد از پایان زمان اختصاص داده شده ارتباط را خاتمه می‌دهد و کد 408 request timeout را به مرورگر کاربر ارسال می‌کند. این ارور جزو دسته خطاهای سمت کاربر است با این وجود گاهی اوقات ممکن است که خطا از سمت کاربران نباشد. دلایل متعددی برای نمایش این کد به کاربران وجود دارد. به همین دلیل آشنایی با آنها به کاربران کمک می‌کند که در مدت زمان کوتاه‌تری این خطا را رفع کنند.

این خطا تا حدودی به خطای 504 شباهت دارد با این وجود تفاوت‌های نیز بین آنها وجود دارد. خطای 504 زمانی ظاهر می‌شود که یک سرور به عنوان پروکسی عمل کند و زمان آن به پایان برسد. در حالی که خطای   408 request timeout زمانی نمایش داده می‌شود که زمان انتظار سرور برای دریافت درخواست کاربر به پایان برسد. یکی دیگر از تفاوت‌های که بین این دو خطا وجود دارد این است که خطای 408 از سمت سروری که به عنوان پروکسی عمل می‌کند نیست؛ بلکه این خطا از سمت سرور فعالی است که کاربر به ان وصل شده است.

خطای 504 و روش حل آن

نحوه نمایش خطای 408 request timeout در مرورگرها چگونه است؟

خطای 408 ممکن است به شکل‌های مختلفی در مرورگرها نمایش داده شود. به‌طوری‌که نحوه نمایش آن به وب‌سایت و سرور وب بستگی دارد. با این وجود ممکن است کاربران این خطا را به شکل‌های زیر در مرورگر خود مشاهده کنند.

  • Request Timeout

  • 408: request Timeout

  • HTTP Error 408 – Request Timeout

  • 408 Request Time-out

  • The Request Has Timed Out

نمایش خطای 408 Request Timeout

خطای 408 سمت کاربر است یا سمت سرور؟

معمولاً خطاهای رایجی که در وب سایت‌ها به وجود می‌آید به دو دسته خطاهای سمت کاربر و خطاهای سمت سرور تقسیم می‌شوند. به‌طوری‌که خطاهای سمت کاربر با کد 4xx نمایش داده می‌شوند و خطاهای سمت سرور با کد 5xx نشان داده می‌شوند. برای مثال خطای 401 غیرمجاز، 400 درخواست نادرست از سمت کاربر، خطای 403 ممنوع همگی از نوع خطاهای سمت کاربر هستند. در حالی که خطاهای مانند ارور 504 جزو خطاهای سمت سرور محسوب می‌شوند. 

  408 request timeout جزو خطاهای سمت کاربر یا کلاینت است. این خطا ممکن است به دلایلی مانند تایپ اشتباه آدرس url یا سرعت کند اینترنت باشد. با این وجود در برخی از مواقع ممکن است این خطا از سمت سرور بروز دهد. به عنوان مثال ممکن است که پیکربندی سرور غلط باشد. در صورت بروز چنین مشکلاتی سرور به کاربر ارور 408 را نمایش می‌دهد.

 

چگونه می‌توان Error408 را رفع کرد؟

با توجه به این که دلایل متعددی برای نمایش این خطا وجود دارد مسلماً راهکارهای رفع آن نیز متفاوت است. برای رفع این خطا لازم است که راهکارهای گفته شده را انجام دهید و در صورت عدم موفقیت یک راهکار، راهکار دیگر را امتحان کنید. از جمله راه‌حل‌های رفع خطای 408 می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم.

URL یا آدرس سایت را بررسی کنید

یکی از رایج‌ترین دلایل نمایش خطای   408 request timeout در مرورگرها اشتباه وارد کردن آدرس url وب‌سایت است. به همین دلیل لازم است که شما در اولین مرحله آدرسی که وارد کرده‌اید را به خوبی بررسی کنید. در صورت اشتباه تایپ‌کردن آدرس یا استفاده از نویسه‌های غیر مجاز باید آدرس را تصحیح کنید. برای بررسی آدرس باید با دقت به نام دامنه و صفحه وب‌سایت مورد نظر خود توجه کنید. در صورتی که آدرس url بیش از حد طولانی باشد می‌توانید از ابزارهای رمزگذار یا رمزگشایی آنلاین برای بررسی آدرس استفاده کنید. این ابزارها به صورت دقیق آدرس را بررسی می‌کنند و در صورتی که از نویسه‌های غیر مجاز استفاده کرده باشید آن را تشخیص می‌دهد. بعد از اصلاح آدرس باید مجدداً آن را در مرورگر خود جستجو کنید.

