انواع سرور مجازی یا vps کدام اند؟
در دنیای امروزی همه کسبوکارها برای بقای خود باید در فضای دیجیتال فعالیت داشته باشند. یکی از بهترین و مورد اعتمادترین آنها راهاندازی سایت و اپلیکیشن است. هردوی این موارد نیاز به سرور مجازی داشته تا به خوبی اجرا شوند. با این حال، از خود پرسیدهاید که کدام سرور مناسب است؟ آیا باید هنگام خرید سرور مجازی به نکته مهمی توجه کنید؟ ما در این مقاله قصد داریم شما را برای خرید بهترین سرور مجازی راهنمایی کنیم.
سرور مجازی چیست؟
سرور مجازی (Virtual Private Server) یکی از روشهای میزبانی سرور بوده که منابع اختصاصی خود را دارد. معمولا افراد هنگامی که تصمیم به خرید سرور میگیرند، به این سوال برخورد میکنند که کدام سرور برای نیاز آنها مناسبتر است. سرور اشتراکی در بین انواع سرورها، هزینه بسیار مناسبی داشته اما منابع با دیگر کاربران به صورت مشترک استفاده میشود. این مساله ممکن است منجر به افت سرعت بارگذاری شود.
در مقابل سرور اختصاصی هزینه بسیار بالایی داشته و بسیاری از کسبوکارها توانایی خرید آن را ندارند. در این بین سرور مجازی یا vps بهترین گزینه و انتخابی بوده که هم با بودجه محدود میتوان آن را تهیه کرد و هم منابع با دیگر کاربران اشتراکی نیست.
با خرید سرور مجازی، همه کاربران از منابع یعنی CPU، RAM و حافظه یکسانی برخوردار میشوند. بنابراین مانند یک سرور مستقل بوده و هر کاربر میتواند سیستم عامل موردنظر خود را روی آن نصب کند. پس میتوانید هر سیستم عامل دلخواهی را روی آن نصب کرده و از مزایای آن بهرهمند شوید.
نحوه کارکرد سرور مجازی
نحوه کارکرد سرور مجازی بسیار جالب توجه بوده زیرا با استفاده از تکنولوژیهای مجازی سازی میتوان یک فضا را تبدیل به چندین فضای مستقل کرد. پس هریک از سرورها به صورت خاص میتوانند در اختیار کاربران قرار بگیرند بدون اینکه کارکرد آنها برای یکدیگر اختلال ایجاد کند.
اگر بخواهیم نحوه کارکرد سرور مجازی را بررسی کنیم؛ باید بگوییم که ابتدا ماشین مجازی سازی فضاهای مختلفی را روی یک سرور ایجاد میکند. سپس هر vps منابع اختصاصی خود را دریافت میکند. در مرحله بعدی دسترسی روت داده شده تا بتوانید نرمافزارهای دلخواه را روی آن نصب کرده و تنظیمات سرور را تغییر دهید.
در میزبانی وب سرور مجازی اگر یکی از vpsها به هر دلیلی مانند هک کردن از کار افتاده باشد، این مساله روی بقیه سرورها تاثیری نمیگذارد. در نتیجه امنیت بسیار بالایی دارد.
آیا سرور مجازی انواع مختلفی دارد؟
سرورهای مجازی به دلیل محبوبیت بسیار زیاد، کاربران متنوعی از قشرهای متفاوت دارند. هریک از کاربران یک نیاز خاصی داشته و به دنبال یک سرور مناسب هستند. بنابراین سرورهای مجازی انواع مختلفی دارند. برای اینکه بتوان راحتتر سرورهای مجازی را شناسایی کرد باید آنها را به دسته بندیهای مختلفی تقسیم کنیم:
· سرور مجازی بر اساس کنترل پنل
· سرور مجازی بر اساس نوع مدیریت
· سرور مجازی بر اساس سیستم عامل
· سرور مجازی بر اساس موقعیت جغرافیایی
· سرور مجازی بر اساس کاربرد
· سرور مجازی بر اساس تکنولوژی
انواع سرور مجازی بر اساس کنترل پنل
سرورهای مجازی بر اساس سیستم مدیریت و کنترل پنل طبقه بندی میشوند. یکی از کاربردیترین کنترل پنلها، سی پنل است. این کنترل پنل محبوب امکان مدیریت سایت، دیتابیس و ایمیلها را به راحتی فراهم میکند. همچنین به دلیل رابط کاربری ساده و کاربرپسند همه افراد با سطح دانش فنی متفاوت میتوانند با آن کار کنند.
کنترل پنل دیگری که روی سرورهای لینوکس بیشتر استفاده میشود، پلسک است. این کنترل پنل علاوه بر لینوکس از ویندوز هم پشتیبانی کرده و رابط کاربری مدرن و سادهای دارد. البته پلسک و سی پنل هر دو یک نکته منفی بسیار مهمی که دارند هزینه بالای لایسنس آنها است.
دایرکت ادمین نیز برای مدیریت سرورهای لینوکس انتخاب خوبی بوده و هزینه بسیار کمتری در مقایسه با دیگر پنلها دارد. نصب آن سریع و آسان بوده ولی امکانات کمتری دارد. بنابراین باید با توجه به نیاز خود، گزینه مناسب را انتخاب کنید.
انواع سرور مجازی بر اساس مدیریت
همانطور که گفتیم سرور مجازی را میتوانیم به شکلهای مختلفی دسته بندی کنیم. هر کاربر با توجه به نیاز خود میتواند یکی از انواع vps را انتخاب کند. در اینجا اول از همه به سراغ انواع سرور مجازی بر اساس نوع مدیریت آنها میرویم. سرورهای مجازی را میتوان به یکی از دو مدل مدیریت شده و مدیریت نشده تقسیم بندی کرد. هر کدام از این مدلها جنبههای مثبت و منفی خاص خود را دارند که در ادامه بررسی خواهیم کرد.
سرور مجازی مدیریت نشده
اگر در زمینه وب و سرور دانش فنی بسیار زیادی دارید، سرور مجازی مدیریت نشده (Unmanaged VPS) گزینه مناسبی برای شما است. در این حالت مدیریت همه بخشهای سرور به عهده شما بوده و باید از هاست به خوبی نگهداری کنید. در نتیجه نصب و پاک کردن نرمافزارها، افزایش امنیت و پیکربندیها را باید خودتان انجام دهید.
این مدل سرور هزینه مناسبی داشته و به طور کامل روی تنظیمات سرور نظارت دارید. این در حالی است که اگر دانش فنی کافی نداشته باشید، شاید نتوانید همه مسئولیت را برعهده بگیرید. در نتیجه هم زمان و هم هزینه زیادی را از دست بدهید.
سرور مجازی مدیریت شده
در مقابل سرور مجازی مدیریت نشده، یک گزینه دیگر به نام وی پی اس مدیریت شده (Managed VPS) نیز وجود دارد. در این روش همه مسئولیت نگهداری و مدیریت سرور برعهده شرکت ارائه دهنده است. در نتیجه هر نرمافزاری که نیاز به نصب داشته و بهروزرسانیهایی که برای امنیت سرور باید صورت بگیرد، توسط سرویس ارائه دهنده خواهد بود.
این روش برای افرادی مناسب است که دانش و اطلاعات فنی زیادی ندارند. از طرفی محدودیت زمانی اجازه نمیدهد تا همه بخشهای مدیریت را خودشان انجام دهند. البته این روش مدیریت سرور مجازی هزینه نسبتا زیادی داشته و باید بودجه کافی برای آن داشته باشید.
انواع سرور مجازی بر اساس سیستم عامل
سرورها از طریق سیستم عاملی که روی آنها نصب بوده نیز به گروههای مختلفی تقسیم بندی میشوند. بیشتر از همه سرور ویندوز و سرور لینوکس مورد استفاده قرار میگیرد اما یک دسته بندی سوم یعنی سرور مجازی میکروتیک هم وجود دارد. برای اینکه بتوانید سرور مناسب خود را پیدا کنید، باید با هریک از این مدلها به طور کامل آشنا شوید.
سیستم عامل ویندوز
VPS ویندوز برای افرادی که به طور روزمره با ویندوز کار میکنند، رابط گرافیکی آشنایی دارد. این رابط گرافیکی ساده بوده و افراد با سطح دانش فنی متوسط نیز میتوانند از آن استفاده کنند. سرور مجازی ویندوز از همه نرمافزارهای ویندوز پشتیبانی کرده و با ASP.NET نیز سازگار است.