بررسی اتصال اینترنت

در صورتی که سرعت اینترنت بسیار کند باشد باعث می‌شود که درخواست شما در زمان مشخص شده به سرور ارسال نشود. در نتیجه باعث بروز خطای 408 می‌شود. گاهی اوقات ممکن است اتصال شما به اینترنت به صورت موقتی قطع شود. برای رفع این مشکل بهتر است که اتصال اینترنت خود را بررسی کنید و دوباره وارد سایت شوید. در بیشتر واقع با یک قطع و وصل کردن ساده اینترنت ارور 408 بر طرف می‌شود.

صفحه را مجدداً بارگذاری کنید

گاهی اوقات ممکن است یک مشکل جزئی باعث بروز این خطا شود. به همین دلیل شما می‌توانید به‌آسانی با بارگذاری مجدد صفحه مشکل را بر طرف کنید و با موفقیت به سایت مورد نظر خود وارد شوید.

تغییر آی پی سیستم

گاهی اوقات ممکن است که خطای 408 به دلیل وجود مشکل در آدرس IP سیستم شما باشد. در این مواقع لازم است که به کمک یک فیلترشکن یا همان وی‌پی‌ان آدرس IP خود را تغییر دهید. بعد از روشن‌کردن وی‌پی‌ان می‌توانید مجدداً آدرس URL سایت مورد نظر خود را جستجو کنید. لازم به ذکر است برخی از سایت‌های خارجی در داخل ایران فیلتر شده‌اند. به همین دلیل بدون روشن‌کردن فیلترشکن نمی‌توانید از آنها بازدید کنید و با   408 request timeout مواجه می‌شوید.

 

نتیجه گیری

به طور کلی می‌توانیم به گوییم که Error408 یک کد وضعیت HTTP و در دسته خطاهای سمت کاربر یا کلاینت است. این خطا زمانی به کاربران نمایش داده می‌شود که زمان ارسال درخواست به سرور پایان یابد. در این صورت سرور اتصال را خاتمه می‌دهد و این خطا را به مرورگر کاربر ارسال می‌کند. برای رفع این مشکل می‌توانید از راهکارهای گفته شده در این مقاله استفاده کنید.

سوالات متداول

تفاوت بین خطای 408 و ارور 504 چیست؟

این دو خطا شباهت های زیادی بهم دارند با این وجود بین آنها تفاوت های نیز وجود دارد. از جمله تفاوت های بین انها این است که ارور 504 از سمت سروری است که به صورت پروکسی یا دروازه باشد. در حالی که خطای 408 از سمت سرور فعال وب سایت ارسال می شود.

آیا می توان از فیلتر شکن برای رفع ارور 408 استفاده کرد؟

بله گاهی اوقات دسترسی به یک سایت برای آدرس های IP خاصی محدود است. به همین دلیل در این مواقع شما با روشن کردن فیلتر شکن می تواندی IP آدرس خود را تغییر دهید و به آن سایت وارد شوید.

کد وضعیت HTTP یا HTTP response status code  چیست؟

کد وضعیت HTTP به کدهای گفته می شود که سرور برای نشان دادن خطا ها به کاربران نشان می دهد. سرور ها برای نمایش هر خطا از کد خاصی استفاده می کنند.

تفاوت خطای سمت سرور و خطای سمت کاربر چیست؟

خطاهای که ممکن است کاربران در هنگام ورد به صفحات مختلف یک سایت دریافت کنند به دو دسته خطاهای سمت سرور و خطاهای سمت کاربر تقسیم می‌شوند. خطاهای که به دلیل اشتباهات کاربران نمایش داده می‌شوند خطاهای سمت کاربر نامیده می‌شوند. در صورتی که خطاهای که به دلیل بروز مشکل در سرور باشند به خطاهای سمت سرور معروف‌اند.

author
Mina seyfollahzadeh- نویسنده

9699
A
A