معمولا در محیطهای سازمانی از vps ویندوز استفاده میکنند زیرا با دیتابیس SQL Server سازگاری دارد. البته باید در نظر داشته باشید که سرور ویندوز هزینه بالایی داشته و منابع سختافزاری زیادی را مصرف میکند. در نتیجه اگر محدودیت بودجه دارید شاید گزینه مطلوبی نباشد.
سیستم عامل لینوکس
با اینکه گفتیم ویندوز سیستم عامل محبوبی بوده اما نمیتوان از کاربردی بودن سرور لینوکس چشمپوشی کرد. سرور مجازی لینوکس به دلیل منبع باز بودن هزینه بسیار کمی داشته و انتخاب کاربران زیادی است. سیستم عامل لینوکس امنیت و پایداری بالایی هم داشته و از زبانهای برنامهنویسی متنوعی پشتیبانی میکند.
البته بعضی از معایب سرور مجازی لینوکس این است که برای کار با آن باید دانش فنی داشته باشید. همچنین نمیتوانید از نرمافزارهای ویندوز استفاده کنید. به صورت کلی کاربردهای سرور مجازی با سیستم عامل لینوکس میزبانی سایتهای وردپرس، مدیریت دیتابیسها و توسعه نرمافزارهای مبتنی بر PHP و پایتون است.
سرور مجازی میکروتیک
سرور مجازی میکروتیک برای مدیریت و کنترل روترها کاربرد دارد. همچنین اگر بخواهید VPN را مدیریت کرده و روی ترافیک شبکه نظارت داشته باشید، سرور مجازی میکروتیک انتخاب مناسبی است. البته برای کار با میکروتیک نیاز به دانش تخصصی در حوزه شبکه بوده و در اجرای نرمافزارهای عمومی محدودیت دارید. با این حال کارایی بالایی داشته و مدیریت آن آسان است.
انواع سرور مجازی بر اساس موقعیت جغرافیایی
یک روش دسته بندی دیگری که میتوان سرورهای مجازی را دسته بندی کرد از طریق موقعیت جغرافیایی آنها است. موقعیت جغرافیایی تاثیر زیادی روی سرعت بارگذاری و امنیت سرورها دارد. بعضی از کسبوکارها به دلیل اینکه کاربران بینالمللی زیادی دارند باید حتما به سراغ سرور خارجی بروند.
سرور مجازی داخلی
سرورهای مجازی داخلی به سرورهایی گفته میشود که دیتاسنتر آنها در ایران قرار دارد. سرور مجازی داخلی هزینه بسیار مناسبی داشته و دسترسی آن از داخل کشور بدون مشکل و سریع است.
سرور مجازی خارجی
اگر بخواهید هنگام خرید سرور مجازی به سراغ گزینههای خارجی بروید، سرورهای آمریکا و اروپا در دسترس شما هستند. دیتاسنتر این سرورها در کشورهای مختلف قرار داشته و باید با توجه به عمده کاربران سایت خود، گزینه مناسب را انتخاب کنید. سرور مجازی آمریکا، انگلیس، آلمان، فرانسه، ایتالیا یا حتی کشورهای آسیایی جز گزینههای انتخابی شما هستند. هزینه خرید سرورهای مجازی خارجی بیشتر بوده اما سرعت و پینگ بهتری دارند.
انواع سرور مجازی بر اساس نوع کاربرد
با اینکه سرورهای مجازی برای کسبوکارها و فعالیتهای مختلفی استفاده میشود اما بسته به نیاز، میتوانید از آن کاربردهای مختلفی انتظار داشته باشید. اگر سرور مجازی را برای مدیریت نرمافزار نیاز داشته باشید، با سرور مجازی مناسب ترید متفاوت است.
سرور مجازی برای میزبانی وب
برای میزبانی وب و سرویسهای آنلاین باید به سراغ VPS مناسب آن بروید. در این شرایط پایداری سرور اهمیت زیادی داشته و نیاز به دسترسی به تنظیمات است. در نتیجه به طور کامل روی سرور و منابع آن کنترل وجود داشته و میتوان روی آن ابزارهای مختلف نصب کرد.
سرور مجازی برای معاملات مالی و ترید
برای معاملات مالی مانند کار در بازارهای ارز دیجیتال و فارکس کاربر باید دسترسی پایدار و سرعت بالایی داشته باشد. سرور مجازی مناسب این فعالیتها پینگ پایین و دسترسی 24 ساعته دارد. همچنین امنیت چنین vpsهایی بالا بوده تا هیچ اختلالی در معاملات انجام نشود.
سرور مجازی برای محتواهای کپی رایت
یکی از انواع سرورهای مجازی وجود دارد که به نام Warez شناخته میشوند. این سرورها برای محتواهایی مناسب هستند که کپی رایت در مورد آنها رعایت میشود. به همین دلیل موقعیت جغرافیایی آنها در کشورهای دیشرفته قرار ندارد. افرادی که به دنبال سرورهایی بدون رعایت حقوق معنوی هستند، باید به سراغ این سرورها بروند.
انواع سرور مجازی بر اساس نوع تکنولوژی
سرورهای مجازی با استفاده از تکنولوژیهای مختلفی ساخته میشوند. بسته به اینکه از چه تکنولوژی در فرآیند ساخت استفاده شده باشد، نحوه کارایی آن متفاوت است.
· مجازی سازی کامل: در مجازی سازی به طور کامل هر کدام از سرورها مستقل از سرور دیگر عمل میکنند. در نتیجه هر سرور سیستم عامل خود را داشته و مستقل عمل میکند. این باعث میشود که امنیت سرور حفظ شده و جداسازی کامل صورت گیرد. البته منابع سختافزاری در این روش بیشتر مصرف شده و کارایی کمتری دارد.
· مجازی سازی جزئی: در حالتی که مجازی سازی به صورت کامل انجام نمیشود، سرور مجازی با سیستم عامل میزبان در ارتباط است. بنابراین سرور بهینهتر بوده و منابع کمتری مصرف میکند. این در حالی است که از همه سیستم عاملها پشتیبانی نکرده و امنیت کمتری نیز دارد. پس برای محیطهایی مناسب است که سرورها تراکم بسیار زیادی دارند.
· مجازی سازی سیستم عاملی: در این روش از مجازی سازی از یک CPU مشترک سیستم عامل میزبان استفاده میشود. با اینکه عملکرد بسیار سریع بوده اما به دلیل اشتراکاتی که وجود داشته، امنیت کم بوده و در انتخاب سیستم عامل مهمان محدودیت وجود دارد.
نگاهی به مزایا و معایب استفاده از سرور مجازی
استفاده از VPS مزایای بسیار زیادی دارد که تا اینجا به شکلهای مختلفی به آنها اشاره کردهایم. با این حال برای بررسی کامل و جامع با هم نگاهی به مزایا و معایب استفاده از سرور مجازی میاندازیم.
مزایای استفاده از VPS
نکات مثبت استفاده از سرور مجازی، کاربران را مجاب میکند تا برای یک بودجه محدود، بهترین انتخاب را داشته باشند:
1. در اختیار داشتن منابع اختصاصی: هنگامی که شما VPS را خریداری میکنید پردازنده، رم و فضای حافظه اختصاصی خود را دارید. در نتیجه نیازی نیست آن را با دیگران به اشتراک بگذارید.
2. دسترسی روت: در vps برای کارهای خاص مانند اجرای نرمافزارهای سفارشی دسترسی به روت را دارید. پس آزادانه میتوانید پیکربندی را تغییر دهید.
3. عملکرد بهتر: سرور مجازی در مقایسه با هاست اشتراکی عملکرد بهتری دارد. برای وبسایتهایی که ترافیک متوسطی دارند، استفاده از سرور مجازی عملکرد خوبی را برای آنها خواهد داشت.
4. امکان سفارشیسازی: در وی پی اس میتوانید سیستم عامل دلخواه خود را داشته و کتابخانهها و تنظیمات را موردنظر خود تنظیم کنید.
5. امنیت بالا: در مقایسه با هاست اشتراکی، سرور مجازی امنیت بالایی داشته و کاربر میتواند فایروالها و پروتکلهای موردنظر خود را اجرا کند.
6. مقرون به صرفه: اگر توانایی پرداخت هزینههای سرور اختصاصی را ندارید، سرور مجازی گزینه مقرون به صرفهای بوده که عملکرد کاملی هم دارد.
7. استفاده چندگانه: اگر نیاز به کاربردهای مختلفی در سرور دارید، میتوانید به سراغ سرور مجازی بروید زیرا میتوان میزبانی وب، میزبانی VPN، سرور ایمیل، پایگاه داده و رباتهای خودکار را با آن مدیریت کرد.
معایب استفاده از VPS
در مقابل مزایای بسیار زیادی که VPSها دارند، نمیتوانیم به جنبهها و نکات منفی آن توجه نکنیم. اگر بخواهیم خرید سرور مجازی را به صورت کاربری انجام دهیم، حتما باید همزمان از نکات مثبت و منفی اطلاع داشته باشیم.
· نیاز به دانش فنی: برای مدیریت سرور و رابط خط فرمان به خصوص در سرور مجازی لینوکس نیاز به حداقل دانش فنی بوده و نمیتوان بدون هیچ اطلاعاتی با سرور مجازی کار کرد.
· مسئولیت مدیریت سرور: مسئولیت مدیریت سرور در VPS با مدیر است. بنابراین شما باید دیسیپلین کافی برای بهروزرسانی، مدیریت و تهیه نسخههای پشتیبان داشته باشید.
· خطرات امنیتی: در صورتی که سوء مدیریت در زمینه سرور وجود داشته باشد، شما با مشکلاتی مانند پیکربندی نامناسب فایروال روبرو میشوید. در نتیجه احتمالا به سرور حملههای سایبری شود.
· محدودیت در مقایسه با سرورهای اختصاصی: این سرورها در مقایسه با سرورهای اختصاصی محدودیتهایی دارند و همچنان در سیستم با دیگر کاربران اشتراک دارند.
هنگام خرید سرور مجازی به چه عواملی باید توجه کنیم؟
هنگامی که قصد خرید سرور مجازی را دارید، باید به فاکتورهای مهمی توجه کنید. این عوامل در تجربه خرید شما نقش بسیار مهمی داشته و در صورتی که رعایت نکنید، احتمالا از خرید خود رضایت نداشته باشید.
شرکت ارائه دهنده سرویس
اول از هرچیزی باید سرور مجازی را از شرکتی خریداری کنید که کیفیت خدمات بالایی داشته باشند. سرورهای مجازی به دلیل اینکه از طریق یک تکنولوژی مجازیسازی شدهاند؛ پس در دستگاه با دیگران مشترک هستند. اگر سرور را از شرکت معتبری خریداری نکرده باشید، ممکن است عملکرد مناسبی نداشته باشد. همچنین حتما توجه کنید که شرکت پشتیبانی 24 ساعته داشته تا بتوانید در صورت بروز مشکل آن را به سرعت برطرف کنید.
منابع اختصاص پیدا کرده
هنگام خرید VPS یک نکته بسیار مهمی که باید توجه کنید این است که امکانات سرور چیست. تعداد هستههای پردازنده، میزان رم و حافظه داخلی، نوع حافظه داخلی و موارد مشابه باید در همان ابتدا بررسی شوند. به عنوان مثال اگر نیاز به سرعت بالا دارید حتما باید نوع حافظه SSD باشد.
نوع سیستم عاملهای ارائه شده
در صورتی که از یک شرکت معتبر خریداری کنید، میتوانید سیستم عامل دلخواه خود را در سرور مجازی انتخاب کنید. اگر سرویس ارائه دهنده شما تنها یک سیستم عامل دارد، بهتر است شرکت خود را تغییر دهید.
تنوع سرورهای مجازی
یک عامل مهم دیگر هنگام خرید این است که شرکت هاستینگ، سرورهای مجازی مختلف با کاربردهای متنوعی ارائه دهد. به این معنا که سرور مجازی داخلی و خارجی، مدیریت شده و مدیریت نشده و دیگر انواع گفته شده در بالا را داشته باشد. در این صورت کاربر میتواند بسته به نیاز خود، VPS را انتخاب کند.
سیستمهای امنیتی
حتما از هاستینگ درباره ویژگیهای امنیتی سرور مجازی سوال پرسیده و درخواست کنید تا شرایط را برای شما به طور کامل شرح دهند. داشتن فایروال اختصاصی، تهیه نسخه پشتیبان منظم و مانیتورینگ حملات از موارد مهم محسوب میشود.
نکات مهم هنگام خرید سرور مجازی
· در اولین قدم قبل از خرید سرور مجازی باید نیاز خود را مشخص کنید. در صورتی که ندانید سرور را برای چه کاربردی میخواهید نمیتوانید خرید مناسبی داشته باشید. بعد از شناسایی نیاز، حالا وقت آت است که به نکات دیگری توجه کنید.
· سپس باید بهترین ارائه دهنده سرور مجازی را انتخاب کنید. از بین شرکتهای هاستینگ به دنبال معتبرترین و باسابقهترین شرکت باشید تا هم خرید با اطمینانی داشته و هم از پشتیبانی و خدمات پس از فروش بهرهمند شوید.
· حالا باید پلن و سرور مجازی موردنظر خود را انتخاب کنید. معمولا سرویسهای مختلفی ارائه میشود که هرکدام ظرفیت متفاوتی دارند.
· باید شرکتی که انتخاب میکنید علاوه بر اعتبار بالا، قیمتهای مناسبی هم داشته باشد.
· هنگام خرید سرور مجازی توجه داشته باشید که حتما ضمانت بازگشت وجه یا امکان استفاده از نسخه آزمایشی وجود داشته باشد. در این صورت میتوانید قبل از پرداخت هزینه، عملکرد سرور را بررسی کنید.
· تا جایی که امکان آن وجود دارد نظرات مشتریان و کاربران قبلی را بررسی کنید. در این صورت بهتر میتوانید تصمیمگیری خرید خود را انجام دهید.
· سرور مجازی را انتخاب کنید که قابلیت تهیه نسخه پشتیبان به صورت منظم داشته باشد تا در صورتی که مشکلی پیش آمد، حتما نسخه بکآپ را داشته باشید.
· اگر سرور مجازی موردنظر شما امکان مدیریت از راه دور داشته باشد، به این معنا که کنترل پنل آن سی پنل یا پلسک باشد، فرآیند مدیریت سادهتر میشود.
خرید سرور مجازی از بهترین شرکت هاستینگ
همانطور که گفتیم خرید سرور مجازی را باید از شرکتی انجام دهید که معتبر بوده و خدمات پس از فروش داشته باشد. سرویسهای ارائه دهنده سرور مجازی بسیار متنوع هستند اما در بین این شرکتها، آذرآنلاین با بیش از 15 سال سابقه فعالیت در زمینه ارائه سرور مجازی یکی از معتبرترین گزینهها است.
شما میتوانید از بین پلنهای مختلفی که ارائه شده، گزینه مطلوب را انتخاب کنید. علاوه بر این، این امکان را دارید تا قبل از خرید از نسخه آزمایشی استفاده کرده تا از انتخاب خود مطمئن شوید. در صورتی که همه این موارد مطابق با نیاز شما باشند، هزینه را پرداخت میکنید.
نتیجه گیری
انتخاب و خرید سرور مجازی یکی از تصمیمات مهمی است که باید برای کسبوکار خود بگیرید. این تصمیم نقش مهمی در برندینگ شما داشته و باید به بهترین شکل ممکن صورت بگیرد. بنابراین ما در این مقاله برای خرید بهترین سرور مجازی ابزارهای لازم را در اختیار شما قرار دادیم. حالا میتوانید بسته به نیاز، بودجه و شرایط خود سرور مجازی را خریداری کنید.
سوالات متداول
1. آیا استفاده از سرور مجازی برای سایتهای کوچک ضروری است؟
تفاوتی ندارد که چه کسبوکاری دارید، در هر صورت سرور مجازی میتواند گزینه مناسبی باشد. اگر محدودیت بودجه دارید، برای شروع به سراغ سرور اشتراکی رفته و سپس با ارتقای آن به سرور مجازی از عملکرد خوب سایت خود لذت ببرید.
2. چگونه میتوان عملکرد سرور مجازی را بهینه کرد؟
با بهروزرسانی نرمافزارها، فعال کردن فایروال، نصب نرمافزارهای امنیتی و پیکربندی صحیح وبسرور میتوانید عملکرد VPS خود را بهینه کنید.
3. آیا سرور مجازی برای سایتهای با ترافیک بالا مناسب است؟
اگر ترافیک سایت شما بسیار بالا باشد، بهتر است به جای استفاده از VPS به سراغ سرور اختصاصی بروید. با این حال در صورت کمبود بودجه، کار خود را با سرور مجازی شروع کنید.

null